Krátkodobý prenájom počas rekonštrukcie bytu
Ahojte, planujeme prerabku bytu. Ako ste riesili kratkodoby prenajom bytu? Je nejaka sanca najst nejake ubytovanie na cca tri mesiace?
švagriná má aj také prenájmy, že na 3 mesiace - reálne neprenajíma, práve iba takto krátkodobo ...
My sme bývali v dome aj počas prerábky
@murielaa my sme rekonštruovali a bývali, nedala by som už nikomu peniaze za prenájom..na víkend sa dá ísť spať k svokre, mame? sestre?ja som nikoho nemala=jedináčik,ale mama nás prichýlila vždy cez víkend, cez víkend chlapi makali od 6do 18:00, za 3 mesiace sme bývali. Dalo sa.(vtedy sme mali dve deti)
@murielaa my sme rekonštruovali a bývali, nedala by som už nikomu peniaze za prenájom..na víkend sa dá ísť spať k svokre, mame? sestre?ja som nikoho nemala=jedináčik,ale mama nás prichýlila vždy cez víkend, cez víkend chlapi makali od 6do 18:00, za 3 mesiace sme bývali. Dalo sa.(vtedy sme mali dve deti)
@carrot_apple neviem si predstavit byvat s detmi v byte, ktory sa nakomplet preraba, od elektriky, okien a to nehovorím o kupelni a kuchyni 🙄
@carrot_apple neviem si predstavit byvat s detmi v byte, ktory sa nakomplet preraba, od elektriky, okien a to nehovorím o kupelni a kuchyni 🙄
@murielaa nepísala si podrobnosti, my sme prerábali na etapy
moji rodicia prerabali po izbach, nie cely byt naraz. Mozno si netreba davat obrovske prerabky, ked je problem s detmi. A bolo aj oni kludnejsi, aj si davali pozor na majstrov.

@murielaa pozri airbnb a skús sa spýtať majiteľa, či by bol ochotný prenajať byt na 3mesiace. Ak to nebude v sezóne -napr Vianoce, tak si myslím, že nebude problém 🙂