icon

Kde získať spoľahlivé info o autobusoch

Dnes o 14:53

Ahojte, kde nájdem číslo kam mám zavolať na informácie ohľadom autobusov?
Chatgpt mi radilo zavolať na infobus call centrum, čo som našla číslo volala som tam. Jedno číslo neexistuje a druhé hovorilo v inom jazyku čo som nerozumela.

Strana
z2
anonym_17d91b
Dnes o 14:55

@anonym_autor ake, medzinarodne autobusy alebo vramci SK? www.cp.sk nepomoze?

anonym_03ff05
Dnes o 14:57

Ake autobusy? Kam? Google nic?

autor
Dnes o 14:58
@anonym_17d91b

@anonym_autor ake, medzinarodne autobusy alebo vramci SK? www.cp.sk nepomoze?

@anonym_17d91b Medzinárodné do zahraničia.

autor
Dnes o 15:00
@anonym_03ff05

Ake autobusy? Kam? Google nic?

@anonym_03ff05 Pozerala som CP ale mne to ukazuje iba 6 dní dopredu a potrebujem cestovať na veľkú noc a zistiť či budú premávať cez sviatky.

anonym_e4a756
Dnes o 15:00
@anonym_autor

@anonym_03ff05 Pozerala som CP ale mne to ukazuje iba 6 dní dopredu a potrebujem cestovať na veľkú noc a zistiť či budú premávať cez sviatky.

@anonym_autor a kam?

autor
Dnes o 15:02
@anonym_e4a756

@anonym_autor a kam?

@anonym_e4a756 Zo Slovenska do Maďarska.

anonym_cc0645
Dnes o 15:03

Na zákaznícku podporu danej spoločnosti, ktorej autobusom by si chcela ísť?

autor
Dnes o 15:04
@anonym_cc0645

Na zákaznícku podporu danej spoločnosti, ktorej autobusom by si chcela ísť?

@anonym_cc0645 A kde nájdem na nich číslo?

anonym_b7e743
Dnes o 15:07

ktorá spoločnosť?

anonym_a3458e
Dnes o 15:12

🤷‍♀️🤦‍♀️

anonym_17d91b
Dnes o 15:17

@anonym_autor ok, ale tie cp.sk maju aj medzinarodnu prepravu, nie? Vyberies napriklad len autobusy a das datum (ukazuje aj na 6.4.)... alebo neviem... skus flixbus pozriet... google ti co vyhodil, ked si dala "autobus Bratislava Budapest" napriklad?

anonym_cc0645
Dnes o 15:19
@anonym_autor

@anonym_cc0645 A kde nájdem na nich číslo?

@anonym_autor na webe danej spoločnosti?

autor
Dnes o 15:20
@anonym_17d91b

@anonym_autor ok, ale tie cp.sk maju aj medzinarodnu prepravu, nie? Vyberies napriklad len autobusy a das datum (ukazuje aj na 6.4.)... alebo neviem... skus flixbus pozriet... google ti co vyhodil, ked si dala "autobus Bratislava Budapest" napriklad?

@anonym_17d91b Mne to ukazuje max do 31.3

autor
Dnes o 15:20
@anonym_cc0645

@anonym_autor na webe danej spoločnosti?

@anonym_cc0645 Volala som na flixbus, na turancar všetky čísla čo som našla na nete a nedá sa s nimi spojiť.

anonym_17d91b
Dnes o 15:21
@anonym_autor

@anonym_cc0645 Volala som na flixbus, na turancar všetky čísla čo som našla na nete a nedá sa s nimi spojiť.

@anonym_autor a ktore ti ukazuje... cp ci flixbus ci nieco ine?

https://cp.sk/bus/spojenie/vysledky/?date=06.04...

anonym_17d91b
Dnes o 15:22
@anonym_autor

autor
Dnes o 15:25
@anonym_17d91b

@anonym_autor a ktore ti ukazuje... cp ci flixbus ci nieco ine?

https://cp.sk/bus/spojenie/vysledky/?date=06.04...

@anonym_17d91b Toto čo si mi poslala link som pozrela a je tam spoj na ktorom by som chcela ísť, len ja to potrebujem zistiť či ten bus bude premávať keď budú veľkonočné sviatky. Preto som chcela zavolať na ich spoločnosť či bude premávať.
Je tam písané flixbus ale nedá sa k nim dovolať

anonym_17d91b
Dnes o 15:26
@anonym_autor

@anonym_17d91b Toto čo si mi poslala link som pozrela a je tam spoj na ktorom by som chcela ísť, len ja to potrebujem zistiť či ten bus bude premávať keď budú veľkonočné sviatky. Preto som chcela zavolať na ich spoločnosť či bude premávať.
Je tam písané flixbus ale nedá sa k nim dovolať

@anonym_autor ale to je rovno na 6.4... ved tam maju datumy, kazdy den... na niekolko mesiacov vopred... neviem, ako hladas... kazdy den idu...Vidis, ze v mojom linku je 6.4. (pondelok)... tak si vyber iny datum (piatok? nedelu?)... Flixbus ma kalendar na mesiace vopred tiez...

autor
Dnes o 15:27

Nie som moc zručná v týchto veciach riešiť niečo on-line.

autor
Dnes o 15:29
@anonym_17d91b

@anonym_autor ale to je rovno na 6.4... ved tam maju datumy, kazdy den... na niekolko mesiacov vopred... neviem, ako hladas... kazdy den idu...Vidis, ze v mojom linku je 6.4. (pondelok)... tak si vyber iny datum (piatok? nedelu?)... Flixbus ma kalendar na mesiace vopred tiez...

