Je to šváb alebo švábik?
Kocky prosím poraďte mi lebo zinfarktujem. Teraz som toto našla u nás pri zimnej záhrade v dome. Už som skoro volala deratizerov len som si nie je istá čo to je. Prosím je to podľa vás šváb alebo švábik? Zatiaľ som našla iba jedného a umelá inteligencia napísala šváb… ja dnes nezaspim

@adrika25 aj mne to príde ako svab
@mikitilik29 no nič, pošlem to ráno deratizacnej firme a uvidíme čo povedia. V dome mame extra čisto, naozaj to nechápem. Toto malo akoby krídla, fakt už neviem.
@mikitilik29 no nič, pošlem to ráno deratizacnej firme a uvidíme čo povedia. V dome mame extra čisto, naozaj to nechápem. Toto malo akoby krídla, fakt už neviem.
@adrika25 nebude to ten 100x omielany svabik (take zo zahrad / stromov...)... kazdy tyzden sa tu na to niekto pyta, asi je toho vela tento rok. My sme to mali 2x take velke vnutri a 1x take mini v sietke na okne...
@adrika25 neskodne. riesia vonkajsi bioodpad a obcas sa zatulaju dnu.
Kocky, ja Vam aj zaplatím keď budete mat pravdu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻ja nepijem vôbec ale už som si naliala víno lebo by na rovno ……. Mám extrémny strach z hmyzu
Kocky, ja Vam aj zaplatím keď budete mat pravdu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻ja nepijem vôbec ale už som si naliala víno lebo by na rovno ……. Mám extrémny strach z hmyzu
@adrika25 čo tak stresujes že si už nalievaš? 🤦♀️
Tiež som to doma 2-3x videla, ale nenapadlo mi panikáriť. Teda nemusím?
@adrika25 posledne dva roky nam tito hajzlici lezu dnu. Tiez som sa zlakla co to je ale je to neskodne. Do minuleho roka som netusila, ze takato havedka existuje.
Je to svabik lesny. Teraz sú vonku premnožené, je ich plná pr*el vsade. Každý druhý príspevok na MK o svabikoch. Aj ku nám sa pár zatúlalo od vchodových dveri, iba to vyhoď von. Teraz sa tlačia dnu ako sa ochladzuje
Je to svabik lesny. Teraz sú vonku premnožené, je ich plná pr*el vsade. Každý druhý príspevok na MK o svabikoch. Aj ku nám sa pár zatúlalo od vchodových dveri, iba to vyhoď von. Teraz sa tlačia dnu ako sa ochladzuje
@anonym_5da047 ďakujem krásne za odpoved. Idem teda kľudne spat. Ja som ani nespanikárila, pokým to dcéra nedala do umelej inteligencie a ta to hneď vyhodnotila ako svaba nemeckého 🙈ani som nevedela, že taký existuje
@adrika25 čo tak stresujes že si už nalievaš? 🤦♀️
@anonym_67e42e veruže aj keď to nieje šváb, veď každého by d**lo keď by mal obavy, že má doma šváby 🫣 Aj z ploštíc by ťa porážalo 🫣
Nechápem prečo vy ženy máte také panické stresy z hmyzu. Ešte by som to chápal kebyže v dome nájdete mŕtvolu z ktorej vyliezajú červy...
@anonym_5da047 ďakujem krásne za odpoved. Idem teda kľudne spat. Ja som ani nespanikárila, pokým to dcéra nedala do umelej inteligencie a ta to hneď vyhodnotila ako svaba nemeckého 🙈ani som nevedela, že taký existuje
@adrika25 Existuje (Blattela Germanica), ale toto nie je on.

@adrika25 aj mne to príde ako svab