icon

Vianočné trhy v Prahe: Platba kartou či eurami?

nadej1111
28. okt 2024

Vie mi niekto povedať ako to bolo po minulé roky?Dá sa platiť kartou,prípadne eurami alebo treba české peniaze?

anngie1995
Autor odpoveď zmazal
lienka9
28. okt 2024

@nadej1111 povacsine sa da kartou.ked treba vyberame peniaze na mieste z bankomatu.bez konverzie ked das ,mas lepsiu kurz ako v zmenarni.

marcellka32
28. okt 2024

@lienka9 čo znamená bez konverzie

dajana555
Autor odpoveď zmazal
amelia89
28. okt 2024

nemente si peniaze v zmenarni to je totalne zbytocne, (navyše v centre su take pofiderne zmenarne obcas s hroznym kurzom)
bude sa dat v 90% platit kartou a vybrala by som si napr 50€ normalne z bankomatu, to nie je ako pred 20 rokmi ze zaplatis milion na poplatkoch za to.

marcellka32
28. okt 2024

@amelia89 a kde sa oplatí zameniť 50 eur, tu na sk či v Česku

amelia89
28. okt 2024

@marcellka32 normalne si ich tam vyber z bankomatu (v CR ti bankomat vyda len ceske koruny).

zuzanka.zuzu
28. okt 2024

@dajana555 hore máš v každej téme ikonku zapni so zvončekom - nemusíš dávať bodky do diskusie 😉

isekelova
28. okt 2024

Z Košíc niekto usporiada výlet do Prahy na vianočné trhy?

kitycat
28. okt 2024

Vianocne trhy v Prahe vobec nestoja za to na ne chodit.

V tych stankoch maju stale to iste, ci Velka noc ci iba tak + teda vianocna vyzdoba

A nemaju tu cigansku ci lokse 🥲

amelia89
28. okt 2024

@kitycat ale tak zase ludom asi nejde o lokše, ale o svarak, punč, vianocny stromcek a atmosferu mesta. Ako nehovorim vobec ze Praha ma v ramci Budapest-Vieden najlepsie trhy na svete co sa tyka stankov a ciganskej 😂 ale praha ako taka vo vianocnom obdobi je pekna (ano viem ze napises ze je vsade vela ludi ale to je v kazdom vacsom meste a na trhoch duplom) ☺️

dajana555
28. okt 2024
kitycat
28. okt 2024

@amelia89 nema to tu atmosferu skratka

amelia89
28. okt 2024

@kitycat to je ale subjektivne. pre mna ma

marca12
28. okt 2024

@kitycat Mne sa velmi pacili vianocne trhy v Prahe. Atmosfera paradna a este minuly rok aj nasnezilo,bolo tam ako v rozpravke.

kitycat
28. okt 2024

@amelia89
@marca12
To robi sama Praha svojou atmosferou. Masove trhy na Staromaku nie. Ked uz tak tie na Miraku, maly predrazeny trdelnik na Kampe

No a este som zabudla, ze tu je PUNC uplne onicom, ten slovensky punc je s ovocim, tu len taka voda z kompotu 🥹