Gynekologička MUDr. Pijáková Jana - Čadca
Niekto nejakú recenziu ?
@susyweisy ja som len chcela vedieť či len ja mám zlý skúsenosť alebo aj niekto iný. Ďakujem
Ja som tiež odišla,ona nie je extra odborníčka,vybavenie 0 bodov a strašne veľa vecí čo u nej treba platiť,prešla som k MUDr. Gulčíkovi a to je teda riadny rozdiel,odborník a zodpovedný, vybavenie super a doteraz za nič nevypýtal ani cent
@rybickadory za co sa u nej platilo? Ja som u nej nikdy nic neplatila. Tak ma to prekvapuje..
Ja som odisla k Rehakovi a to je uplne na inej urovni. To je neporovnatelne ci uz vybavenie odbornost pristup a zaujem o pacienta.
@susyweisy ja som platila za každý papier, ktorý som potrebovala potvrdiť a aj za predpísanie antikoncepcie
@rybickadory vlastne ano teraz som si spomenula ze za PN som jej musela platit ako u debilov zakazdym ked ju predlzila. No nastastie uz u nej nie som a uprimne dufam ze uz ju neuvidim.
Urcite nemate len vy zlu skusenost. Takych bude dost co maju zle skusenosti. Len ci to vsetci aj napisu.
Mozem sa spytat v com mate zlu skusenost?
@susyweisy to si hovorím aj ja😃

Dobry deň, neviem sice ci je to pre Vas este aktualne.
Doktorka a sestricka su prijemne, samozrejme ako kazdy sa najde aj zly den. Co sa ale tyka vybavenia ambulancie to je mizerne, za kazde vysetrenie musite behat inde, sono, sono prs a tak.
Moja osobna skusenost nie je najlepsia, po 2 potratoch ziadne vysetrenia, uzavretie ze bakteria ktoru nasli pocas hospitalizacie to nesposobila lebo ona sa s tym nestretla a naznak ze si za to prakticky mozem sama ockovanim. Nie dakujem takyto pristup k pacientke po strate neakcepkujem.
Cize za mna absolutne neodporucam.