Je možné volať políciu aj mimo rušenia nočného kľudu?
Je to mozne? Ak susedia vyslovene po sebe ziapu ako zmyslov zbaveni, ze rozumiem kazde jedno slovo? Alebo aj pocas dna, nie len vecer? ci jedine riesenie je sa vystahovat? Uz sme za nimi boli xkrat. Zije tam jeden par, ale vlastnikom je otec toho co tam byva. Uz sme sa obratili aj nanho ale vravel ze mame zakazdym volat fizlov, ze on uz s tym nechce mat nic. Ona je nejaka narusena hysterka a vyslovene asi chyti amok a hulaka ako prepnuta. Skoro dennodenne. To ze pocujeme cele jej rozhovory ked telefonuje sme si zvykli, ale to ziapanie je uz moc.
aj ja mám takých susedov, otvoria si balkón a kričia od rána do noci, fakt celý deň, počuť odtiaľ aj nárazy asi ako sa bijú alebo čo... x-krát volaná polícia a nič, on bol aj vo väzení, ale za ten čas si tam ona nasťahovala také indivíduum, že ani tot nie je pre nás riešenie, fakt nevieme kam sa obrátiť
Áno, mizes volať aj cez deň, nielen v noci.
@pribinak A nepomôže nic..polícia môže chodiť ako na klavír a žiaľ neurobia nič. Iba nepríjemnosti .
@anonym_autor Žiaľ v bytovke je to tak..nikdy nevieš na akých susedov natrafíš.
aj ja mám takých susedov, otvoria si balkón a kričia od rána do noci, fakt celý deň, počuť odtiaľ aj nárazy asi ako sa bijú alebo čo... x-krát volaná polícia a nič, on bol aj vo väzení, ale za ten čas si tam ona nasťahovala také indivíduum, že ani tot nie je pre nás riešenie, fakt nevieme kam sa obrátiť
@anonym_2ad2ee Nie polícia nula bodov! A to sa človek môže iba modliť, aby vás kdesi večer nezdrapili ,alebo Vám niečo ďaleko horšie nerobili. Lebo žiaľ aj taký sú.
@pribinak A nepomôže nic..polícia môže chodiť ako na klavír a žiaľ neurobia nič. Iba nepríjemnosti .
@anonym_autor Žiaľ v bytovke je to tak..nikdy nevieš na akých susedov natrafíš.
@anonym_ea34ca ale čoby …oni musia spísať záznam a riešiť to. Ak ide odtiaľ hluk a hádky tak ja by som napr nahlásila partnerskú hádku a vtedy prídu a rýchlo
@anonym_ea34ca ale čoby …oni musia spísať záznam a riešiť to. Ak ide odtiaľ hluk a hádky tak ja by som napr nahlásila partnerskú hádku a vtedy prídu a rýchlo
@pribinak áno susedia ich nahlásili, prišli a nič nevyriešili tam zrejme úraduje alkohol ak nie aj niečo iné a po pravde ani neviem kto koho mláti asi sú obaja rovnakí
@pribinak Áno neskôr men slovné upozornenia a najviac poriadkovú pokutu, ale vi väčšine je tp beh na dlhé trate,opletačky a problémy. S vlastnej skúsenosti. Polícia nezmohla nikdy nič. Navyše susedia boli alkoholici,on aj feťák a báli sme sa chodiť aj von. Na naše veľké šťastie sa odsťahovali asi po riku,lebo boli v prenájme a neplatili.Ale je tomu dvadsať rokov minimálne, ale ja sa ho aj teraz bojím a vyhýbam sa oblúkom. Bývame v jednom meste.
@anonym_autor Žiaľ je to beh na dlhé trate.A opletačky s políciou.
@pribinak Áno neskôr men slovné upozornenia a najviac poriadkovú pokutu, ale vi väčšine je tp beh na dlhé trate,opletačky a problémy. S vlastnej skúsenosti. Polícia nezmohla nikdy nič. Navyše susedia boli alkoholici,on aj feťák a báli sme sa chodiť aj von. Na naše veľké šťastie sa odsťahovali asi po riku,lebo boli v prenájme a neplatili.Ale je tomu dvadsať rokov minimálne, ale ja sa ho aj teraz bojím a vyhýbam sa oblúkom. Bývame v jednom meste.
@anonym_ea34ca no áno, jw to beh má dlhé trate, mávnutím čarovného prútika sa to nevyrieši
@anonym_ea34ca no áno, jw to beh má dlhé trate, mávnutím čarovného prútika sa to nevyrieši
@pribinak Áno presne tak.
@anonym_autor my sme volali ked sa susedia bili, bolo to casto...ja som to nedavala...nechapem ta zena kricala ako o zivot , hadzali sa tam veci trieskali skrinky...bolo pocut facky,policajti vzdy prisli vzali ju k dr a nic...a dva dni znova....a znova a znova....on narkonam ona prostitutka nieekolko krat sudne trestana..jedina cesta odstahovat
@anonym_autor U nás to je tiež, akoby sa ohadzovali nábytkami ako skriňa, TV, … Ja som si na to už za skoro rok zvykol a nevadí mi to

Áno, mizes volať aj cez deň, nielen v noci.