icon

Pařížska ulice v Prahe

sima338
11. jan 2022

Ahojte kočky, máte skúsenosti s nákupmi/nákupom v nejakom butike v Pařížskej? Nemyslím úplne že by ste tam chodili každý mesiac na nákupy ( aj keď pokojne napíšte aj tie z vás, ktoré máte skúsenosť ), ale skôr myslím tie z vás, ktoré si z času na čas doprajú nejaký kúsok.
Mám vyhliadnuté 3 veci v 3 rôznych butikoch, plus by som chcela pozrieť prádlo Agent Provocateur, ale kedže som tam nikdy nenakupovala, zaujímali by ma Vaše skúsenosti. Sú predavači skôr milí či arogantní s potrebou hodnotiť zákazníka? Je tam nejaký dresscode, čo si obliecť alebo stačí bežný outfit ako napr. do práce do outfitu?

Ďakujem. 🙂

Pekný deň.

ivkazba
11. jan 2022

Ak máš peniaze na nákupy na Parížskej ulici, tak ťa vôbec nemusí zaujímať, či ťa predavačky budú hodnotiť. Dresscode nie je žiadny, predpokladá sa, že neprídeš holá či v rozťahaných špinavých teplákoch. Rifle sú úplne v pohode, ak je to tvoj bežný outfit.

sima338
autor
11. jan 2022

@ivkazba vďaka. 🙂

darkswan
11. jan 2022

@sima338 v obchodoch su tam uplne v pohode a mili🙂

sima338
autor
11. jan 2022

@darkswan Aj môžeš povedať, v ktorých si bola najviac spokojná? Ja som počula dva tábory ľudí - tí, ktorí boli veľmi spokojní aj tí, ktorí sa na personál sťažovali.

luccija
11. jan 2022

@sima338 prečo sťažovať sa na personál?veď už nie sme v časoch Pretty Woman.Podla mňa v týchto obchodoch platí náš zákazník náš pán.Casto ti najobycajnejsie oblečení ľudia su majetní.Podla mňa to moc riešiš idem, na nič sa nehrám, kúpim čo potrebujem...

kikaaa444
11. jan 2022

Áno mam skúsenost v LV a Dior . Dresscode netreba 😅 často v týchto lux obchodoch mám skúsenost čo som videla že úplne obyc ľudia ktorých by si si na ulici ani nevšimla minú v takýchto obchodoch najviac . Predavači takéto niečo neriešia . Ľudia sa tam často chodia aj len tak obzerať takze oni sú už na kadečo zvyknutý . A načo sú ti vôbec nejaké skúsenosti druhých ? Však ak niečo chcem idem si to kúpiť a neriešim čo budem mat oblečené alebo ako sa na mna budú pozerať Alebo či sú milý a tak

amelia89
11. jan 2022

Toto je celkom smiesna otazka 😂 Podla
mna je jedno ci ides na nakup do HMka alebo Dioru, dneska je to pre vela ludi uz uplna banalita a neberu to ako nejaky vynimocny den ist na Parizsku. Ked uvidis aki ludia tam beznu su tak pochopis 😂 Nikto fakt nema dresscode a ziadny predavac sa k tebe nesprava nijako arogantne- proste oni chcu predat a im je jedno ako vyzeras. Budu sa ti snazit poradit(rozumej predat) thats all.

kittykat22
11. jan 2022

Zalezi kde ides. V Diore to je arogancia ultra. Cartier chlap super, zenska je drza, Tiffany je tam skvela slovenka - starsia presedivela ktora si nefarbi vlasy. Mam skusenosti take aj take. Ale chapem, ze ked kupovat nieco vynimocne a tesis sa na to, tak neprijemny personal ti dokaze pokazil naladu aj zazitok.

sima338
autor
11. jan 2022

@kittykat22 Ďakujem pekne za skúsenosti. 🙂 Ja sa na to samozrejme teším, chcem si urobiť radosť k narodkám od seba pre seba 🙂 A zoberiem kamarátku, ktorá býva v Prahe - taký ženský čas. 🙂 Inak ku Cartier som čítala nedávno, že jednu známu českú moderatórku nechceli pustiť do butiku, lebo mala len džínsy a tričko. Ja nepotrebujem aby tam okolo mňa neviem čo robili, stačí mi len slušný prístup.

