icon

Ako sa dostať z Košíc na letisko v Budapešti?

sarita510
24. feb 2026

Baby poradte ako najlepšie z Ke na letisko v Budapešti?dakujem

fairyy
24. feb 2026

ja najradsej chodim autom... vzdialenost parkovania od letiska vyberam podla osadenstva auta... ale ak nejdem s detmi tak aj transfery z KE na BUD letisko su super

anonym_7db172
24. feb 2026

Chodí priamo na letisko FlixBus
Košice,,AS
Miskolc
Budapest Airport
Budapest Népliget bus station

negymama
24. feb 2026

chodi flix bus, ak chces pohodlnejsie ale je to drahsie, tak transfer v aute Cassovia expres. Da sa objednat transfer dopredu online na ich stranke.

sszuzu8
24. feb 2026
@negymama

chodi flix bus, ak chces pohodlnejsie ale je to drahsie, tak transfer v aute Cassovia expres. Da sa objednat transfer dopredu online na ich stranke.

@negymama ahoj nevieš ci niečo podobné existuje aj do Viedne (overené)? Lebo títo majú len Budapešť a Krakov 🙂 ďakujem

anonym_1689b2
24. feb 2026
@sszuzu8

@negymama ahoj nevieš ci niečo podobné existuje aj do Viedne (overené)? Lebo títo majú len Budapešť a Krakov 🙂 ďakujem

@sszuzu8 z BA do Viedne na letisko ide kazdu chvilu Slovak lines alebo Flix bus

negymama
24. feb 2026
@sszuzu8

@sszuzu8 to neviem, ci je podobna spolocnost do viedne. Ja som to par x vyuzila do/z budapesti a spokojnost, poslednz krat ma vylozili za mensi priplatok az pred branou domu v okoli kosice /taxi z kosic by ma stal viac/

anonym_94813c
24. feb 2026

Najlepšie Flixbusom. Bez problémov sa tam dostaneš.