icon

Identifikácia hmyzu

11. sep 2025

Prosím vie to niekto rozoznať čo to je? Googlim, no neviem či šváb,rus, prípadne lepší prípad švabik? Alebo bežný hmyz, ale mám veľký strach, že za mňa to vyzerá ako šváb 😭

Identifikácia hmyzu
autor
11. sep 2025
autor
11. sep 2025

A takéto to malo krídla a našla som ho dnes poobede v pohári vody 😔

jomarch
11. sep 2025

za mna to vyzera ako svabik, udajne su premnozene. my sme to mali doma, zavolala som do deratizacnej firmy, mily pan velmi mi kazal mu poslat foto a teda bol to svabik, cize nic co by bolo treba likvidovat. potreboval vsak detailne odfotit hlavicku. tak skus takto sa poinformovat…pre svoj klud

autor
11. sep 2025
@jomarch

za mna to vyzera ako svabik, udajne su premnozene. my sme to mali doma, zavolala som do deratizacnej firmy, mily pan velmi mi kazal mu poslat foto a teda bol to svabik, cize nic co by bolo treba likvidovat. potreboval vsak detailne odfotit hlavicku. tak skus takto sa poinformovat…pre svoj klud

@jomarch ahoj,ďakujem... mám si nájsť v okolí nejakú firmu a zavolať? Sú takto ochotní pomôcť?

jomarch
11. sep 2025
@anonym_autor

@jomarch ahoj,ďakujem... mám si nájsť v okolí nejakú firmu a zavolať? Sú takto ochotní pomôcť?

@anonym_autor ja som hned na prvu trafila taku. neviem presne odkial si, ja som z Ba, tu je ich milion. ale aj v minulosti ked som riesila podozrenie na plostice tak v pohode sa dalo zavolat popytat.

renatka100
11. sep 2025

@anonym_autor je to urcite zahradny svabik neboj nepotrebujes deratizaciu su zvonku

autor
11. sep 2025
@renatka100

@anonym_autor je to urcite zahradny svabik neboj nepotrebujes deratizaciu su zvonku

@renatka100 🙏🙏🙏 potešila si ma veľmi

renatka100
11. sep 2025
@anonym_autor

@renatka100 🙏🙏🙏 potešila si ma veľmi

@anonym_autor u. NAs zacali tak pred 4 rokmi, pred tym si taketo nieco nepamatam, mysleli sme, ze sme doniesli svabov z dovolenky, vyhodili sme detsku skladaciu postielku aj matrac k tomu, kde sme ho nasli 😂 az nasledne po case sme zistili ze to boli ti zahradni

autor
12. sep 2025
@renatka100

@anonym_autor u. NAs zacali tak pred 4 rokmi, pred tym si taketo nieco nepamatam, mysleli sme, ze sme doniesli svabov z dovolenky, vyhodili sme detsku skladaciu postielku aj matrac k tomu, kde sme ho nasli 😂 az nasledne po case sme zistili ze to boli ti zahradni

@renatka100 ani nevrav..42 rokov mám a nikdy som ich ani nevidela,ani som nevedela, že čosi také je. A medzitým, než ste mi vy dve odpovedali,tak som prevrátila byt hore nohami a vyhodila všetky potraviny 🙈

mandevilla
13. sep 2025

Tak, tak. Je to svabik. My sme ho doma chytili do pohára. A potom googlili. Zistili sme, ze to je svabik. Tak sme ho boli vypustiť do parku😂

autor
14. sep 2025
@mandevilla

Tak, tak. Je to svabik. My sme ho doma chytili do pohára. A potom googlili. Zistili sme, ze to je svabik. Tak sme ho boli vypustiť do parku😂

@mandevilla tak u môjho prebehla pitva 🙈 no potrebovala som foto, mne to všetko pripadalo na jedno kopyto a chytala som paniku. 🙂