Je to ploštica, roztoč alebo pisivka?
Ahojte. Som zúfalá... Toto som našla na stene a na podlahe, v posteli zatiaľ nie.. Môže to byť ploštica? Keď fotku vložím do google raz mi napíše, že je to ploštica, raz roztoč a raz pisivka a už neviem, čo si mám myslieť. Ide ma poraziť, som tehotná a nerada by som teraz riešila takéto opletačky. Foto dám do komentu.

Ploštica nemá také dlhé fúzy alebo ako sa to správne povie.
Plostica vyzerá úplne inak. Stačí pár sekúnd pozrieť dohoogle
Ploštica nemá také dlhé fúzy alebo ako sa to správne povie.
@mimikarol áno, to som sa dočítala, ale napriek tomu mi google lens písal aj o ploštici 🤦🏼♀️ ďakujem za názor
@anonym_autor takto vyzera ploštica
@mmonika ďakujem to viem, myslela som skôr, či to nie je mladá...
Písivka. Treba znížiť vlhkosť a pozri si,či niekde nemáš pleseň.
@domka222 práveže v obývačke nemáme vysokú vlhkosť, okolo 40%... V spálni mávame aj cez 50%... Ale našla som ich v spálni, obývačke aj na chodbe 🤦🏼♀️
@domka222 a ďakujem
No budem sa modliť, aby to boli len pisivky 🫣🤦🏼♀️
Skontroluj si aj potraviny ako múka. Ak sú vlhké tiež sa tam zdržiavajú. Neboj,je to písivka. Tiež ich občas zahliadnem na stene.
Su to pisivky. Ja som ich raz doniesla domov v knihe z kniznice.
Ďakujem za nazory
Ano je to pisivka a pokukaj staré papiere, krabice, aj v skriniach nejake papiere. Ja som mala v papieroch a sestra v krabiciach, teraz ked je von vlhko a chladno, dnu sa krabica zahreje ale ostáva vlhka istý cas aj ked to az tak nevidiet.
Ano je to pisivka a pokukaj staré papiere, krabice, aj v skriniach nejake papiere. Ja som mala v papieroch a sestra v krabiciach, teraz ked je von vlhko a chladno, dnu sa krabica zahreje ale ostáva vlhka istý cas aj ked to az tak nevidiet.
@20erika07 ďakujem, pozriem to.