Upratovanie domu
Zienky, ktore mate vacsi dom cca 200 m2 ako stihate upratovat ? Co sa vam podari? Zapajate aj deti? Stihate upratat dom aj zahradu mat v poriadku ?
Deti upratuju svoje izby a hornu kupelku,ja chodbicky,schodisko,muz povysava obyvacku.Kazdy prida ruku k dielu a je upratane raz dva.To iste plati pre dvor.
Raz za týždeň mi prídu upratať. Za mňa dobre investované peniaze, lebo za ne kupujem čas so svojou rodinou.
@anonym_autor obrovský dom..keď bol muž v práci,tak mame ok cisto, deti väčšinou v izbach, vonku..základne návyky majú.Izbu si upratujú -sú teens.Ked boli menšie, tak vysavali schody, umývali..teraz len mycku vybrat, ponozky potriedit ..ALE teraz je muž 4 mesiac doma a to je dees..on vyvara,perie snáď každý deň a veci dáva na sedacku, rozhádzaný cely dom aj keď naplní mycku, povysava..ale to je nonstop bordel.Ja nemám chuť upratovať keď on je doma, nechavam to naňho..a ja potom nárazovo upracem 1x do týždňa,aby sme žili ako ľudia🤪Čo sa týka kúpeľne, wc to každý deň nastriekam bleach a utriem, kým stojím pred zrkadlom.A teda, nič v dome nemá miesto..čakám opäť na môj systém, keď muž odíde do prace.
deti majú kolko rokov? akú maš pracovnú dobu ty a muž ?
všetko sa odvíja od tohto
Mam dom 220m2 a dam, prat do susicky. Upratam hracky do krabice, poskladam deku vankuse. Kuchynu ked dovarim zapnem umyvacku, potom kupelna vycistim umyvadla, vanu dam prat koberce. Zapnem vysavac povysava, pozmyva nevidim v tom nijaku vedu. Obcasne dam vyprat zaclony, zavesy. A vonku kosim mam kosacku alko taky traktoricek. Dieta v trampoline a ja si kosim 😆
255m2, upratovačka 2x týždenne. Najlepšie investované peniaze
@anonym_autor deti nech si upracú svoju izbu, chlap záhrada, roboticky vysávač aj s mopom a hneď menej problémov :D
mám 2 poschodia, na každom poschodí robot s mopom, vysávajú denne, 2-3 týždenne umývajú, na schody tyčový dyson, mám upratané raz dva
mám 2 poschodia, na každom poschodí robot s mopom, vysávajú denne, 2-3 týždenne umývajú, na schody tyčový dyson, mám upratané raz dva
aky mas prosim ta robot s mopom? Tiez to chcem ako doplnok k Dysonu
@zuzpap
Mam dom 220m2 a dam, prat do susicky. Upratam hracky do krabice, poskladam deku vankuse. Kuchynu ked dovarim zapnem umyvacku, potom kupelna vycistim umyvadla, vanu dam prat koberce. Zapnem vysavac povysava, pozmyva nevidim v tom nijaku vedu. Obcasne dam vyprat zaclony, zavesy. A vonku kosim mam kosacku alko taky traktoricek. Dieta v trampoline a ja si kosim 😆
@ariannazara a muž robí čo?

@anonym_autor v dome si no stop vyberas co bude sluzit tebe a comu budes sluzit ty