icon

Skúsenosti s pohovorom u pani Poláčkovej v Čadci

5. júl 2025

Ahojte bola ste niektorá na pohovore v Čadci pri Tempe u pani Poláčkovej? O čo sa jednalo? Bol to finančný poradca? Ďakujem

martinkatinka
5. júl 2025

Ak je to v budove nad detskym maximom, je to financny poradca.

autor
5. júl 2025
@martinkatinka

@martinkatinka áno to myslím, ďakujem, lebo som sa na to pýtala a také nejasné odpovede mali

autor
5. júl 2025
@martinkatinka

@martinkatinka a vy ste tam boli prosím Vás? Lebo povedali, že zháňajú do kancelárie a nikomu netreba volať, že majú stálych klientov, že riešia iné veci a tak

martinkatinka
5. júl 2025

Ja som tam bola asi 5 rokov dozadu. A uz na tabulke s menom bol nazov nejakej financnej spolocnosti. A ked som sa to priamo opytala, snazila sa to zahovorit. Tak som povedala, ze to je pre mna neseriozne takto zahmlievat a vyhovarat sa a ze som zbytocne stracala cas. Pozdravila som a odisla som.

oriesocek
5. júl 2025

Tie nejasne odpovede hovoria za všetko. Ja som dlhé roky robila v laboratóriách a všade to bolo napísané, že hľadáme čo a ako a čo presne budú robiť. Keď vidím zahmlievanie, tak je to automaticky finančný poradca a iba si týmto škodia a robia zle meno

selwadza22
24. júl 2025

Oni zháňajú asistentku už 10 rokov. Vtedy som tam bola na pohovore. Ale len zháňajú blbeckov, čo budú za nich robiť a naháňať im ľudí na kšeft. Najhoršia spoločnosť finančná za mňa (OVB) Zahmlievajú všetko. Robiť asistentku a robiť manažérkou je rozdiel. Hlavne v plate zhruba tak o 2000€. Ale náplň prace ta istá, namakáš sa a plat bieda.