Chrobák na gauči
Ahoj, nasli sme na gauci lozit dvoch (v priebehu hodiny). Mame sa bat?

To budú nejakí imigranti, čo si robia len prieskum. Takže sa nemusíte báť. Ale ak sa skontaktovali s rodinou, teda ešte pred vašim včasným zásahom... tak prídu aj ďalší.
@mon1305 ja som ho našla predvčerom … a zevraj je to nejaký “kobercový chrobák” … Ale paniku som robila takú istú
@anonym_3ed18a akurat sme s partnerom rozmyslali ze gauc a koberec. Boli len dvaja chvalabohu tak dufam ze nic sa dalej neukaze. Kaslete na to ci idete striekat nieco?
@mon1305 Fotka je nejasná a nie sú vidieť detaily, podľa ktorých by sa jedinec dal jednoznačne identifikovať. Ani nepíšeš, aký veľký je ten chrobák.
Podľa výzoru by to mohol byť nejaký poddruh pavši, alebo väčší mravec už bez krídiel. Alebo desiatky iných druhov:
https://www.google.com/search?vsrid=CMSMgdOY5Ii...
S istotou ale možno vylúčiť plošticu, švába, blchu a kliešťa. To sú chrobáky, ktorých sa diskutujúci najviac obávajú a na ktorých sa najčastejšie sa pýtajú. Takže nič z toho nemáte doma. Budú to len nejaké zablúdené jedince, netreba chytať paniku ani robiť zásadné opatrenia. Ak ich vnútri nechceš, tak ich bude servítkou vyhoď, alebo ich porieš papučou.
Ja som našla presne takého jedného ísť po záclone. Ono,už za chvíľu príde obdobie,kedy sa bude všetka háveď tlačiť dnu.

@mon1305 ja som ho našla predvčerom … a zevraj je to nejaký “kobercový chrobák” … Ale paniku som robila takú istú