Ako prebieha vybratie znamienka u MUDr. Búchu?
Ahojte,neviete či ešte Dr Búcha v Čadci robi ? Chcem si dať vybrať znamienko ale neviem či sa mám k nemu o jw sat alwbo stačí prísť. A približná cena. Ďakujem za odpoved
@lela1 Ďakujem krasne
ja som sa objednávala, okolo 10, už tam bol len jeden človek predomnou, listky už neboli, ak teda bez objednania určite ráno aby sa nejaký ušiel, a ja som platila 50e za 2 znamienka 🙂
@betuskaa75 Je to bolestivé ? Ako vám to umŕtvil? Pekne sa to hojilo?
umrtvil injekciou, zákrok bolestivý nebol vôbec, akurát potom keď to odmrtvilo tak ma to pobolievalo v ten deň, a potom ešte asi 2 dni ma to už len tak akoby ťahalo, jedno som mala na krku a nemohla som úplne hlavu otočiť, ale nebolelo to už potom a zahojilo sa to pekne
@betuskaa75 ďakujem pekne, tak hádam to dobre dopadne. Ja mám jedno veľké na chrbáte a jedno na brade tak vidíme
určite to bude dobré, ja som mala na tom krku také menšie ale zase dosť vyčnievalo nad kožu, a druhé som mala pri zhybe nohy a to bolo veľké, a doktor tiež pohoda, zasrandoval, milý bol, spokojná som bola, pre mňa bolo najhoršie čakať na výsledky, lebo to na krku sa mi potom aj menilo už farebne aj sa mi z neho odlupovalo, tak som sa bála aby náhodou niečo...
@betuskaa75 ďakujem a treba chodiť na kontroly ?
@betuskaa75 tak dúfam že Vám to dobre dopadlo.
áno všetko bolo v poriadku, nie netrebalo kontroly, iba o 2 týždne som šla stehy vybrať

Ahoj,boli sme min.tyzden,platili sme 30e,da sa objednat alebo niekedy zoberie rovno,sestricka rano vylozi listocky na poradie