icon

Agresívny pes a nebezpečné kamióny na moste Horelica

23. júl 2025

Pekný deň chcem len upozorniť aby ste si dali pozor. Nejaký agresívny pes tam útočí na cyklistov. Je tam zvýšený pohyb kamionov a môže prísť k vážnej nehode. Stalo sa mi to už viac krát. Vedľa po chodníku sa pohybujú aj chodci niekedy mamičky s deťmi. Tak si tam dajte pozor.

anonym_7d2cd7
23. júl 2025

@anonym_autor radšej to daj do nejakých FB skupín Čadce aby sa to tam prezdiealo, do dopravného servisu a najideálnejšie by bolo podľa mňa zavolať políciu. Tam si to skôr niekto prečíta ako tu

melanta
23. júl 2025

Zavolaj políciu. Každé mesto/obec má definované, kto v danej lokalite odchytáva voľne sa pohybujúcich sa psov. Áno, zrejme je to pes niekoho, komu nevadí, že behá mimo. Ale ak sa pohybuje bez ajiteľa, tak je to proste voľne pohybujúci sa pes a treba kontaktovať políciu, tá kontaktuje toho, kto je za odchyt v danej lokalite zodpovedný. Je to efektívnejšie, ako písať na MK či hocikam inam.

autor
23. júl 2025
@melanta

Zavolaj políciu. Každé mesto/obec má definované, kto v danej lokalite odchytáva voľne sa pohybujúcich sa psov. Áno, zrejme je to pes niekoho, komu nevadí, že behá mimo. Ale ak sa pohybuje bez ajiteľa, tak je to proste voľne pohybujúci sa pes a treba kontaktovať políciu, tá kontaktuje toho, kto je za odchyt v danej lokalite zodpovedný. Je to efektívnejšie, ako písať na MK či hocikam inam.

@melanta Ešte som to nechcel zatiaľ riešiť s políciou. Ale asi máš pravdu. Je ale dobré aby sa o tom vedelo.

autor
23. júl 2025
@anonym_7d2cd7

@anonym_autor radšej to daj do nejakých FB skupín Čadce aby sa to tam prezdiealo, do dopravného servisu a najideálnejšie by bolo podľa mňa zavolať políciu. Tam si to skôr niekto prečíta ako tu

@anonym_7d2cd7 Dal som to aj na facebook

melanta
23. júl 2025

A kedy to chcú ľudia riešiť zavolaním polície a odchytom psa? Až keď sa stane nešťastie? Potom bude dosť neskoro. Pre bezpečnosť šoférov, chodcov aj toho psa, je vhodné ho odchytiť.

anonym_2cebeb
23. júl 2025

nie, budeme čakať kým psík niekoho pohryzie. potom snáď zavoláme políciu - mestskú.