icon

Tipy na výlet do Prahy - reštaurácie, pivárne a atrakcie

osky
2. mar 2026

Kedze v Prahe som uz nebola velmi dlho,
Hladam odporucania
Typicke restauracie-kde sa dobre najest,nejake pivarne,cukrarne
Co treba vidiet
Prip.ako sa tam dostat...
Proste vsetko
Svagrovvi idu n 3 dni..

Vdaka

anonym_d2fd4c
2. mar 2026

Pozri YT kanál kluci z Prahy

ivelina43
2. mar 2026

Ahoj, ja ked'som bola v Prahe tak sme sa boli najesť u Fleků, moc dobre tam varia. Inak sme prešli Hrad, most, Staromestské námestie a aj na Petríne sme boli. Vyšehrad je tiež pekný. Všade sa dostaneš MHD.

anos18
2. mar 2026

@osky my sme radi jedavali v Havelské korune, je to v Starom meste na Havelské ulici, je to taká samoobslužna reštaurácia, ale varili tam chutne, české jedlá, české mucniky za dobre ceny, nedalo sa platiť kartou, ale to sa mohlo zmeniť. A do cukrárne sme chodievali do Světozoru, majú ich viac po Prahe, ale keď si na Vaclavaku, vojdeš do pasáže Světozor.

yalla966
2. mar 2026

my sme sa včera vrátili z Prahy, a moje top boli pražské Benátky, Havlíčkove sady - Grébovka a Nový Svět..

anonym_802937
2. mar 2026

technické múzeum ,prírodovedecké múzeum

anonym_4a3078
2. mar 2026

Planetárium fakt super zážitok

frida88
2. mar 2026

Mi sme sa vrátili v sobotu z Prahy.Boli sme tam na 6 dni a ja som bola prvý krat.6 dni je malo keď chceš vidieť čo najviac.
Pod mostom légii môžeš kŕmiť nutrie,tie vylezú až k vám…Je to milé.Jedlo mali fajn u Švejka,knedlin majú fajn zemiakové guľky na rôzne spôsoby.
Nádherný je pražský hrad.Karlov most je krásny,Mikulassky kostol je nádherný….za mňa je Praha ďaleko krajšia ako Ba…

frida88
2. mar 2026

A pražská zoo ešte 😊

kofa77
2. mar 2026

nutrie sa nekrmia, su premnozene a je to aj zakazane. mozu byt agresivne

miselka257
2. mar 2026

ak môžem poradiť aj mimo prahy, tak pruhonický park, ale v lete je krajší, alebo karlštejn, aj keď opäť mimo prahy, no a čo sa týka prahy, tak letenské sady, ale tiež keď je všetko rozkvitnuté je to tam krajšie 😅 botanické záhrady majú pekné, zoo, pražský hrad, prašná brána, karlov most samozrejme, petřín, orloj, vyšehrad, to je klasika za mňa 😁

yalla966
2. mar 2026
@kofa77

nutrie sa nekrmia, su premnozene a je to aj zakazane. mozu byt agresivne

@kofa77 mate pravdu, ale turisti ich aj tak krmia

anonym_2e83b9
2. mar 2026
@frida88

Mi sme sa vrátili v sobotu z Prahy.Boli sme tam na 6 dni a ja som bola prvý krat.6 dni je malo keď chceš vidieť čo najviac.
Pod mostom légii môžeš kŕmiť nutrie,tie vylezú až k vám…Je to milé.Jedlo mali fajn u Švejka,knedlin majú fajn zemiakové guľky na rôzne spôsoby.
Nádherný je pražský hrad.Karlov most je krásny,Mikulassky kostol je nádherný….za mňa je Praha ďaleko krajšia ako Ba…

@frida88 Fakt nechapem ako moze niekomu prist ako dobry napad krmit nutrie 🤦‍♀️ Kvoli takym ako ty ich tu v Prahe mame premnozene.

frida88
2. mar 2026
@anonym_2e83b9

@frida88 Fakt nechapem ako moze niekomu prist ako dobry napad krmit nutrie 🤦‍♀️ Kvoli takym ako ty ich tu v Prahe mame premnozene.

@anonym_2e83b9 moja zlata,nebudem to komentovať lebo by som ti napísala niečo nie pekne

anonym_2e83b9
2. mar 2026
@frida88

@anonym_2e83b9 moja zlata,nebudem to komentovať lebo by som ti napísala niečo nie pekne

@frida88 Radsej napis preco si krmila nutrie ked je to zakazane.

frida88
2. mar 2026
@anonym_2e83b9

@frida88 Radsej napis preco si krmila nutrie ked je to zakazane.

@anonym_2e83b9 treba citát čo som napísala.Neviem KDE som písala že ja som kŕmila.A keby som aj kŕmila tebe sa nebudem spovedať PREČO!

anonym_2e83b9
2. mar 2026
@frida88

@anonym_2e83b9 treba citát čo som napísala.Neviem KDE som písala že ja som kŕmila.A keby som aj kŕmila tebe sa nebudem spovedať PREČO!

@frida88 "Spovedas" sa na verejnom fore. Obraz o sebe si uz vytvorila.. Nabuduce ked sa budes niekam chystat, tak si radsej dopredu nastuduj miestne realie, nech si nespravis dalsiu hanbu. Na verejnom fore.

frida88
2. mar 2026
@anonym_2e83b9

@frida88 "Spovedas" sa na verejnom fore. Obraz o sebe si uz vytvorila.. Nabuduce ked sa budes niekam chystat, tak si radsej dopredu nastuduj miestne realie, nech si nespravis dalsiu hanbu. Na verejnom fore.

@anonym_2e83b9 ka som si hanbu nespravila a poviem ti narovinu také iniciatívne ženy ako si ty,čo všade boli a vsetko vedia posielam kade ľahšie,lebo mi nestoja za debatu.

frida88
2. mar 2026

A za ďalšie ja sa nikomu nespovedam,ja som slnečné odpisala a nič zle som nenapisala.Tak sa staraj o seba

osky
autor
2. mar 2026
@frida88

A za ďalšie ja sa nikomu nespovedam,ja som slnečné odpisala a nič zle som nenapisala.Tak sa staraj o seba

@anonym_2e83b9
@frida88

Baby,to nemyslite vazne,ze este aj tu sa pochytite...
Nutrie sa krnit fakt nemaju,ale presne-turisti to robia,tak my to nevyriesime....

Dakujem za super postrehy

Ja Prahu zhruba poznam,studovala som tam...ale uz je to dost rokov a proste uz je tam mnoho noveho.
Svagrovci su Rakusaci,lubia dobre jedlo...takze skor tak
A su len na 3 dni.takze na prvy sup to vsetko neobehnu 😀