Chcú zrušiť pôrodnicu v Čadci kvôli klesajúcim pôrodom?
Ahojte, neviete niekto niečo o tom, že chcú rušiť pôrodnicu v Čadci kvôli klesajúcim pôrodom? Postrehla som to pri jednom príspevku na Facebooku, tak či to skôr nie je zase len také, jedna baba povedala, lebo sa mi to akosi nezdá
Nemyslim si že je to pravda. Podľa fotiek na facebooku na ich stranke mali teraz na mikuláša dosť mamičiek. Skôr tie mamičky pribúdajú tak sezónne.
no to ma prekvapilo na toho mikuláša ten počet detí, ja tiež keď som tam vlani bola sme tam boli 3 a z toho jedna mamička tam bola mesiac, a hovorila že úplne málo pôrodov, a aj známe keď boli tak hovorili že max 3 deti, ja si myslím že im klesajú pôrody, hovorili to aj sestričky čo sú tam už dlho, a veľa chodia do Čiech rodiť, ale zase tiež si nemyslím že až tak že ju zatvoria
Ja som rodila v CA pred tromi mesiacmi a bolo nás tam asi sedem osem. Chodila som aj na predpôrodný kurz a tam nás ku koncu bolo viac tak rozdelili na dva dni.

To skôr pochybujem, ale je pravda, že keď som tam rodila vo februári, tak som 1 z 5 dní bola úplne sama na celej chodbe, inak tam bolo 1-3 ženy, tehotné vôbec nikde