icon

Chystáte sa niekto do Anglicka?

27. nov 2025

Ahojte dievcata nechysta sa prosim niekto v najblizsich dnoch do anglicka? Pripadne z anglicka na sk? Dakujem moc

martinmmartin
28. nov 2025

Napis rovno co chces nech sa tu nebojime odpovedat.
Aj stopar pri ceste ma ovela vacsie sance ked drzi papier s destinaciou ako iba ked drzi holy prst

autor
30. nov 2025
@martinmmartin

Aj stopar pri ceste ma ovela vacsie sance ked drzi papier s destinaciou ako iba ked drzi holy prst

@martinmmartin potrebujem sim kartu z britanie kedze tu co som mala som stratila zial dakujem

autor
30. nov 2025
@martinmmartin

@martinmmartin potrebujem ju nielen kupit ale aj aktivovat v uk to zn vlozit do telefonu na par sekund pickat kym chyti signal aby mi fungovala na sk inak to zial nejde urobit

anonym_f7ea7e
30. nov 2025
@anonym_autor

@martinmmartin potrebujem ju nielen kupit ale aj aktivovat v uk to zn vlozit do telefonu na par sekund pickat kym chyti signal aby mi fungovala na sk inak to zial nejde urobit

@anonym_autor Napis mi IP.

autor
30. nov 2025
@anonym_f7ea7e

@anonym_f7ea7e neviem napisat ip na anonym

autor
30. nov 2025
@anonym_f7ea7e

@anonym_f7ea7e viem urobit novu diskusiu prosim napis mi tam ip dakujem moc

autumn1
30. nov 2025

Esim ti nejde stiahnuť? Tie poskytuje už každý operátor...

autor
30. nov 2025
@autumn1

@autumn1 nie potrebujem fyzicku kartu a tiez sa musi aktivovat v uk na slovensku to nejde

anonym_f7ea7e
30. nov 2025
@autumn1

@autumn1 Musi sa ,,prihlasit" do UK siete,naposledy to trvalo 5dni,kym mi e-sim aktivovali.Takze klasicka Sim je lepsia.

autor
30. nov 2025
@anonym_f7ea7e

@autumn1 Musi sa ,,prihlasit" do UK siete,naposledy to trvalo 5dni,kym mi e-sim aktivovali.Takze klasicka Sim je lepsia.

@anonym_f7ea7e oznacila som ta v novej diskusii ked sa ti da napis mi prosim ip dakujem moc