Akou trasou cestovať z Košíc do Bratislavy?
Ahojte, akou trasou by ste išli z KE do BA? Ja sa priznám, že chodím cez BB a Donovaly. Čiže idem na Poprad a Ružomberok, Donovaly, BB a BA. Z nejakého dôvodu a to neviem prečo, nemám rada dolnú trasu. Voľakedy dávno som chodila normálne ešte vrchom cez ZA, ale potom už takto. Ktorú trasu máte radi vy?
aj cez Maďarsko to vyskúšaj
brat cez Gemer - spodnou trasou
@anonym_autor odkedy je hore cez ZA dokoncena dialnica s tunelom, uz len zhora. Predtym vzdy cez horske priechody Donovaly/Certovica. Ale nejdem az do KE, trosku blizsie - SNV okolie.
Teraz nedávno otvorili Kriváň - Mýtna pred ZV takže za mňa cez Zvolen, nakoľko už od Lučenca sa ide po diaľnici.
Spodnou, Ruzomberok je stale katastrova, za Visnovym hned zapcha🙈 skusili sme a dik SDS
Teraz nedávno otvorili Kriváň - Mýtna pred ZV takže za mňa cez Zvolen, nakoľko už od Lučenca sa ide po diaľnici.
@tonkoantonko ja tú cestu po Lučenec a Zvolen nedávam.. za mňa katastrofa. Idem od KE do RK po diaľnici. Potom pred RK zídem a v BB sa napojím na diaľnicu. Krásna cesta.
A čo tak lietadlom? Jedine, že máš medzizastávky.
A čo tak lietadlom? Jedine, že máš medzizastávky.
@anonym_83eaab mám zástavky, ale lietam pravidelne, tentokrát idem autom, lebo musím.

chodíme rôzne, všetkými troma, asi podľa dopravnej situácie ...