@anonym_17d91b Lenže nepíšu to tam či ten spoj ide aj vo sviatok.

anonym_a3458e
Dnes o 15:30
@anonym_17d91b

@anonym_17d91b Vsak jasne, to by bola co za blbost, keby to bolo len do 31.3.

anonym_17d91b
Dnes o 15:30
@anonym_autor

Nie som moc zručná v týchto veciach riešiť niečo on-line.

@anonym_autor obavam sa, ze sa nedovolas... vestci maju bud online chat alebo "samoobsluznu zonu"...
Ale je to uplne jednoduche... vyklikas odkial, kam a kedy...
Uz len ked kliknes na ten moj link, tak hore mas datum, odkial a kam... tam to mozes pomenit ako sa ti viac hodi (iny den napriklad) iba tymi sipkami...

anonym_17d91b
Dnes o 15:31
@anonym_autor

@anonym_17d91b Lenže nepíšu to tam či ten spoj ide aj vo sviatok.

@anonym_autor prosim ta a co si ty predstavujes pod sviatkom? 6.4 nie je sviatok? Alebo ktory den potrebujes - napis rovno, ja ti to vyklikam...

autor
Dnes o 15:32
@anonym_17d91b

@anonym_autor prosim ta a co si ty predstavujes pod sviatkom? 6.4 nie je sviatok? Alebo ktory den potrebujes - napis rovno, ja ti to vyklikam...

@anonym_17d91b Tak keď tam nič nepíšu tak normálne idú busy aj v sviatok? Potrebujem v sobotu doobeda

anonym_17d91b
Dnes o 15:35
@anonym_autor

@anonym_17d91b Tak keď tam nič nepíšu tak normálne idú busy aj v sviatok? Potrebujem v sobotu doobeda

@anonym_autor sobota nie je sviatok... A kedze 6.4. je sviatok a isli, pojdu aj ine sviatky... Tu mas sobotu 4.4. od rana... rad radom. staci si vybral. Cestu zvladnes sama?
https://cp.sk/bus/spojenie/vysledky/?date=04.04...

autor
Dnes o 15:36
@anonym_17d91b

@anonym_autor sobota nie je sviatok... A kedze 6.4. je sviatok a isli, pojdu aj ine sviatky... Tu mas sobotu 4.4. od rana... rad radom. staci si vybral. Cestu zvladnes sama?
https://cp.sk/bus/spojenie/vysledky/?date=04.04...

@anonym_17d91b Ďakujem a tam čo píšu kúpiť cestovný lístok. Treba kúpiť dopredu listok online alebo dá sa aj priamo u šoféra?

anonym_17d91b
Dnes o 15:37
@anonym_autor

@anonym_17d91b Ďakujem a tam čo píšu kúpiť cestovný lístok. Treba kúpiť dopredu listok online alebo dá sa aj priamo u šoféra?

@anonym_autor no, asi sa da tak aj tak, len je mozne, ze uz nebudu mat u sofera, ak bude vypredane...
Alebo teda ked nevies, tak chod priamo na stanicu a kup si teraz vopred na sobotu...

autor
Dnes o 15:42
@anonym_17d91b

@anonym_autor no, asi sa da tak aj tak, len je mozne, ze uz nebudu mat u sofera, ak bude vypredane...
Alebo teda ked nevies, tak chod priamo na stanicu a kup si teraz vopred na sobotu...

@anonym_17d91b Dá sa kúpiť aj vopred na stanici?

anonym_17d91b
Dnes o 15:50
@anonym_autor

@anonym_17d91b Dá sa kúpiť aj vopred na stanici?

@anonym_autor netusim... asi sa budes musiet ist spytat osobne... alebo sa potrapit online... alebo poprosit niekoho, kto ti pomoze...

4 Platba a poukážky
4.1 Cestovné lístky sa môžu podľa rezervačného miesta zaplatiť rôznymi spôsobmi platby:

Na internete: PayPal, dlhopis, kreditná karta (Mastercard/Visa/Amex), okamžitý prevod, iDeal, Postfinance, Carte Bleue, Dotpay, Google Pay, Apple Pay. Pri každom rezervovaní si vyhradzujeme si právo neponúkať určité spôsoby platby a odkázať na iné spôsoby platby.
Na palube vozidiel: V hotovosti.
Na predajných miestach / v cestovných kanceláriách: Všetky agentúrou ponúkané platobné prostriedky, v každom prípade ale platba v hotovosti. Ak sa predajné miesto nachádza v prepravnom vozidle, spôsoby platby môžu byť obmedzené len na platbu v hotovosti alebo kreditnou kartou.

3.2.1 Jazdy sa môžu rezervovať cez webové portály a mobilné aplikácie pre smartfón od firmy Flix, v predajných agentúrach, na palube vozidiel (za normálne tarify) a na niektorých autobusových staniciach s vlastným servisným personálom. Rezervácia na palube vozidiel je možná len ak je k dispozícii dostatok voľných miest na sedenie pre celú trať. Preto sa doporučuje predpredaj (Internet, aplikácie alebo agentúry).

Strana
z2