icon

Gynekologička MUDr. Pijáková Jana - Čadca

30. nov 2022

Niekto nejakú recenziu ?

susyweisy
9. mar 2023

Dobry deň, neviem sice ci je to pre Vas este aktualne.
Doktorka a sestricka su prijemne, samozrejme ako kazdy sa najde aj zly den. Co sa ale tyka vybavenia ambulancie to je mizerne, za kazde vysetrenie musite behat inde, sono, sono prs a tak.
Moja osobna skusenost nie je najlepsia, po 2 potratoch ziadne vysetrenia, uzavretie ze bakteria ktoru nasli pocas hospitalizacie to nesposobila lebo ona sa s tym nestretla a naznak ze si za to prakticky mozem sama ockovanim. Nie dakujem takyto pristup k pacientke po strate neakcepkujem.
Cize za mna absolutne neodporucam.

autor
6. apr 2023

@susyweisy ja som len chcela vedieť či len ja mám zlý skúsenosť alebo aj niekto iný. Ďakujem

rybickadory
4. okt 2023

Ja som tiež odišla,ona nie je extra odborníčka,vybavenie 0 bodov a strašne veľa vecí čo u nej treba platiť,prešla som k MUDr. Gulčíkovi a to je teda riadny rozdiel,odborník a zodpovedný, vybavenie super a doteraz za nič nevypýtal ani cent

susyweisy
4. okt 2023

@rybickadory za co sa u nej platilo? Ja som u nej nikdy nic neplatila. Tak ma to prekvapuje..
Ja som odisla k Rehakovi a to je uplne na inej urovni. To je neporovnatelne ci uz vybavenie odbornost pristup a zaujem o pacienta.

rybickadory
4. okt 2023

@susyweisy ja som platila za každý papier, ktorý som potrebovala potvrdiť a aj za predpísanie antikoncepcie

susyweisy
5. okt 2023

@rybickadory vlastne ano teraz som si spomenula ze za PN som jej musela platit ako u debilov zakazdym ked ju predlzila. No nastastie uz u nej nie som a uprimne dufam ze uz ju neuvidim.

susyweisy
5. okt 2023

Urcite nemate len vy zlu skusenost. Takych bude dost co maju zle skusenosti. Len ci to vsetci aj napisu.
Mozem sa spytat v com mate zlu skusenost?

rybickadory
6. okt 2023

@susyweisy to si hovorím aj ja😃