Susedské spory ohľadom štekania psov
Včera niečo cez 11 hodín nám suseda zvonila ako divá na zvonček. Máme dve BK ktoré stekajú keď sa niekto pohybuje blízko brány, ohlasujú príchod niekoho, potkany sa pohybujú po pozemku. Suseda sa sťažovala, že má 2 deti a začínajú chodiť do školy a že nemôžu spať kvôli našim psom a žiadala aby sme s nimi niečo robili,že máme im zakázať štekať alebo si ich dať prevychovat. Že či to má riešiť políciou. Bývame na dome a na dedine kde je to normálne podľa mňa. Muž je neskutočne vytočené lebo my zas musíme počúvať jej vrieskanie na deti,muža svokrovcov. Je to podľa Vás ok? Oni majú psa na reťazi.
@modrykolibrik ja som niekde citala ze psy co brechaju su znudene. Asi by som pouzvazovala nad výcvikom alebo sa im viac venovala. Neznamená ze ked nemaju retaz ze je to sloboda za tou branou byt cely život.

No takže psom sme kúpili protistekacie obojky a ako to dopadlo? Cena má traumu na celý život a pes je v pohode susedia po novom nám vypínajú elektriku asi ako zábavu už som povedala že im nedovolím viac vstúpiť na nás pozemok