Výber základnej školy: Lániho alebo Mierova
Ahojte
Čoskoro budeme mať doma prváčku a zaujímajú ma veľmi vaše názory na tieto dve ZŠ. Máme blízko aj k jednej aj druhej , sme z prímestskej časti, takže sa rozhodujeme na ktorú dcéru prihlásiť. Ona vyslovene chce Lániho ( má tam kamoša o rok staršieho), tak neviem. Riešili ste ZŠ aj s deťmi keď chceli niekam ísť alebo ste vybrali skôr inú "lepšiu" možnosť? Poprípade čo si myslite o sukromnej ZŠ v Hlbokom?
Za každú skúsenosť budem vďačná.
@ivka67 Ja som sa rozhodla pre Mierovú, kôli tomu, že ich bolo menej v triede. Je to väčšia škola a syn chcel ísť tam.
@anonym_14e204 pozerala som je tam viac tried, aj dosť info majú na stránke , na Lániho som našla roho málo. Úprimne tiež sa viac prikláňam k Mierovej, ale dcéru sa nedá presvedčiť:D
Laniiho má málo tried, ja som spokojná. Len viem, že bol problém dostať sa tam, tie deti čo nezobrali išli na mierovú, keďže je väčšia. Keď nastupoval syn boli otvorené len dve triedy. Čo sa týka krúžkov nič moc, viem, ze mierová má toho viac, ale tak zas môj chodí do zusky.
Laniiho má málo tried, ja som spokojná. Len viem, že bol problém dostať sa tam, tie deti čo nezobrali išli na mierovú, keďže je väčšia. Keď nastupoval syn boli otvorené len dve triedy. Čo sa týka krúžkov nič moc, viem, ze mierová má toho viac, ale tak zas môj chodí do zusky.
@andreagartnerova ďakujem 🙂
Moje deti chodia na Lániho. Ja som veľmi spokojná, tiež som sa dlho rozhodovala. Lániho mi príde skôr taká osobnejšia a rodinná.

@ivka67 Ja som sa rozhodla pre Mierovú, kôli tomu, že ich bolo menej v triede. Je to väčšia škola a syn chcel ísť tam.