icon

Šváby v plaveckých šatniach

kika2810
6. sep 2025

Idem si po radu.
Chodili sme plavat v BA do Plaveckej akademie kde cistota bola tip top. Cena ale bola vysoka tak sme presli do plaveckeho klubu ktory trenuje na bazene v BA avsak v satni som objavila svaba.
Bola som hned za vedenim, vraj o tom vedia a je to stara budova v rekonstrukcii.

Zaujima ma Vas nazor. Ja som uprimne v soku. Co by ste robili? Ostali? Odhlasili?

Pripadne viete mi odporucit plavecky klub v BA pripadne okoli kde deti plavaju 2x tyzdenne a beru aj 5 rocnych?
Dakujem

simsalabim
6. sep 2025

@kika2810 ktory bazen v BA to je? Veru svaby by ma nepotesili.

anonym_d40c31
6. sep 2025

švaby si môžes priniesť domov aj v taške

aalt
6. sep 2025

Mna by zaujimalo, co tam jedia. Svaby chodia za jedlom a ani satna ani plavaren neznie velmi jedlom. Ale ak o tom vedia a rekonstruuju to, tak to hadam casom vyriesia.

chrobak7
6. sep 2025

@kika2810 A si si istá, že to bol šváb? Lebo na plavárni sa mi nezdá, že by boli, tam nemajú čo jesť.

A keby aj, čo ti tak urobia šváby? Ešte v reštaurácii by som povedal, že OK, ale na plavárni? Tebe neublížia, zaplávaš so synom a idete domov.

anonym_eba51f
6. sep 2025

A nie sú to tie poľné šváby čo sú vsade premnožené?

kika2810
autor
6. sep 2025
@anonym_d40c31

švaby si môžes priniesť domov aj v taške

@anonym_d40c31 To vazne??? Parada…

kika2810
autor
6. sep 2025
@simsalabim

@kika2810 ktory bazen v BA to je? Veru svaby by ma nepotesili.

@simsalabim Na Pantoch

kika2810
autor
6. sep 2025
@aalt

Mna by zaujimalo, co tam jedia. Svaby chodia za jedlom a ani satna ani plavaren neznie velmi jedlom. Ale ak o tom vedia a rekonstruuju to, tak to hadam casom vyriesia.

@aalt Nasla som ho pri kosi v satni…zdroj vody maju hned vedla sprchy…

kika2810
autor
6. sep 2025
@chrobak7

@kika2810 A si si istá, že to bol šváb? Lebo na plavárni sa mi nezdá, že by boli, tam nemajú čo jesť.

A keby aj, čo ti tak urobia šváby? Ešte v reštaurácii by som povedal, že OK, ale na plavárni? Tebe neublížia, zaplávaš so synom a idete domov.

@chrobak7 Na 90% ano. Potcrdil mi to aj google z fotky. A tiez aj vedenie ked som s tym za nimi dosla. Ze vedia…

Moze a nemusi urobit nic. On sam ako taky okrem toho ze je nechutny nebezpecny nie je ale prenasa choroby… a to mi nejak staci