icon

Ako zvládnuť sťažnosti susedov pri venčení psa?

renata2025
7. sep 2025

Zdravím🙂 Aký je váš názor na nevraživosť susedov/ľudí, keď ja venčím svojho psa, chodím s ním na vychádzky ráno aj večer sa prejdem s ním po ulici - slušne na vodítku - ale bohužiaľ, psy za bránami naňho štekaju (niekedy viac, niekedy menej). Najprv som si myslela, že je to normálne, ale jedna pani ma upozornila, že aby som tadiaľ nechodila, že predsa narušujem kľud ( cca o 6.00 ráno). Tak ale vlastne ani nemám inú možnosť venčenia, musím tadiaľ prejsť...???

minenkaa
14. sep 2025

Ľudia vám už uplne drbe ,po verejnom priestranstve si každý môže chodiť v ktorúkoľvek dennú a nočnú hodinu , tu sú problém psy vo dvoroch ,to je presne to úžasne myslenie,psa pustiť na dvor a starostlivosť konci ,všetky psy potrebujú prechádzky a učenie
To že prejde pes po ceste je uplne normálne a to že v každom dvore je znudeny pes o ktorom majitelia vedia ,len vtedy ,keď ide rozbiť bránu nie je normálne ,za hluk sú zodpovedný majitelia a nie chodec
Aj tu sa pekne ukázalo to blbe myslenie,však máš psa na dvore prečo ho chodíš venčiť ,však na kok.t ,pes potrebuje pohyb ,ako každý živý tvor a dokonca niektoré psy to ani nedokážu bez prechádzky a ako ľudia aj každý pes ma iný režim a serie v inu hodinu ,však uvedomujete ,že za zdravie toho psa je zodpovedný majiteľ a ten čo toho psa drží len na dvore ,toho fakt pre toho psa spraví veľké hovno
Tým čo vadí stekot psov ,kľudne stuple do usi a môžte v klude spať ,ešte aby o šiestej ráno niekomu niečo vadilo a v obciach kde je na jednej kope veľa ľudí
Prečo si vlastne ty ľudia čo im vadí stekot vlastných psov ,nezavrú tie psy dnu a bude kľud

anonym_809fd5
14. sep 2025
@minenkaa

Ľudia vám už uplne drbe ,po verejnom priestranstve si každý môže chodiť v ktorúkoľvek dennú a nočnú hodinu , tu sú problém psy vo dvoroch ,to je presne to úžasne myslenie,psa pustiť na dvor a starostlivosť konci ,všetky psy potrebujú prechádzky a učenie
To že prejde pes po ceste je uplne normálne a to že v každom dvore je znudeny pes o ktorom majitelia vedia ,len vtedy ,keď ide rozbiť bránu nie je normálne ,za hluk sú zodpovedný majitelia a nie chodec
Aj tu sa pekne ukázalo to blbe myslenie,však máš psa na dvore prečo ho chodíš venčiť ,však na kok.t ,pes potrebuje pohyb ,ako každý živý tvor a dokonca niektoré psy to ani nedokážu bez prechádzky a ako ľudia aj každý pes ma iný režim a serie v inu hodinu ,však uvedomujete ,že za zdravie toho psa je zodpovedný majiteľ a ten čo toho psa drží len na dvore ,toho fakt pre toho psa spraví veľké hovno
Tým čo vadí stekot psov ,kľudne stuple do usi a môžte v klude spať ,ešte aby o šiestej ráno niekomu niečo vadilo a v obciach kde je na jednej kope veľa ľudí
Prečo si vlastne ty ľudia čo im vadí stekot vlastných psov ,nezavrú tie psy dnu a bude kľud

