icon

Trápia prvorodičky v pôrodnici Čadca?

Včera o 21:24

Je tu nejaká prvorodička , ktorá tu rodila prvýkrát? 🙂
Trápili vás ako prvorodiace alebo naopak?

anonym_f449cc
Včera o 21:27

@anonym_autor to čo za hlúpa otázka?

anonym_ff57e4
Včera o 21:34

V každej jednej porodnici sú hnusni lekári, ktorí ženu nechajú trápiť sa

anonym_5c372b
Včera o 21:45

Trápiť sa? Ved predsa bolesti patria k pôrodu, to nie je že nechajú ťa trapit..alebo to maju odrodit za teba, ja nejako nechápem otazke!!!

anonym_00e68c
Včera o 22:04

To si mame ako predstavit? Akoze myslis, ze zamerne ich tyraju?

zuzinka888
Včera o 22:10

Osobne si myslim ze je skor zvyk sa snazit" nasilu" porod urychlit- odrodit a fajront. Oxytocin, prepichovanie, plodovej vody, roztahovanie krcka.....

beata_k
Včera o 22:17
@anonym_5c372b

Trápiť sa? Ved predsa bolesti patria k pôrodu, to nie je že nechajú ťa trapit..alebo to maju odrodit za teba, ja nejako nechápem otazke!!!

@anonym_5c372b Ci urobia sekciu alebo ta nechaju rodit 25 hodin do bezvedomia

anonym_b7eddc
Včera o 22:26
@anonym_ff57e4

V každej jednej porodnici sú hnusni lekári, ktorí ženu nechajú trápiť sa

@anonym_ff57e4 aj vo vychýrenom Trenčíne, kde sa Kašcák vždy chválil, koľko prirodzených pôrodov majú. Ale že ťa tam rozdrapilo od predu- dozadu a zašili ako poštárske vreco, to už akosi zabudli spomenúť.

anonym_e7418f
Včera o 22:52
@anonym_00e68c

To si mame ako predstavit? Akoze myslis, ze zamerne ich tyraju?

@anonym_00e68c tyranie by som to nenazvala ale nezaujem, bagatelizovanie čo vravi rodička, zhadzovanie .. prípadne pride sadne si na stoličku s tým no tak ked sa neda tak sa ide teda rodit, nastrihnutie bez opytania alebo upozornenia , napchatie oxotxinu na rychlejšie
ked si prvorodička neviem či je to spravne alebo nie pri druhom už vieš aj sa vieš ozvat, sestričky a personal len po sebe pozera maximalne a drži hubu ... nezastane sa tej ženy
tu by ti baby vedeli rozpravat ako to chodi

sara07
Včera o 22:53

@anonym_autor to ti tažko povedat, najlepšie si k pôrodu niekoho zobrat aby si tam nebola sama na sale

anonym_45d824
Dnes o 07:19

Netrapia. Ale sekciu ti neurobia, ak na to nie je vazny dovod.