Ako zvládnuť stres z dlhého letu?
Zajtra letim do USA na juh, 11 hodin, a ide ma porazit. Faktualne viem, ze je to ultra-bezpecne, ze sa nic nestane, ale vysvetlite to mojmu mozgu. Iba som sa prisla vykecat. Dakujem,
sadnes pozries film dva -zaspis a zobudus sa tam ... cestou nazad to iste
Skus si tipnut kolko ludi by s Tebou menilo svoje problemy
Skus si tipnut kolko ludi by s Tebou menilo svoje problemy
@martinmmartin Nevravim, ze je to problem. Ja som nahodou velmi vdacna za tuto prilezitost - tyzden tam budem pracovne, tyzden pocestujem po vsetkych velkych mestach (dokopy budem 6x v lietadle). Len si to neviem uzit tak, ako by som chcela...
@martinmmartin Nevravim, ze je to problem. Ja som nahodou velmi vdacna za tuto prilezitost - tyzden tam budem pracovne, tyzden pocestujem po vsetkych velkych mestach (dokopy budem 6x v lietadle). Len si to neviem uzit tak, ako by som chcela...
@anonym_autor tak sa nastav tak, aby si si to užila😘čoho sa bojíš letu, nechávas tu deti?Mozog sa väčšinou bráni všetkému novému a je v strehu.
V lietadle je wifi s rôznymi možnosťami ( hry, filmy, hudba ) alebo môžeš čítať knihu/časopisy a tak sa psychicky odpútať od reality a pri tom zaspíš.
Ak je to nočný let, svetlá v kabíne budú stlmené na minimum a určite zaspíš.
este si nebola na dlhsom lete? Za mna je to stresovo lahsie zvladnutelne ako kratke, v polovici zaspim/ zabudnem kde vobec som a zobudim sa na druhej strane sveta :D
Statisticky najmenej leteckych nehod je prave pocas " crusing" takze dlzka letu nema preco ovplyvnovat tvoj strach
ja vačšinou v lietadle spím…
este si nebola na dlhsom lete? Za mna je to stresovo lahsie zvladnutelne ako kratke, v polovici zaspim/ zabudnem kde vobec som a zobudim sa na druhej strane sveta :D
Statisticky najmenej leteckych nehod je prave pocas " crusing" takze dlzka letu nema preco ovplyvnovat tvoj strach
@ss1908 Doteraz bol moj najdlhsi let 5 hodin
Mas denny ci nocny let? Neprespis to? Ja vsetky lety prespim. Ja co mam problem normálne zaspat v momente ked sa lietadlo odlepi od zeme zaspavam s kludom novorodenca 🫣
Mas denny ci nocny let? Neprespis to? Ja vsetky lety prespim. Ja co mam problem normálne zaspat v momente ked sa lietadlo odlepi od zeme zaspavam s kludom novorodenca 🫣
@haley7897 Tam denny, naspat nocny. Este nikdy som v lietadle nespala a obdivujem ludi, ktori to dokazu 😀
@haley7897 Tam denny, naspat nocny. Este nikdy som v lietadle nespala a obdivujem ludi, ktori to dokazu 😀
@anonym_autor ja si pamatam svoj prvy let. Myslela som, ze budem v strese (ako sa patri 🤣 ) a namiesto toho som hned zaspala 🫣 jedine obdobie kedy som v zivote naozaj dobre spala bolo v tehotenstve a v lietadlach 🤣 oboje pomerne financne narocne terapie 🥲😅
Ale seriozne, je dobra sanca, ze aj pocas denneho letu si pospis, predookladam, ze noc pred letom zo stresu moc kvalitny spanok mat nebudes. Ja si vzdy poviem, ze ak mame padnut , tak to vidiet nemusim a radsej to idem prespat 🫣
@anonym_autor tak si daj nejaký oblbovák
@anonym_autor dlhé lety sú ďaleko lepšie, pohodlnejšie ako tie krátke
Daj si liek na spanie a pospis aspon 8 hod
@haley7897 mne sa už zopárkrát podarilo zaspať už na runway, ešte sme ani vo vzduchu neboli...
@haley7897 mne sa už zopárkrát podarilo zaspať už na runway, ešte sme ani vo vzduchu neboli...
@danica2711 ked to tak fajne zatlaci do sedadla ked sa lietadlo rozbieha. Ako dieta v kociku 🤣🤣🤣 kym sme hore ja uz v hladine alfa 😌
Chapem ta, odkedy mam deti, mam stres z kazdeho letu, aj ked viem, ze je tam mensia pravdepodobnost ako v aute. Keby som nemusela, neletela by som. Este horsie je to od toho padu lietadla v Indii, kde zverejnili tu poslednu fotku rodiny, ktora zacina novy zivot v GB. Ja tak vzdy poslem rodine. Tak odvtedy si predstavujem, ze aj my takto budeme v Novom Case. Asi som ti moc nepomohla. Ak mas doma nejaky neurol alebo nieco podobne, daj si. Ja si pojdem pytat pred najblizsim letom nieco.
Mile high club
😃
V poslednej dobe lietam raz tyzdenne. Leteckych nehod je velmi malo v porovnani s autami. Casto pozeram aj letecke katastrofy, ale nebrani mi ti v lietani, pretoze hlboko vo vnutri viem, ze nezomries len tak. Je to dane. A ked mas, nic s tym neurobis. Uzi si let, na tak dlhych letoch mas aj jedlo a alkohol 🙂))

😒 no čo, už len si to nepripomínať… sadneš do lietadla a vystúpiš a bude…