Kde môžem hľadať kamarátov na dovolenky?
Čaute baby možno mi poradíte, je to také blbé ale hľadám nejakých partakov na dovolenky, nejakú rodinku s dieťaťom okolo 6 rokov, už sa nám nechce chodiť samým.Neviem nepoznáte nejaké skupiny na facebooku alebo kde môžem hľadať?
@evulienkaeko úchylné…
@anonym_e9c6a7 co je na tom uchylne? kolko rodin chodi spolu a spolu sa prestriedaju pri detoch aby sa zahrali? ako mama jedinacika by som tu moznost prijala...
@evulienkaeko úchylné…
@anonym_e9c6a7 ty asi nevies co znamena “uchylne”, ze ? 😅 lebo moze tento dopyt moze byt pre niekoho zvlastny, nepochopitelny, neprijatelny, ale od uchylky to ma naozaj daleko. A ak v tom naozaj vidis uchylku, tak problem bude v tebe 😃
@anonym_e9c6a7 co je na tom uchylne? kolko rodin chodi spolu a spolu sa prestriedaju pri detoch aby sa zahrali? ako mama jedinacika by som tu moznost prijala...
@anonym_87d138 je to uchylne z toho pohľadu že hľadá cudzích ľudí. Keby je to v rodine, blízke priateľstva. Ale toto extrém
@anonym_e9c6a7 ty asi nevies co znamena “uchylne”, ze ? 😅 lebo moze tento dopyt moze byt pre niekoho zvlastny, nepochopitelny, neprijatelny, ale od uchylky to ma naozaj daleko. A ak v tom naozaj vidis uchylku, tak problem bude v tebe 😃
@sissy27 viem 😄
@anonym_e9c6a7 no ocividne nevies. Alebo ako som spominala - problem si ty a tvoje uchylne myslienky.
@sissy27 nemám žiadne uchylne myšlienky ty tupaňa. Si prečítaj môj komentár vyššie
@evulienkaeko Ja som dosť súkromníčka a určite by som nešla takto s inými ľuďmi na dovolenku. Ani s úplne cudzími a ani s takými, ktorých poznám. Vždy sú výlety a dovolenky len o našej najbližšej rodinke - my s mužom a detváky. Ale keď tebe sa nechce samej s deckom chodiť na dovolenky, tak nechoď vôbec a máš po probléme.
Mám dve dcérky 7a8 a tiež by som nešla s úplne cudzími ľuďmi a vonkoncom by som nezverila dcérky v cudzine cudziemu, hlavne nie chlapovi
Mám dve dcérky 7a8 a tiež by som nešla s úplne cudzími ľuďmi a vonkoncom by som nezverila dcérky v cudzine cudziemu, hlavne nie chlapovi
@anonym_e1d8e4 @anonym_1ad72a tak potom zrejme nie je táto diskusia pre vás, autorka sa pýta kto by išiel, či kde hľadať a nie kto je proti tomu... je v poriadku, že vy to máte takto a vyhovuje vám to, ale prečo hneď tak negatívne na autorku, ktorá už aj účet zrušila radšej... my sme sa spoznali na jednej dovolenke so super rodinkou, s ktorou sme si sadli, stali sa z nás kamoši a chodievame pravidelne, že sa dohodneme na termíne a mieste... netrávime tam komplet celú dovolenku spolu a ani si nezverujeme deti na stráženie, ale posedíme a pokecáme večer pri drinku, deti sa vyhrajú na pláži, stretli sme sa už aj na nejakých grilovačkách mimo dovolenky...
@evulienkaeko úchylné…
@anonym_e9c6a7 Na dovolenke si tak či tak v hoteli s kopou cudzích ľudí a je bežné že sa tam niektorí z turnusu zoznámia, pokecajú, deti sa skamarátia.. Čo je úchylné na tom, že by sa zoznámili, vymenili pár správ a dohodli sa na tom už pred tým? Ak si nakoniec nesadnú, nemusia sa tam baviť, veď si ich nejde nasťahovať na izbu 😅
@anonym_d270d0 nič zle, ani urážlivé som jej nenapísala. Ak je tak vzťahovačná a nevie rešpektovať názor iných tak nebude dobrý nápad hľadať cudzích na dovolenku
Skús na facebooku skupina Parťák na dovolenku .

@evulienkaeko úchylné…