Tipy na výlet do Prahy - reštaurácie, pivárne a atrakcie
Kedze v Prahe som uz nebola velmi dlho,
Hladam odporucania
Typicke restauracie-kde sa dobre najest,nejake pivarne,cukrarne
Co treba vidiet
Prip.ako sa tam dostat...
Proste vsetko
Svagrovvi idu n 3 dni..
Vdaka
Ahoj, ja ked'som bola v Prahe tak sme sa boli najesť u Fleků, moc dobre tam varia. Inak sme prešli Hrad, most, Staromestské námestie a aj na Petríne sme boli. Vyšehrad je tiež pekný. Všade sa dostaneš MHD.
@osky my sme radi jedavali v Havelské korune, je to v Starom meste na Havelské ulici, je to taká samoobslužna reštaurácia, ale varili tam chutne, české jedlá, české mucniky za dobre ceny, nedalo sa platiť kartou, ale to sa mohlo zmeniť. A do cukrárne sme chodievali do Světozoru, majú ich viac po Prahe, ale keď si na Vaclavaku, vojdeš do pasáže Světozor.
my sme sa včera vrátili z Prahy, a moje top boli pražské Benátky, Havlíčkove sady - Grébovka a Nový Svět..
technické múzeum ,prírodovedecké múzeum
Planetárium fakt super zážitok
Mi sme sa vrátili v sobotu z Prahy.Boli sme tam na 6 dni a ja som bola prvý krat.6 dni je malo keď chceš vidieť čo najviac.
Pod mostom légii môžeš kŕmiť nutrie,tie vylezú až k vám…Je to milé.Jedlo mali fajn u Švejka,knedlin majú fajn zemiakové guľky na rôzne spôsoby.
Nádherný je pražský hrad.Karlov most je krásny,Mikulassky kostol je nádherný….za mňa je Praha ďaleko krajšia ako Ba…
ak môžem poradiť aj mimo prahy, tak pruhonický park, ale v lete je krajší, alebo karlštejn, aj keď opäť mimo prahy, no a čo sa týka prahy, tak letenské sady, ale tiež keď je všetko rozkvitnuté je to tam krajšie 😅 botanické záhrady majú pekné, zoo, pražský hrad, prašná brána, karlov most samozrejme, petřín, orloj, vyšehrad, to je klasika za mňa 😁
Mi sme sa vrátili v sobotu z Prahy.Boli sme tam na 6 dni a ja som bola prvý krat.6 dni je malo keď chceš vidieť čo najviac.
Pod mostom légii môžeš kŕmiť nutrie,tie vylezú až k vám…Je to milé.Jedlo mali fajn u Švejka,knedlin majú fajn zemiakové guľky na rôzne spôsoby.
Nádherný je pražský hrad.Karlov most je krásny,Mikulassky kostol je nádherný….za mňa je Praha ďaleko krajšia ako Ba…
@frida88 Fakt nechapem ako moze niekomu prist ako dobry napad krmit nutrie 🤦♀️ Kvoli takym ako ty ich tu v Prahe mame premnozene.
@anonym_2e83b9 moja zlata,nebudem to komentovať lebo by som ti napísala niečo nie pekne
@frida88 Radsej napis preco si krmila nutrie ked je to zakazane.
@anonym_2e83b9 treba citát čo som napísala.Neviem KDE som písala že ja som kŕmila.A keby som aj kŕmila tebe sa nebudem spovedať PREČO!
@frida88 "Spovedas" sa na verejnom fore. Obraz o sebe si uz vytvorila.. Nabuduce ked sa budes niekam chystat, tak si radsej dopredu nastuduj miestne realie, nech si nespravis dalsiu hanbu. Na verejnom fore.
@frida88 "Spovedas" sa na verejnom fore. Obraz o sebe si uz vytvorila.. Nabuduce ked sa budes niekam chystat, tak si radsej dopredu nastuduj miestne realie, nech si nespravis dalsiu hanbu. Na verejnom fore.
@anonym_2e83b9 ka som si hanbu nespravila a poviem ti narovinu také iniciatívne ženy ako si ty,čo všade boli a vsetko vedia posielam kade ľahšie,lebo mi nestoja za debatu.
A za ďalšie ja sa nikomu nespovedam,ja som slnečné odpisala a nič zle som nenapisala.Tak sa staraj o seba
A za ďalšie ja sa nikomu nespovedam,ja som slnečné odpisala a nič zle som nenapisala.Tak sa staraj o seba
@anonym_2e83b9
@frida88
Baby,to nemyslite vazne,ze este aj tu sa pochytite...
Nutrie sa krnit fakt nemaju,ale presne-turisti to robia,tak my to nevyriesime....
Dakujem za super postrehy
Ja Prahu zhruba poznam,studovala som tam...ale uz je to dost rokov a proste uz je tam mnoho noveho.
Svagrovci su Rakusaci,lubia dobre jedlo...takze skor tak
A su len na 3 dni.takze na prvy sup to vsetko neobehnu 😀

Pozri YT kanál kluci z Prahy