Ako zistiť, či sú štípance od ploštíc?
Ahojte, viem že už toho je tu veľa na túto tému, ale skúsim aj tak. Ráno som sa zobudila s takýmito stipancami, a len sa modlím aby to neboli ploštice. Ako utešujem sa že sme ich nemali odkiaľ doniesť, ale aj tak.

@ivett4176 mi akurát riešime teraz ploštice..dcéra bola dostipana,,a mali sme to na parapete.Tuto háveď si môžete odkiaľ koľvek zaniesť...U nás to bolo.pravdepodobne z hniezda lastovičiek..
@ivett4176 mi akurát riešime teraz ploštice..dcéra bola dostipana,,a mali sme to na parapete.Tuto háveď si môžete odkiaľ koľvek zaniesť...U nás to bolo.pravdepodobne z hniezda lastovičiek..
@evulienka43 pravdepodobne áno, ale tieto ploštice sú ine ako posteľné.
Uštipnúť ustipne ale v domácnosti sa neudrzi
@ivett4176 taky istý mám problém ja..dosť ma to svrby..bojím sa aby to neboli ploštice..no pozerám..hľadám a nič som nenašla

@ivett4176 ja si skôr myslím, že sú to štípance od blchy. Podľa toho, čo som asi pred rokom riešila, ich štípance sú v poradí ,,raňajky- obed-večera " - to mám z literatúry. Manžel to doniesol z vlaku. 3 dni som šalela, hľadala, vysávala, striekala, parila naparovačom všetko na posteli, v posteli, v okolí postele. V noci som sa budila, striehla baterkou...chytila som ju napokon ja a zlikvidovala. Štípance veľmi svrbia, dezinfekcia a rôzne krémy sú dostupné bežne v lekárňach. Osobne som musela použiť aj antihistaminikum - tak zareagovalo moje telo. Držím palce pri riešení a nech to je skoro!