Ako sa zbaviť plchov na chate v lese?
Ahojte, mame rodinnu chatu v lese, uz roky sa nevieme zbavit plchoc. Ja by som tam aj rada chodila, ale s malymi detmi sa mi to hnusi. Nemate nejake rady ako sa ich zbavit?
Chata v lese,v prírode. Prepáč,ale čakala si v lese už motorkárov a 4kolkárov? Plch je hlodavec a toho čakaj aj na poli,v záhradke,dokonca pri bytovke,v záhonoch.
Chata v lese,v prírode. Prepáč,ale čakala si v lese už motorkárov a 4kolkárov? Plch je hlodavec a toho čakaj aj na poli,v záhradke,dokonca pri bytovke,v záhonoch.
@zuzanita1609 aj oni tu chodia, ale hlodavce mi vadia viac. Ty by si bez problemov dala dieta spat do postele, kde sa vy💩 hlodavec?
buď odchytiť a odniesť ďaleko preďaleko alebo odplašiť - ultrazvukom alebo zápachom (napr. matový aromaolej). keď bude preč, treba opraviť stavbu aby tam už nanovo nevliezol.
u nás na dome ho odchytili…
@biba_18 dakujem, naozaj reaguju na ten olej? Vyskusam to. Susedia mi radia kadejake pasce, ale citam ze je chraneny, chcela by som nieco humanne.
@zuzanita1609 aj oni tu chodia, ale hlodavce mi vadia viac. Ty by si bez problemov dala dieta spat do postele, kde sa vy💩 hlodavec?
@anonym_autor tak buď dobrá mačka,alebo plašič (aj keď pochybujem,že to ozaj funguje, zvyknú si). U nás sú problém straky,kŕdeľ strák,čo by som dala za okrídleného krásneho dravca,aby zahniezdil poblíž. By si neverila, aké inteligentné sú 😁.
@anonym_autor to vraveli tí chlapíci čo u nás plcha odchytili do pasce že sa to tak robí - že buď chytiť alebo odplašiť…
Ale to ho máš dnu v chate? Roky ho máte dnu?
Ale to ho máš dnu v chate? Roky ho máte dnu?
@anonym_7bdc5f pravdepodobne ano, bobky su stale, a jedneho sme nasli mrtveho
@anonym_autor na pojde
@anonym_autor na pojde
@anonym_autor a je to isto plch? Tie sú radšej v pôde. Žijú zo semien,korienkov rastlín. Nie je to kuna,či lasica?
@anonym_autor a je to isto plch? Tie sú radšej v pôde. Žijú zo semien,korienkov rastlín. Nie je to kuna,či lasica?
@zuzanita1609 podla fotky ano, jedine ze by tam nezil iba on, ale spolu s nim aj ine zvieratko
@anonym_autor pasca. tam kde sme boli ubytovani len pasca zial.
@zuzanita1609 alebo beha celu noc na streche , vyber si. zazili sme pocas leta az 3-4kusy, to ti poviem, ze sme nespali
@zuzanita1609 alebo beha celu noc na streche , vyber si. zazili sme pocas leta az 3-4kusy, to ti poviem, ze sme nespali
@anonym_7412d4 tak to je kuna,plch po strechách,no neviem. Ak máš foto,daj sem.
@anonym_7412d4 tak to je kuna,plch po strechách,no neviem. Ak máš foto,daj sem.
@zuzanita1609 bol to plch, majitel odchytil. snad som videla na zivo.
@anonym_autor Prepáč,nechcem hnevať, ale 😀😀😀.... dožil sa u vas pokojnej staroby

buď odchytiť a odniesť ďaleko preďaleko alebo odplašiť - ultrazvukom alebo zápachom (napr. matový aromaolej). keď bude preč, treba opraviť stavbu aby tam už nanovo nevliezol.
u nás na dome ho odchytili…