marsmykkok
11. jan 2022

@sima338 Len sa obrniť a neriešiť predavačky/predavačov. Myslím že každá značka chce aby predajca reprezentoval značku a bol milý. Ale v takýchto obchodoch sú 99 percent zákazníkov turisti čo si to prídu obzrieť a predavačky vytáča že im rozhadzujú, chytajú tovar, špinia podlahu a tak a zbytočne ich oberajú o čas a preto asi niekedy nevedia byť profesionálne a príjemné.

kittykat22
11. jan 2022

@sima338 to co pisala, ze ju nepustili do Cartiera bola upravena pravda. Nepustili ju preto, lebo maju malo ludi a funguje to tam tak, ze vzdy je jedna asistetnka predaja na jedneho zakaznika. Asistenti su tam 2.ja. Takze maximalne 3 ludia. Lietat okolo vitrin kde su sperky za miliony - to moc nenastane. Spravila z toho frasku aby bola zaujimava. Este ako pisala, ze ked nechcu 80 000czk, tak to si mozu. Chodia tam ludia nakupovat sperky za 800 000 a tiez cakaju. Je to blbka. Ja som bola teraz v Tiffany a mala som velmi neprijemnu skusenost. Slecna sa spravala ako blazon. Rozpravala hluposti, mala sproste poznamky a celkovo som si pripadala ako v cirkuse. Na nakup som sa velmi tesila pretoze som dlho vyberala a samozrejme tam nechodim kazdy den. Bola som po nakupe velmi velmi sklamana. Este pri dverach za mnou letela asistentka s mobilom, ze nech si ulozim jej cislo a mavala mi pred ocami whatsapp aplikaciou a jej QR kodom 🙄🙄🙄 som sa na nu pozerala, ci sa nezblaznila.

sima338
autor
11. jan 2022

@kittykat22 ježiš že s QR kódom...Ja si nejdem kúpiť Birkin od Hermés ani Rolex hodinky...nemám na také veci, ale občas si kúpim niečo dizajnerské, veľa objednávam z Farfetch, MyTheresa, niektoré značky majú eshopy aj s doručením na SVK, ale napr. Dior, LV vôbec...Na Parížskej som bola, raz aj v butiku s kamoškou u LV kupovať peňaženku, ale to je 10 rokov dozadu, inak som nevedela, ako to tam funguje 🙂 Ďakujem pekne za zdieľanie skúsenosti.

acrobaleno
11. jan 2022

@kittykat22 niektorí tí asistenti sú až premotivovaní.😂

Ja som síce v Prahe nebola, mám skúsenosti iba z Harrods a z Florencie. Vo Florencii, po celodennej túre po turistických miestach, taká nie práve fresh a rovno sme išli do Gucci a LV, ale v pohode. Ale napríklad v Dior, čo bol pri tom námestíčku, tak tam nepúšťali všetkých naraz do obchodu, čakala si vo fronte. A to bolo pred koronou ešte. Aj keď som sa bála, že budú po mne pozerať ako po pretty woman. 😂

@sima338 hlavne si nerob zbytočne starosti. Sú to obchody ako každé druhé.

ghostsgirl
11. jan 2022

@sima338 ja mam skusenost velmi dobru, asistentky predaja poradili, vysvetlili, boli velmi mile. Nemam rada, ked okolo mna ludia ,,skacu,, , mam radsej nakupovanie sama so sebou, ked mi nic nikto nevnucuje a presne tak to aj bolo. Vysvetlili, poradili a nechali ma nech si v klude rozmyslim. Za mna super, dokonca som bola tak spokojna, ze na druhy den som sa tam vratila a kupila aj tu druhu vec (rozhodovala som sa medzi dvomi kabelkami :D) takze ziadne obavy, je to o ludoch, verim, ze natrafis na rovnako mily personal 🙂

vero96
11. jan 2022

Dior na Pražskej má otras servis, teda minimálne ja mam takú skúsenosť a to sme tam neboli raz. Iné obchody ako na koho natrafíš, niekto je milý niekto menej 🙂 ale určite nech Ti to nepokazí radosť s nakupovania...

darkswan
11. jan 2022

@sima338 naposledy super v tiffany🙂