icon

Hľadáme spolucestujúcich na transfer Praha - Nitra

ruzovad
23. aug 2025

Ahojte letíme z Prahy 8.9 do 16.9 , rozmýšľame nad transferom z Nitry na letisko , Z jednej spoločnosti je cena 255 e neplánuje vtedy ešte niekto dovolenku z Prahy a uvažuje nad transferom ? Nespokojné sa a Nerozdelime sme si náklady na transfer? 😁

anonym_57bc59
23. aug 2025

To ideš lietadlom? Za také prachy 🤦🏼‍♀️ Veď choď vlakom alebo busom

anonym_d8e03b
23. aug 2025

@ruzovad pri tych zapchach okolo Prahy by som isla radsej vlakom a cena je x nasobne nizsia. ak chcete ist nutne len autom, chodte svojim a nechajte na letisku, parkovne za tyzden mate okolo 150e

viestta
23. aug 2025

cez Nove Zamky to mas vlakmi s jednym prestupom za 37€ na dospeleho

sissy27
23. aug 2025

@ruzovad bud by som si to do tej prahy odsoferovala sama alebo isla vlakom. Naposledy som isla regiojetom, 2 osoby a spiatocne listky stali nieco cez 50€. Nechat sa tam odviezt autom sa strasne neoplati.
Pripadne skus este blablacar appku, to tiez vyjde ovela lepsie.

ruzovad
autor
23. aug 2025
@anonym_d8e03b

@ruzovad pri tych zapchach okolo Prahy by som isla radsej vlakom a cena je x nasobne nizsia. ak chcete ist nutne len autom, chodte svojim a nechajte na letisku, parkovne za tyzden mate okolo 150e

@anonym_d8e03b to je plán , ale napadla nás aj táto možnosť s transferom. Manžel nechce ísť vlakom ani busom 🙈

ruzovad
autor
23. aug 2025
@anonym_d8e03b

@anonym_d8e03b náhodou nemáš skúsenosť s parkovaním tam? S niektorou firmou parkovacou

anonym_40e864
23. aug 2025
@ruzovad

@anonym_d8e03b náhodou nemáš skúsenosť s parkovaním tam? S niektorou firmou parkovacou

@ruzovad my sme parkovali pri letisku priamo, budova Pc comfort, pozri online, čím skôr objednáš, tým lacnejšie

ruzovad
autor
23. aug 2025
@anonym_40e864

@ruzovad my sme parkovali pri letisku priamo, budova Pc comfort, pozri online, čím skôr objednáš, tým lacnejšie

@anonym_40e864 ďakujem pekne pozrieme to.