Ako riešiť sťažnosti susedky?
Mám problém a potrebujem poradiť. Mám podnájomnikov Ukrainskej národnosti a istá suseda sa stále na nich sťazuje. Stále hovorí, ako v noci suložia a robia hluk a že pôjde na úrad. Je však zaujímavé, že ešte nikdy na nich nevolala políciu, kedže údajne rušia nočný kľud. Ja som sa s podnájomnikom rozpravala viac krát a ubezpečil ma, že to nie je pravda a že klame. Vkuse ma tá suseda obťažuje a píše mi emaily. Ani neviem, ako ziskala moju emailovú adresu, kedže ja som jej ju nedala a nikde ju ani neuverejňujem. Viete mi niekto poradiť, čo robiť?
zablokuj ju
@ladylillith nechať ju, nech sa ide sťažovať na mestský úrad, že susedia v noci súložia. Ved aj tam sa chcú pobavit
@ladylillith suseda už asi dlho nesúložila, nájdite jej súložníka😂
Ak ich nemas v podnajme na cierno, tak je vsetko ok. Nema nic podlozene, moze volat policiu, ak je to tak. Potom budes riesit
pani má možno averziu proti Ukrajincom tak aspoň takto dokáže osierať susedov.
ideál by bol keby si sama u susedy prečkala zopár hodín aby si sa presvedčila že to tak je.
Inak tvrdenie proti tvrdeniu.
A ini susedia sa nestazuju co maju steny susediace?
Pani by potrebovala tiež súložiť potom nebude počuť susedov.
@ladylillith susede povedz, ze nech vola policiu a inak myslis si, ze ak si sa spýtala ako majitelka bytu svojho podnajomnika, ci rusia nocný klud, tak sa ti prizna, ha ha
@ladylillith bez opakovanych vyjazdov policie na miesto a objektivneho rusenia nocneho pokoja spolu so zapismi a pokutami si moze ist tak na lamparen🤣 mozno je na tom nieco pravda, v bytovke toho vela pocut, ale keby som mala na kazdeho suseda volat policajtov ked v noci sulozi tak asi policajti nemaju co ine robit😀 inak pravdepodobne to bude nejaka prorusky orientovana mila pani

Nech predlozi dokaz, najlepsie zapis od policajtov, ze potom to budes riesit