Hľadáme spolucestujúcich na transfer Praha - Nitra
Ahojte letíme z Prahy 8.9 do 16.9 , rozmýšľame nad transferom z Nitry na letisko , Z jednej spoločnosti je cena 255 e neplánuje vtedy ešte niekto dovolenku z Prahy a uvažuje nad transferom ? Nespokojné sa a Nerozdelime sme si náklady na transfer? 😁
@ruzovad pri tych zapchach okolo Prahy by som isla radsej vlakom a cena je x nasobne nizsia. ak chcete ist nutne len autom, chodte svojim a nechajte na letisku, parkovne za tyzden mate okolo 150e
cez Nove Zamky to mas vlakmi s jednym prestupom za 37€ na dospeleho
@ruzovad pri tych zapchach okolo Prahy by som isla radsej vlakom a cena je x nasobne nizsia. ak chcete ist nutne len autom, chodte svojim a nechajte na letisku, parkovne za tyzden mate okolo 150e
@anonym_d8e03b to je plán , ale napadla nás aj táto možnosť s transferom. Manžel nechce ísť vlakom ani busom 🙈
@anonym_d8e03b náhodou nemáš skúsenosť s parkovaním tam? S niektorou firmou parkovacou
@anonym_d8e03b náhodou nemáš skúsenosť s parkovaním tam? S niektorou firmou parkovacou
@ruzovad my sme parkovali pri letisku priamo, budova Pc comfort, pozri online, čím skôr objednáš, tým lacnejšie

To ideš lietadlom? Za také prachy 🤦🏼♀️ Veď choď vlakom alebo busom