icon

Akou trasou cestovať z Košíc do Bratislavy?

Dnes o 17:45

Ahojte, akou trasou by ste išli z KE do BA? Ja sa priznám, že chodím cez BB a Donovaly. Čiže idem na Poprad a Ružomberok, Donovaly, BB a BA. Z nejakého dôvodu a to neviem prečo, nemám rada dolnú trasu. Voľakedy dávno som chodila normálne ešte vrchom cez ZA, ale potom už takto. Ktorú trasu máte radi vy?

biba_18
Dnes o 17:46

chodíme rôzne, všetkými troma, asi podľa dopravnej situácie ...

anonym_aa45c4
Dnes o 17:50

aj cez Maďarsko to vyskúšaj
brat cez Gemer - spodnou trasou

anonym_4a99c8
Dnes o 18:03

@anonym_autor odkedy je hore cez ZA dokoncena dialnica s tunelom, uz len zhora. Predtym vzdy cez horske priechody Donovaly/Certovica. Ale nejdem az do KE, trosku blizsie - SNV okolie.

tonkoantonko
Dnes o 18:07

Teraz nedávno otvorili Kriváň - Mýtna pred ZV takže za mňa cez Zvolen, nakoľko už od Lučenca sa ide po diaľnici.

natalka13
Dnes o 18:09

Spodnou, Ruzomberok je stale katastrova, za Visnovym hned zapcha🙈 skusili sme a dik SDS

autor
Dnes o 18:12
@tonkoantonko

Teraz nedávno otvorili Kriváň - Mýtna pred ZV takže za mňa cez Zvolen, nakoľko už od Lučenca sa ide po diaľnici.

@tonkoantonko ja tú cestu po Lučenec a Zvolen nedávam.. za mňa katastrofa. Idem od KE do RK po diaľnici. Potom pred RK zídem a v BB sa napojím na diaľnicu. Krásna cesta.

anonym_83eaab
Dnes o 18:33

A čo tak lietadlom? Jedine, že máš medzizastávky.

autor
Dnes o 19:09
@anonym_83eaab

A čo tak lietadlom? Jedine, že máš medzizastávky.

@anonym_83eaab mám zástavky, ale lietam pravidelne, tentokrát idem autom, lebo musím.