icon

Ako riešiť sťažnosti susedky?

ladylillith
9. dec 2025

Mám problém a potrebujem poradiť. Mám podnájomnikov Ukrainskej národnosti a istá suseda sa stále na nich sťazuje. Stále hovorí, ako v noci suložia a robia hluk a že pôjde na úrad. Je však zaujímavé, že ešte nikdy na nich nevolala políciu, kedže údajne rušia nočný kľud. Ja som sa s podnájomnikom rozpravala viac krát a ubezpečil ma, že to nie je pravda a že klame. Vkuse ma tá suseda obťažuje a píše mi emaily. Ani neviem, ako ziskala moju emailovú adresu, kedže ja som jej ju nedala a nikde ju ani neuverejňujem. Viete mi niekto poradiť, čo robiť?

viestta
9. dec 2025

Nech predlozi dokaz, najlepsie zapis od policajtov, ze potom to budes riesit

biba_18
9. dec 2025

zablokuj ju

anonym_169f51
9. dec 2025

@ladylillith nechať ju, nech sa ide sťažovať na mestský úrad, že susedia v noci súložia. Ved aj tam sa chcú pobavit

anonym_f46078
9. dec 2025

@ladylillith suseda už asi dlho nesúložila, nájdite jej súložníka😂

anonym_df42bd
9. dec 2025

Ak ich nemas v podnajme na cierno, tak je vsetko ok. Nema nic podlozene, moze volat policiu, ak je to tak. Potom budes riesit

anonym_2bc832
9. dec 2025

pani má možno averziu proti Ukrajincom tak aspoň takto dokáže osierať susedov.
ideál by bol keby si sama u susedy prečkala zopár hodín aby si sa presvedčila že to tak je.
Inak tvrdenie proti tvrdeniu.

sweet20
9. dec 2025

A ini susedia sa nestazuju co maju steny susediace?

januska12323
9. dec 2025

Pani by potrebovala tiež súložiť potom nebude počuť susedov.

anonym_a249a6
9. dec 2025

@ladylillith susede povedz, ze nech vola policiu a inak myslis si, ze ak si sa spýtala ako majitelka bytu svojho podnajomnika, ci rusia nocný klud, tak sa ti prizna, ha ha

anonym_2352e9
9. dec 2025

@ladylillith bez opakovanych vyjazdov policie na miesto a objektivneho rusenia nocneho pokoja spolu so zapismi a pokutami si moze ist tak na lamparen🤣 mozno je na tom nieco pravda, v bytovke toho vela pocut, ale keby som mala na kazdeho suseda volat policajtov ked v noci sulozi tak asi policajti nemaju co ine robit😀 inak pravdepodobne to bude nejaka prorusky orientovana mila pani