Ako efektívne hľadať byt v konkrétnej lokalite?
Ahojte, ako ste postupovali, ak ste chceli kúpiť nehnuteľnosť v konkrétnej lokalite a ideálne na konkrétnej ulici? Oslovolali ste okrem sledovania ponúk na nete aj realitky? Dá sa spraviť ešte niečo iné?
Šla by som tam osobne a spýtala sa (najmä) starších obyvateľov, či nevedia o byte/dome, ktorý sa bude v blízkej budúcnosti predávať. Prípadne ak je to obec, tak na obecnom úrade vždy vedia 😅
@anonym_autor urcite by som isiel od vchodu do vchodu a nalepil nejaky letacik s cislom, ze "kupim byt v tejto lokalite" alebo vchode... s trhacimi telefonnym cislom / mailom...
Samozrejme inzeraty sa daju casto filtrovat aj podla ulic...
Plus tu mas vyhladavanie podla mapy (a mozno je takych stranok podonych viac)
https://www.realitymap.sk/
my sme toto riesili par rokov dozadu, mali sme vybratu dost presnu lokalitu. stacilo poctivo niekolkokrat denne sledovat weby s inzerciou a reagovat okamzite.
(listocky sme neskusali, ale susedia davali inzerat vnutri vo vchode na nastenku, ze kupia byt. tak ak sa vies dostat dovnutra, mozes skusit.)
my sme mali konktretnu oblasť, oslovila som viacero realitiek že chceme len konkretnu túto oblasť ( niekedy majú byty/domy ktoré ešte v ponuke nesvietia) avšak byt našiel náš realiták ktorý predával náš byt v tej dobe ponuka mu prišla od známeho takže sa náš byt nedostal ani do ponuky
- papieriky do schránok o zaujme o kúpu
- realitymap je super lebo má inzeráty z viacerách web stránok z nehnutelnosti
Daj letacik na vchodove dvere alebo do vchodu (s textom "Kupim byt v tomto vchode" + tel cislo) pripadne do schranok. Ja som tak predala dva byty, oba boli oblubena lokalita, centrum mesta. Casto nam chodili taketo listocky do schranok - cize ked som vedela ze sa budeme chystat predavat zbierala som si a najprv som obvolala ich, nez zacnem inzerovat. A oba razy to klaplo, mali zaujem. Usetrila som sa inzeratov realitiek a obhliadok.
Ďakujem vám za nápady, vyskúšam 🙂

@anonym_autor pozerali sme rôzne fb skupiny, stránky.