icon

Ako prebieha vybratie znamienka u MUDr. Búchu?

13. apr 2025

Ahojte,neviete či ešte Dr Búcha v Čadci robi ? Chcem si dať vybrať znamienko ale neviem či sa mám k nemu o jw sat alwbo stačí prísť. A približná cena. Ďakujem za odpoved

lela1
14. apr 2025

Ahoj,boli sme min.tyzden,platili sme 30e,da sa objednat alebo niekedy zoberie rovno,sestricka rano vylozi listocky na poradie

autor
14. apr 2025

@lela1 Ďakujem krasne

betuskaa75
15. apr 2025

ja som sa objednávala, okolo 10, už tam bol len jeden človek predomnou, listky už neboli, ak teda bez objednania určite ráno aby sa nejaký ušiel, a ja som platila 50e za 2 znamienka 🙂

autor
21. apr 2025

@betuskaa75 Je to bolestivé ? Ako vám to umŕtvil? Pekne sa to hojilo?

betuskaa75
21. apr 2025

umrtvil injekciou, zákrok bolestivý nebol vôbec, akurát potom keď to odmrtvilo tak ma to pobolievalo v ten deň, a potom ešte asi 2 dni ma to už len tak akoby ťahalo, jedno som mala na krku a nemohla som úplne hlavu otočiť, ale nebolelo to už potom a zahojilo sa to pekne

autor
22. apr 2025

@betuskaa75 ďakujem pekne, tak hádam to dobre dopadne. Ja mám jedno veľké na chrbáte a jedno na brade tak vidíme

betuskaa75
22. apr 2025

určite to bude dobré, ja som mala na tom krku také menšie ale zase dosť vyčnievalo nad kožu, a druhé som mala pri zhybe nohy a to bolo veľké, a doktor tiež pohoda, zasrandoval, milý bol, spokojná som bola, pre mňa bolo najhoršie čakať na výsledky, lebo to na krku sa mi potom aj menilo už farebne aj sa mi z neho odlupovalo, tak som sa bála aby náhodou niečo...

autor
22. apr 2025

@betuskaa75 ďakujem a treba chodiť na kontroly ?

autor
22. apr 2025

@betuskaa75 tak dúfam že Vám to dobre dopadlo.

betuskaa75
22. apr 2025

áno všetko bolo v poriadku, nie netrebalo kontroly, iba o 2 týždne som šla stehy vybrať