icon

Potrebujeme testy na jednodňový výlet do Čiech?

zuz_ka
28. jún 2021

Ahojte prosím poraďte,už som totálny somár z toho. Chceli by sme ísť v sobotu do ZOO Ostrava. Je potrebné mať antigenový test či stále to platí že do 24 hodín sa dá ísť aj bez neho. Keď to v kuse všetko menia a človek už nemá šancu sa v tom riadne orientovať čo sa vlastne smie a čo nie. Ďakujem krásne za odpovede

michellia
28. jún 2021

Pripojim sa, tiez chceme ist na vylet do ciech

ice8
28. jún 2021

No ja som isiel bez testu, kedze nesledujem ziadne TV a ine bulvarne platky, tak nemam tusenie, o com ludia potia, ale viem, ze sa v tom horku potia dost..
Normalne, isiel som cez hranice, natankoval, zaplatil bez ruska, personal aj zakaznici boli bez ruska, iny svet, nez toto tu na Lovensku.

jendralka
28. jún 2021

do ciech bez testu, ale po navrate je karantena do vykonania testu, ak nepatrite do vynimky, deti do 18 rokov bez testu - bola som v stvrtok na otocku v Brne ... ale nikde nikto to nekontroloval, ani na hranici

jendralka
28. jún 2021

alebo antigen pred cestou - plati 24 hodin

jendralka
28. jún 2021

@ice8 ano, toto potvrdzujem, boli sme v restike, cukrarni - personal bol bez ruska ... teda neviem, tam neplatia nejake vynimky

elizabet173
28. jún 2021

@ice8 bola som v Čechách a je to tam presne také isté, ako tu na Slovensku, s tým, že v obchodoch, u lekára je potrebný respirátor. V reštaurácii sme boli na terase, takže to nedokážem posúdiť.

jendralka
28. jún 2021

@elizabet173 my sme boli v Brne má námestí v cukrárni a reštike, teta predávala zmrzlinu bez ruska. Čašník tiež nemal a chodil dnu aj von na terasu 🤷🏻‍♀️

fidka79
Odpoveď bola odstránená
anja27
28. jún 2021

@zuz_ka mna by tiez zaujimalo ako to je aj napr do Rakuska ked clovek ide na den alebo vikend? Chceme ist len kuknut nedaleko Ba je tam pekne jazero ale neviem ci sa to oplati teraz alebo radsej pockat som z toho tiez jelen inak.

elizabet173
28. jún 2021

@jendralka ani na tej terase, kde sme sedeli, čašník tiež nemal rúško, ale v čakárni u lekára aj v obchode mali všetci respirátor.