Potrebujeme testy na jednodňový výlet do Čiech?
Ahojte prosím poraďte,už som totálny somár z toho. Chceli by sme ísť v sobotu do ZOO Ostrava. Je potrebné mať antigenový test či stále to platí že do 24 hodín sa dá ísť aj bez neho. Keď to v kuse všetko menia a človek už nemá šancu sa v tom riadne orientovať čo sa vlastne smie a čo nie. Ďakujem krásne za odpovede
No ja som isiel bez testu, kedze nesledujem ziadne TV a ine bulvarne platky, tak nemam tusenie, o com ludia potia, ale viem, ze sa v tom horku potia dost..
Normalne, isiel som cez hranice, natankoval, zaplatil bez ruska, personal aj zakaznici boli bez ruska, iny svet, nez toto tu na Lovensku.
do ciech bez testu, ale po navrate je karantena do vykonania testu, ak nepatrite do vynimky, deti do 18 rokov bez testu - bola som v stvrtok na otocku v Brne ... ale nikde nikto to nekontroloval, ani na hranici
alebo antigen pred cestou - plati 24 hodin
@ice8 bola som v Čechách a je to tam presne také isté, ako tu na Slovensku, s tým, že v obchodoch, u lekára je potrebný respirátor. V reštaurácii sme boli na terase, takže to nedokážem posúdiť.
@elizabet173 my sme boli v Brne má námestí v cukrárni a reštike, teta predávala zmrzlinu bez ruska. Čašník tiež nemal a chodil dnu aj von na terasu 🤷🏻♀️
@jendralka ani na tej terase, kde sme sedeli, čašník tiež nemal rúško, ale v čakárni u lekára aj v obchode mali všetci respirátor.

Pripojim sa, tiez chceme ist na vylet do ciech