Kto si najčastejšie prenajíma trojizbové byty?
Ahojte. Ideme prenajat 3izbak, to si asi najcastejsie prenajmu rodiny vsak? Alebo sa mylim a prenajmu si to aj dvojice? Alebo sa spoja studenti? Ake mate vy skusenosti? Dakujem.
@anonym_autor my sme si prenajali trojizbak ako dvojica. Ked sme odchadzali tak na obhliadku prisla tiez dvojica. Nakoniec to dali jednej pani co tam byva sama. Bol to ale taky luxusnejsi byt. Do standardneho asi ide najcastejsie rodina alebo studenti.
Ja som si prenajala 3i byt ako samostatná jednotka. Moja kamoška má v nájme 3i bytu samostatného muža.
@anonym_autor 3izbový byt oproti nám dáva majiteľ do prenájmu a bývalá tam najskôr 4 členna rodina, potom tam býval 1 pán, býval tam sám a teraz tam býva tiež 1 mladý chlap sám. Byt je obyčajný klasický panelákový 3izbak, nič luxusné...
@anonym_autor studenti, pracujuci. Bud kazdy jednu izbu, pripadne sa nejako dohodnu na uzivani alebo to rozdelis ty.
My máme v prenájme dvojicu.
My sme si ako dvojica prenajímali 3i byt. Myslím, že ideálna veľkosť. Aj po nás prišla do bytu dvojica.
Starsi pan byval sam, mal dom a rodinu v inom meste. Chodili k nemu obcas na navstevu. Ked isiel do dochodku odisiel, po nom dvojica.
Vzdy rodiny (4ks), mali sme aj kombináciu 2 osamelé mamicky kamaratky s dvoma detmi, už 10 rokov prenajímame ukrajincom - sú nenároční, sami si opravia, čo treba, platia nacas
@anonym_autor je to jedno, idealne aby to boli bezproblemovi a platici
a že vraj bieda na Slovensku, keď jednotlivci platia za trojizbaky
Páry alebo rodiny si prenajímajú trojizbové byty.
@anonym_autor kamaratka si prenajala s priatelom, aby si vyskusali byvat spolu.
Dakujem. A este mam otazku, je lepsie ked maju byt zariadeny nabytkom, to prva otazka a druha, budu sa im tam hodit hrnce, taniere, toastovac atd atd. podla vas? Verim ze kazdy to ma inak ale zaujima ma, tak v priemere ci je podla vas lepsi skor zariadeny alebo nezariadeny byt/kuchyna. Bude uplne cely nanovo prerobeny
To zariadenie zalezi, koho tam chces mat. Studenti zoberu vsetko, aj starsie a pouzivane. Bezni ludia maju svoje a chcu zakladny nabytok, ktory si vedia doplnit napr svojim mensim stolikom, kobercom, zavesmi, maju svoje vnutorne vybavenie kuchyne a zas ti, co potrebuju vyslovene byt len na prespanie, alebo nechcu nic riesit (casto muzi, aj vyssie pozicie) chcu mat vsetko tip top zariadene, aby fakt dosli len s kufrom siat a zubnou kefkou.
Ja som clovek, co by nechcel nic cudzie. Ako, nabytok ciastocne ano. Biely, neutralny (neznasam hnedu) . Ale koberce, zavesy, kuchynske veci, mensi nabytok, to nech si majitel berie prec. Pre mna osobne nebolo nic horsie, ako byvat niekde, kde to nie je domov podla mna. Moj ex si zase nechal uplne vsetko v byte, ako to zariadili byvali majitelia s tym, ze jemu to tak vyhovovalo.
To zariadenie zalezi, koho tam chces mat. Studenti zoberu vsetko, aj starsie a pouzivane. Bezni ludia maju svoje a chcu zakladny nabytok, ktory si vedia doplnit napr svojim mensim stolikom, kobercom, zavesmi, maju svoje vnutorne vybavenie kuchyne a zas ti, co potrebuju vyslovene byt len na prespanie, alebo nechcu nic riesit (casto muzi, aj vyssie pozicie) chcu mat vsetko tip top zariadene, aby fakt dosli len s kufrom siat a zubnou kefkou.
Ja som clovek, co by nechcel nic cudzie. Ako, nabytok ciastocne ano. Biely, neutralny (neznasam hnedu) . Ale koberce, zavesy, kuchynske veci, mensi nabytok, to nech si majitel berie prec. Pre mna osobne nebolo nic horsie, ako byvat niekde, kde to nie je domov podla mna. Moj ex si zase nechal uplne vsetko v byte, ako to zariadili byvali majitelia s tym, ze jemu to tak vyhovovalo.
@lopka1313 no asi vezmeme “hocikoho” radsej, nez studentov.

Dvojice moc nie, skôr rodiny s deťmi, študenti a pracujúci, čo sa spoja každý do jednej izby