Chystáte sa niekto do Anglicka?
Ahojte dievcata nechysta sa prosim niekto v najblizsich dnoch do anglicka? Pripadne z anglicka na sk? Dakujem moc
Napis rovno co chces nech sa tu nebojime odpovedat.
Aj stopar pri ceste ma ovela vacsie sance ked drzi papier s destinaciou ako iba ked drzi holy prst
@martinmmartin potrebujem sim kartu z britanie kedze tu co som mala som stratila zial dakujem
Aj stopar pri ceste ma ovela vacsie sance ked drzi papier s destinaciou ako iba ked drzi holy prst
@martinmmartin potrebujem ju nielen kupit ale aj aktivovat v uk to zn vlozit do telefonu na par sekund pickat kym chyti signal aby mi fungovala na sk inak to zial nejde urobit
@martinmmartin potrebujem ju nielen kupit ale aj aktivovat v uk to zn vlozit do telefonu na par sekund pickat kym chyti signal aby mi fungovala na sk inak to zial nejde urobit
@anonym_autor Napis mi IP.
@anonym_f7ea7e neviem napisat ip na anonym
@anonym_f7ea7e viem urobit novu diskusiu prosim napis mi tam ip dakujem moc
Esim ti nejde stiahnuť? Tie poskytuje už každý operátor...
@autumn1 nie potrebujem fyzicku kartu a tiez sa musi aktivovat v uk na slovensku to nejde
@autumn1 Musi sa ,,prihlasit" do UK siete,naposledy to trvalo 5dni,kym mi e-sim aktivovali.Takze klasicka Sim je lepsia.
@autumn1 Musi sa ,,prihlasit" do UK siete,naposledy to trvalo 5dni,kym mi e-sim aktivovali.Takze klasicka Sim je lepsia.
@anonym_f7ea7e oznacila som ta v novej diskusii ked sa ti da napis mi prosim ip dakujem moc