icon

Krátkodobý prenájom počas rekonštrukcie bytu

murielaa
25. sep 2025

Ahojte, planujeme prerabku bytu. Ako ste riesili kratkodoby prenajom bytu? Je nejaka sanca najst nejake ubytovanie na cca tri mesiace?

anonym_ab683c
25. sep 2025

@murielaa pozri airbnb a skús sa spýtať majiteľa, či by bol ochotný prenajať byt na 3mesiace. Ak to nebude v sezóne -napr Vianoce, tak si myslím, že nebude problém 🙂

deedol
25. sep 2025

@murielaa hladali sme airbnb, nakoniec sme mali stastie na prazdny byt clena rodiny. Airbnb by vyslo min 1000e/mesiac, ak si dobre pamatam. Taklad je mat firmu, ktora vam to zrekonstruuje rychlo bez prestojov a dobre 🙂

biba_18
25. sep 2025

švagriná má aj také prenájmy, že na 3 mesiace - reálne neprenajíma, práve iba takto krátkodobo ...

sisska96
25. sep 2025

My sme bývali v dome aj počas prerábky

carrot_apple
25. sep 2025

@murielaa my sme rekonštruovali a bývali, nedala by som už nikomu peniaze za prenájom..na víkend sa dá ísť spať k svokre, mame? sestre?ja som nikoho nemala=jedináčik,ale mama nás prichýlila vždy cez víkend, cez víkend chlapi makali od 6do 18:00, za 3 mesiace sme bývali. Dalo sa.(vtedy sme mali dve deti)

murielaa
autor
28. sep 2025
@carrot_apple

@murielaa my sme rekonštruovali a bývali, nedala by som už nikomu peniaze za prenájom..na víkend sa dá ísť spať k svokre, mame? sestre?ja som nikoho nemala=jedináčik,ale mama nás prichýlila vždy cez víkend, cez víkend chlapi makali od 6do 18:00, za 3 mesiace sme bývali. Dalo sa.(vtedy sme mali dve deti)

@carrot_apple neviem si predstavit byvat s detmi v byte, ktory sa nakomplet preraba, od elektriky, okien a to nehovorím o kupelni a kuchyni 🙄

murielaa
autor
28. sep 2025
@deedol

@murielaa hladali sme airbnb, nakoniec sme mali stastie na prazdny byt clena rodiny. Airbnb by vyslo min 1000e/mesiac, ak si dobre pamatam. Taklad je mat firmu, ktora vam to zrekonstruuje rychlo bez prestojov a dobre 🙂

@deedol dakujem za tip, vyskusam aj to 👍

carrot_apple
10. okt 2025
@murielaa

@carrot_apple neviem si predstavit byvat s detmi v byte, ktory sa nakomplet preraba, od elektriky, okien a to nehovorím o kupelni a kuchyni 🙄

@murielaa nepísala si podrobnosti, my sme prerábali na etapy

katulienkax
10. okt 2025

moji rodicia prerabali po izbach, nie cely byt naraz. Mozno si netreba davat obrovske prerabky, ked je problem s detmi. A bolo aj oni kludnejsi, aj si davali pozor na majstrov.