icon

Ako zvládnuť sťažnosti susedov pri venčení psa?

renata2025
7. sep 2025

Zdravím🙂 Aký je váš názor na nevraživosť susedov/ľudí, keď ja venčím svojho psa, chodím s ním na vychádzky ráno aj večer sa prejdem s ním po ulici - slušne na vodítku - ale bohužiaľ, psy za bránami naňho štekaju (niekedy viac, niekedy menej). Najprv som si myslela, že je to normálne, ale jedna pani ma upozornila, že aby som tadiaľ nechodila, že predsa narušujem kľud ( cca o 6.00 ráno). Tak ale vlastne ani nemám inú možnosť venčenia, musím tadiaľ prejsť...???

Strana
z8
simca06022011
14. sep 2025

@renata2025 moja, nijak to nemusis riesit... to nie tvoj pes rusi klud. A ludia bezne spia aj ked psi stekaju.. a mimochodom to tej pani sa chodia ti stari ludia stazovat, ze nemozu spat? :D
Mimochodom keby isla po ulici macka/liska, hocico.. tak tie psy tiez stekaju. Este ti ludia co tam byvaju si mozu vychovat psov, dat ich dnu, .. kopu rieseni maju aby ICH psy nestekali

simca06022011
14. sep 2025
@minenkaa

@rayla ja osobne keď som mala psa mala som ich vo dvore a presne viem ako to funguje
No aspoň ,že vo dvore sú hovna vsade a v čom sú ohľaduplnejší ,že pes brese celú noc alebo brese na kazdeho čo prejde popred bránu lebo ten pes ani netuší čo je mimo dvor a že von su aj iné objekty ako vo dvore

A ešte k tej noci,po verejnom priestranstve sa môžeš prechádzať v ktorúkoľvek nočnú a dennú hodinu a keď je tvoj pes tak znudeny z celodenného nič nerobenie,že celú noc sa len prechádza je len a len tvoj problém

@minenkaa moj pes napr steka aj ked von chodi, steka na susedu ked ide okolo, musi prist a pohladkat ho samozrejme, aj na znamych psov aj neznamych. Stekvala aj len tak "do tmy", ked sa zlakol a tak... najviac to u nas v lokalite vadilo mne :D a psa som si zavrela dnu.
Co som tym chcela povedat? ze nie kazdy pes na dvore co steka, je tam zavrety 24/7 a nik o neho nezakopne. proste steka lebo chce.

simca06022011
14. sep 2025
@rayla

@minenkaa Tu nikto nenapadá venčenie, aspoň čítaj s porozumením, a aj ludia z domov učia svoje psy a chodia s nimi von.. len sú ohladuplnejsi ako vy, bytovkari, ktorí musia chodiť so psom aj po nociach, aby nemali hovna v byte🤷

@rayla tak ludia chodia v prvom rade, vtedy ked maju cas.. zvacsa pred pracou/po praci... :D prepac ze nechodime cez obed.

rayla
15. sep 2025
@simca06022011

@rayla tak ludia chodia v prvom rade, vtedy ked maju cas.. zvacsa pred pracou/po praci... :D prepac ze nechodime cez obed.

@simca06022011 Mne je to jedno, nemusíš sa ospravedlňovať mne. A veď aj to je rada: nech sa vadí s celou ulicou a stvrtou, lebo "ma pravdu"🤷. Taku radu ste jej tu v podstate dali😁. Som zvedavá, dokedy to vydrží, že ju ľudia budú posielať do prdele, alebo jej toho psa otravia. A môže sa uspokojovať, že mala pravdu, lebo na MK povedali..

simca06022011
15. sep 2025
@rayla

@simca06022011 Mne je to jedno, nemusíš sa ospravedlňovať mne. A veď aj to je rada: nech sa vadí s celou ulicou a stvrtou, lebo "ma pravdu"🤷. Taku radu ste jej tu v podstate dali😁. Som zvedavá, dokedy to vydrží, že ju ľudia budú posielať do prdele, alebo jej toho psa otravia. A môže sa uspokojovať, že mala pravdu, lebo na MK povedali..

@rayla ale jej pes nic nerobi. Takže ak su tam takí psychosi mali by navštíviť lekárov všetci 😂

renata2025
autor
15. sep 2025
@rayla

@rayla nuž teda vyjadrili ste to výstižne.... človek o sebe prezradí najviac svojimi komentármi 👍

janamoto78
17. sep 2025
@minenkaa

@janamoto78 ty vies,že ona ide po verejnom priestranstve?
Majiteľ psa je zodpovedný za psa a v tomto prípade ak pes brese a ruši všetkých v okoli ,je zodpovedný za to majiteľ psa,takže ma ho vychovať alebo mať v dome

@minenkaa nech na verejnom priestranstve neruší susedov

minenkaa
17. sep 2025
@janamoto78

@minenkaa nech na verejnom priestranstve neruší susedov

@janamoto78 a akopresne ich ruší ,chôdzou,dýchaním,tlkot srdca?

Strana
z8