icon

Môže namýšľanie si chorôb ovplyvniť vaše zdravie?

ferko1818
1. okt 2025

Zdravím chcem radu
Asi pred 3-4 mesiacmi ma začala bolieť chrbtica a postupne mi to vybyjalo do ľavej strany a hrudníka myslel som dobže je to infarkt bol som na pohotovosti a uistili ma že to nie je nič zo srdcom . Tak som sa trocha ukludnil
Bol som na masáž prešlo to no sem tam zabolí chrbát
Po masáži asi 2-3 dni prišla zápcha nevedel som ísť poriadne na veľkú potrebu . Ale už to prešlo bol som aj pri lekárovi a je to okej
No ale prišli večerné úzkostné stavy že mi niečo je že som chory
Ťažie sa mi začalo dýchať rozbúchalo srdce no keď som na to nemyslel prešlo to
Po novom to je problém z očami ako keby musím viac ostriť
Googlim si choroby aké to sú no keď na to nemyslím tak je všetko okej
Neviem čo mám robiť namyslam si a príde my zle

anonym_761ed6
1. okt 2025

@ferko1818 ferko asi sa doma nudit, chod pekne do prace a nezakladaj trollie temy.

viestta
1. okt 2025

Je cas vyhladat psychologa

anonym_761ed6
1. okt 2025
@viestta

Je cas vyhladat psychologa

@viestta ja neverim ze toto nie je troll. zrazu sa kazdy zacal dako moc pozorovat. ozaj chore.

ferko1818
autor
1. okt 2025
@anonym_761ed6

@viestta ja neverim ze toto nie je troll. zrazu sa kazdy zacal dako moc pozorovat. ozaj chore.

@anonym_761ed6 tak mám s tým problém no tá prepáč že sa pýtam

anonym_761ed6
1. okt 2025
@ferko1818

@anonym_761ed6 tak mám s tým problém no tá prepáč že sa pýtam

@ferko1818 a preco si myslis ze si chory. umrel ti niekto pred ocami? lebo ano, to by som mozno pochopila tie uzkostne stavy. ani nevies o com rozpravas. ak mas pochybnosti, chod za psychiatrom asi rovno.

zuzanita1609
1. okt 2025

Smer psychiater a prestať si googlit choroby,to ti robí najväčší problém, Google !!!

tarvika
1. okt 2025

ahoj, ja ta chapem, mala som podobne stavy. pomohol mi psycholog, kognitivno behavioralna terapia. mozno tebe ina terapia pomoze. zaklad najst si psychologa ktoremu doverujes a pracovat s nim spolu na tom, aby sa to zlepsilo. dolezite je negooglit, mat lekara ktoremu doverujes a ktory ti vsetko vysvetli a snazit sa co najviac eliminovat stres, ktory to zvykne spustat.

irusa
1. okt 2025

áno....

evazhoufova
1. okt 2025

Je to na terapiu- take obsesivne myšlienky, treba sa toho zbaviť. Na nič to neni, vymyslene nebezpečenstvo, tie myšlienky ti určite škodia. Skús ten chrbát dať dokopy

bielasovicka
1. okt 2025

A čo si robil pri lekárovi? . Len si tak stal pri ňom?

anonym_7bceee
1. okt 2025

Robim v nemocnici a nas stary primar davno takym ako ty povedal, ze "krompac a lopata do ruky a hned ti bude lepsie" Tym chcel povedat, ze ked clovek aktivne a fyzicky pracuje, nema cas sa zaoberat sebapozorovanim a hladanim niecoho, co nema

anonym_761ed6
1. okt 2025
@anonym_7bceee

Robim v nemocnici a nas stary primar davno takym ako ty povedal, ze "krompac a lopata do ruky a hned ti bude lepsie" Tym chcel povedat, ze ked clovek aktivne a fyzicky pracuje, nema cas sa zaoberat sebapozorovanim a hladanim niecoho, co nema

@anonym_7bceee presne to som chcela napisat. ludia su doma a len sa sleduju. normalne pracujuci clovek nema na taketo veci cas.

viestta
1. okt 2025
@anonym_761ed6

@anonym_761ed6 takych sem chodia cele davy. MK je instancia poslednej pomoci pre zufalcov

anonym_761ed6
1. okt 2025
@viestta

@anonym_761ed6 takych sem chodia cele davy. MK je instancia poslednej pomoci pre zufalcov

@viestta ja mam pocit ze tu kazdy caka ID na depresie a uzkostne stavy, len aby nemuseli robit.

viestta
1. okt 2025
@anonym_761ed6

@viestta ja mam pocit ze tu kazdy caka ID na depresie a uzkostne stavy, len aby nemuseli robit.

@anonym_761ed6 mna udivuje, kolko chlapov je takych. Mozno je to len blba vzorka, ktora sa na MK ukaze a nie je ich nakoniec vela, ale aj tak. Kde je ten chlap, ktory ma byt oporou, ked je ako trasoritka co ju treba opatrovat...