@minenkaa amen 😸

rayla
14. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa Tu nikto nenapadá venčenie, aspoň čítaj s porozumením, a aj ludia z domov učia svoje psy a chodia s nimi von.. len sú ohladuplnejsi ako vy, bytovkari, ktorí musia chodiť so psom aj po nociach, aby nemali hovna v byte🤷

minenkaa
14. sep 2025
@rayla

@minenkaa Tu nikto nenapadá venčenie, aspoň čítaj s porozumením, a aj ludia z domov učia svoje psy a chodia s nimi von.. len sú ohladuplnejsi ako vy, bytovkari, ktorí musia chodiť so psom aj po nociach, aby nemali hovna v byte🤷

@rayla ja osobne keď som mala psa mala som ich vo dvore a presne viem ako to funguje
No aspoň ,že vo dvore sú hovna vsade a v čom sú ohľaduplnejší ,že pes brese celú noc alebo brese na kazdeho čo prejde popred bránu lebo ten pes ani netuší čo je mimo dvor a že von su aj iné objekty ako vo dvore

A ešte k tej noci,po verejnom priestranstve sa môžeš prechádzať v ktorúkoľvek nočnú a dennú hodinu a keď je tvoj pes tak znudeny z celodenného nič nerobenie,že celú noc sa len prechádza je len a len tvoj problém

minenkaa
14. sep 2025

Pardon nedopisala som keď sa celu noc znudeny prechádza po dvore a brese

renata2025
autor
14. sep 2025
@rayla

@wolf_ Aj človek prechádzajúci po ulici ma v drvivej väčšine stekajuceho psa.. čiže stačilo by trocha ohľaduplnosti.. tiez nechodím do bytovky nikomu dráždiť psa🤷..Mne je jasné, že bytovkari to tu budú za každých okolností obhajovat..

@rayla určite nie v drvivej väčšine... pes ktorý je na vychádzke práveže nešteká, lebo sa teší z tej vychádzky. Chápem, že to máš ťažké, že musíš žiť v blízkosti takých nevychovaných psov...

wolf_
14. sep 2025
@rayla

@wolf_ Aj človek prechádzajúci po ulici ma v drvivej väčšine stekajuceho psa.. čiže stačilo by trocha ohľaduplnosti.. tiez nechodím do bytovky nikomu dráždiť psa🤷..Mne je jasné, že bytovkari to tu budú za každých okolností obhajovat..

@rayla dráždiť v bytovke? To je narozdiel od ulice súkromný priestor vlastníkov bytov... Ale áno, aj v tých spoločných priestoroch je pohyb, aj o 6 ráno, a veru aj v nočných hodinách ..
Pohyb v bezprostrednej blízkosti vchodových dverí bytov, pohyb po schodisku, zvuk výťahu, rozprávanie ľudí, ((a že sa zvuky v bytovkách často pekne ozývajú)).... Podľa tvojej logiky by sa z tých bytov mali ozývať štekoty a mala by to byť vina susedov, ktorí "dráždia" psov tým, že sa pohybujú v spoločných priestoroch 🤦‍♀️

carolynka
14. sep 2025

Chyba je v majiteloch psov, ze na ICH pozemku dovolia ICH psom stekat na okoloiducich kracajucich po VEREJNEJ ceste. Ak mi vadi, ze MOJ pes steka za MOJIM plotom, je mojou zodpovednostou nepustat psa k plotu, ked je taky reaktivny. Druha moznost je zmierit sa so stekanim mojho psa a nesnazit sa kontrolovat zivot a prechadzky susedy

anonym_ef344b
14. sep 2025
@wolf_

@anonym_ef344b spúštače bývajú aj ľudia bez psa, aj autá, aj bicykle, atď atď.. ale to určite taký problém nebude, však? 🙂 Pretože tu nejde primárne o dobro ostatných, ale o nenávisť voči psom/psíčkarom, však? 🙂

@wolf_ to pises ty,asi si niecom tu nenavist vysluzili,ze?
Kazdopadne vidno ze vy dve myslite len na psy ,a nie ludi ktori sa potrebuju vyspat, a je im jedno ze narobia hluk aj ked nepriamo.

minenkaa
14. sep 2025
@anonym_ef344b

Kazdopadne vidno ze vy dve myslite len na psy ,a nie ludi ktori sa potrebuju vyspat, a je im jedno ze narobia hluk aj ked nepriamo.

