Trápia prvorodičky v pôrodnici Čadca?
Je tu nejaká prvorodička , ktorá tu rodila prvýkrát? 🙂
Trápili vás ako prvorodiace alebo naopak?
V každej jednej porodnici sú hnusni lekári, ktorí ženu nechajú trápiť sa
Trápiť sa? Ved predsa bolesti patria k pôrodu, to nie je že nechajú ťa trapit..alebo to maju odrodit za teba, ja nejako nechápem otazke!!!
To si mame ako predstavit? Akoze myslis, ze zamerne ich tyraju?
Osobne si myslim ze je skor zvyk sa snazit" nasilu" porod urychlit- odrodit a fajront. Oxytocin, prepichovanie, plodovej vody, roztahovanie krcka.....
Trápiť sa? Ved predsa bolesti patria k pôrodu, to nie je že nechajú ťa trapit..alebo to maju odrodit za teba, ja nejako nechápem otazke!!!
@anonym_5c372b Ci urobia sekciu alebo ta nechaju rodit 25 hodin do bezvedomia
V každej jednej porodnici sú hnusni lekári, ktorí ženu nechajú trápiť sa
@anonym_ff57e4 aj vo vychýrenom Trenčíne, kde sa Kašcák vždy chválil, koľko prirodzených pôrodov majú. Ale že ťa tam rozdrapilo od predu- dozadu a zašili ako poštárske vreco, to už akosi zabudli spomenúť.
To si mame ako predstavit? Akoze myslis, ze zamerne ich tyraju?
@anonym_00e68c tyranie by som to nenazvala ale nezaujem, bagatelizovanie čo vravi rodička, zhadzovanie .. prípadne pride sadne si na stoličku s tým no tak ked sa neda tak sa ide teda rodit, nastrihnutie bez opytania alebo upozornenia , napchatie oxotxinu na rychlejšie
ked si prvorodička neviem či je to spravne alebo nie pri druhom už vieš aj sa vieš ozvat, sestričky a personal len po sebe pozera maximalne a drži hubu ... nezastane sa tej ženy
tu by ti baby vedeli rozpravat ako to chodi
@anonym_autor to ti tažko povedat, najlepšie si k pôrodu niekoho zobrat aby si tam nebola sama na sale
Netrapia. Ale sekciu ti neurobia, ak na to nie je vazny dovod.

@anonym_autor to čo za hlúpa otázka?