icon

Kde odstrániť znamienka v okolí Čadce a Žiliny?

adkakj
8. apr 2025

Ahojte, kde v okolí Čadce, prípadne Žilina ste si boli odstrániť znamienka a ste spokojní? Dali ste vyrezať alebo laserovo odstrániť? Ďakujem za každú skúsenosť 😊

martinusska
8. apr 2025

@adkakj MUDr.Bucha v Čadci v nemocnici,osobná skúsenosť.Spokojnosť na 1

kubizde
8. apr 2025

@adkakj Kamala Žilina. Rezali mi ich na tvári, jazvy skoro nevidno 🙂 v dermapointe v Žiline mi robili laserom, tam bohužiaľ jazva veľká..

betuskaa75
8. apr 2025

@adkakj tak isto dr. Bucha, odstraňoval mi 2 znamienka naraz, spokojnosť, žiadne komplikácie, pekne sa zahojilo

janai1
8. apr 2025

Ja som bola tiež z Dr. Buchu vyberať 2 znamienka naraz a po oboch mi ostali dosť veľke, viditeľné jazvy

adkakj
autor
8. apr 2025

@janai1
@betuskaa75 @martinusska ďakujem za info, nevedela som , že ešte robí 😲 a čakali ste dlho kým Vás objedná?

adkakj
autor
8. apr 2025

@kubizde ďakujem za tip 🙏 ja som rozmýšľala nad dermapointom, ale počula som zle ohlasy, tak skôr by som si vybrala Kamalu, ak si nepýtajú majland, asi sa človek nevyhne aj vstupnej konzultácii?

betuskaa75
8. apr 2025

@adkakj dá sa aj prísť a vziať si číslo a čakať, no ja som sa objedávala, a do týždňa ma objednali, boli by aj skôr, len mne sa nedalo 🙂

adkakj
autor
9. apr 2025

@betuskaa75 to znie super, dik za info 🙂

danniiee8
9. apr 2025

Ja som bola na laseri v klinike zdravia ale zatiaľ sa iba hojí takže recenziu zatiaľ nemám 🙂

kubizde
9. apr 2025

@adkakj nie, prides a hneď rezu.. ja som za jedno platila 60 eur, ta dve 90…