@anonym_ef344b ty zas vidíš iba minimálne percento ľudí čo spia o šiestej ráno a podľa týchto sa mame riadiť?

anonym_ef344b
14. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa Mozu ale v urcite hodiny musia dodrziavat nocny klud.

anonym_809fd5
14. sep 2025

Aj na mňa steká susedova suka lebo idem o 5 do roboty a o 4 zasvwitim a na to steká..a sused mi raz povedal že ich pes steká kvôli mne tak som mu povedala že si ho vychovaj. A stekat nebude 🤷

minenkaa
14. sep 2025
@anonym_ef344b

@minenkaa Mozu ale v urcite hodiny musia dodrziavat nocny klud.

@anonym_ef344b a kto v tomto prípade nedodržuje okrem tých psov za bránou

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 ona nie je spúšťač toho hluku ale majitelia tých psov ,to je ako keď ti muz drbne lebo si sa okoli neho prešla

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 a ty píšeš bludy

bessie12
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 zapchaj si uši konecne alebo sa odstahuj na opustený ostrov a nebudeš NIČ počuť. A neotravuj ma uz. S osobami ako ty si nemam co povedať. Nenávisť voči psom a psickarom je u takych ako ty evidentna. Fuj.

A ty tiez nechápeš, ze keby ten pes za bránou bol TICHO, tak ani autorkin pes nezačne štekať 🤦‍♀️

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
bessie12
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 ak si si nevšimla, tak som prestala na teba reagovať, pretoze som si povedala, ze to nemá ziaden zmysel, pretoze si aj tak nechapava. Ale opat si ma označila. Nemam dôvod byt urazena. Ja si za svojim nazorom stojim, tak isto ako aj ty. Divné názory máš ty a tebe podobní, pretoze neviete pochopit, ze na vine je ten stekajuci pes za branou a nie ťa osoba, ktorá len ide v tichosti okolo ci uz so psom alebo bez. A ešte raz to zopakujem. Neoznacuj ma, tvoja odpoved ma absolutne nezaujima. Takže pá pá.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 či presne ona zaťažuje ostatných

bessie12
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 ktorej casti "neoznacuj ma" nerozmies ??? Nemam cas na teba. Musim ist do obchodu, vycistist akvarium, navarit veceru, vyvencit psa a ist spat, pretoze skoro rano vstavam, aby som mohla opat vyvencit psa, vypit v klude kavu a ist do prace.
Apropo ty sama presadzujes svoj nazor. Takze na tvojom mieste by som bola ticho. PA PA PA. Pekny zvysok nedele ti prajem.

wolf_
14. sep 2025
@anonym_ef344b

@anonym_ef344b nepozerám na psov. Pozerám na ľudí - aj ten psíčkar, čo venčí je ČLOVEK, ktorý má právo pohybovať sa po verejných miestach kedy chce.
A štekajúci psi mi idú na nervy možno aj viac ako tebe (dokonca v akúkoľvek hodinu). Akurát z toho neobviňujem tých, ktorí s tým nič nemajú, ale tých, ktorí za toho štekajúceho psa nesú zodpovednosť.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
wolf_
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 aj keby chodím o 3 nadránom, tak JA NIE SOM tá, ktorá ruší kľud 🙂
Ale však teda, keď máte pocit, že vaša logika je na mieste.. Tak nech sa páči, treba volať políciu. Síce už vidím ako by riešili zrovna mňa, ktorá som ticho a prechádzam po verejnej ulici 😁 Ale mile rada by som si na tých policajtov počkala 🙂

minenkaa
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 čo je normálna hodina chodiť von a prečo

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
wolf_
14. sep 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 kde ťa presviedčam? 😂 Veď ty si označila mňa 😂