icon

Ako sa dostať na koncert v Letňanoch z Prahy?

9. jún 2025

Ahojte, ideme na koncert do Letnan, vlakom. Kde prosim najlepšie keď vystúpime v Prahe ? Na hlavnom nádraží? A potom metrom na letisko? Ďakujem. V živote som tam nebola :D

janinka007
9. jún 2025

Presne tak, ako si napísala.

autor
9. jún 2025
@janinka007

Presne tak, ako si napísala.

@janinka007 ďakujem krásne

minenkaa
9. jún 2025

Tak sa stretneme

jolana21
9. jún 2025

Ahojte, idem aj jaaaa 😍 prosím Vás čo si môžem vziať na koncert? Môžem si vziať malý ruksak a do neho vodu? Ešte som nebola preto sa radšej pýtam 😘

minenkaa
9. jún 2025
@jolana21

Ahojte, idem aj jaaaa 😍 prosím Vás čo si môžem vziať na koncert? Môžem si vziať malý ruksak a do neho vodu? Ešte som nebola preto sa radšej pýtam 😘

@jolana21 ja si beriem len ľadvinky a doklady,peniaze a kľúče od hotela,ja osobne nejdem riskovať ani ten malý batostek a vodu necháš pri vchode ak budes musieť

minenkaa
9. jún 2025

My už ideme ,tak sa dievcence dobre bavte

jolana21
9. jún 2025
@minenkaa

@jolana21 ja si beriem len ľadvinky a doklady,peniaze a kľúče od hotela,ja osobne nejdem riskovať ani ten malý batostek a vodu necháš pri vchode ak budes musieť

@minenkaa ďakujem 😘 beriem aj ja niečo malé teda 😉 uži si 😍

autor
9. jún 2025

Baby ako je to s tou úschovňou batožiny? Mešká nám vlak asi sa nestihneme ubytovať … treba to objednať online dopredu?

fiirsttiime
9. jún 2025

Baby ak idete na Emagine tak posielali na email všetko potrebné co si môžete vziať... pekný zážitok ja idem v streduuuu ❤️❤️❤️

autor
9. jún 2025
@jolana21

@jolana21 môžeš tašku do veľkosti A4