icon

Kedy treba byť na letisko v Bratislave?

18. feb 2026

Ahojte kedy treba byt podľa vás v Bratislave na letisku? Pondelok 7:20 odlietam, mám iba batoh.

markusrasford
18. feb 2026

@anonym_autor urob si cez mobil checkin a úplne ti stačí hodinu pred odletom.

anonym_7ab06a
18. feb 2026

Skúsenosť z minulého týždňa, BA, tiež len batoh na palubu,s online checkin, stačila hodina pred odletom.

truthy
18. feb 2026

Ja som najradsej 2 hodiny pred odletom, aj ked mam len prirucnu batozinu, niekedy sa totiz zvyknu nahromadit ludia na kontrole. A rada si aj do tych obchodikov tam zajdem.

madeincssr
18. feb 2026

@anonym_autor podla toho ako zdaleka ides by som k tej minimalnej hodine priratal rezervu na nepredvidatelne okolnosti.

anonym_e0c1c0
18. feb 2026

ak cestujes do ba sprav si rezervu-nejeden x sa mi stalo,ze boli kolony ... plus niekto zdrziaval na kontrole etc..ja chodim radsej v predstihu a v klude si pockam .... ako zmeskat let

markusrasford
18. feb 2026
@anonym_e0c1c0

ak cestujes do ba sprav si rezervu-nejeden x sa mi stalo,ze boli kolony ... plus niekto zdrziaval na kontrole etc..ja chodim radsej v predstihu a v klude si pockam .... ako zmeskat let

@anonym_e0c1c0 skus si prečítať co písal autor.

anonym_e0c1c0
18. feb 2026
@markusrasford

@anonym_e0c1c0 skus si prečítať co písal autor.

@markusrasford kedy odlieta a ze ma batoh .. ok a? pise odkial je? mam si snad objednat vestecku gulu? alebo si len chces rypnut a nevidalo?

markusrasford
18. feb 2026
@anonym_e0c1c0

@markusrasford kedy odlieta a ze ma batoh .. ok a? pise odkial je? mam si snad objednat vestecku gulu? alebo si len chces rypnut a nevidalo?

@anonym_e0c1c0 napisal ze kedy treba byť na letisku v BA. Nic o kolonach, o nejakom umyselnom zdrzovani ale kedy byt na letisku.

anonym_e0c1c0
18. feb 2026
@markusrasford

@anonym_e0c1c0 napisal ze kedy treba byť na letisku v BA. Nic o kolonach, o nejakom umyselnom zdrzovani ale kedy byt na letisku.

@markusrasford omg ty si debil

markusrasford
18. feb 2026
@anonym_e0c1c0

@markusrasford omg ty si debil

@anonym_e0c1c0 preto ze ty nevieš čítať a splietaš o kolonach tak ja som debil. Keď ja som debil ze ti napíšem ze nevieš čítať tak čo si ty? Ty nedonesenec

autor
18. feb 2026

Z ba idem 🙂to keby mám ísť do ba si spravím rezervu na tu dopravu radšej aj 3 dni😂

arieska
18. feb 2026

Ježiš ja hlavne úplne neznášam keď ľudia neskloňujú..."Kedy mám byť na letisko" je čo za veta?
Keď moja kamoška povie "Som mesto, stretnime sa."
Vtedy rozmýšľam že naozaj je lepšie že máme uzákonené tie dve pohlavia keď sa už niekto cíti ako mesto tak to ozaj nie je ok...

autor
18. feb 2026
@arieska

Ježiš ja hlavne úplne neznášam keď ľudia neskloňujú..."Kedy mám byť na letisko" je čo za veta?
Vtedy rozmýšľam že naozaj je lepšie že máme uzákonené tie dve pohlavia keď sa už niekto cíti ako mesto tak to ozaj nie je ok...

@arieska dakujem pani 🙂 v texte som napísala na letisku, názov mi bol zmenený

anonym_efae2c
18. feb 2026

Stacilo hodinu, teraz podla mnozstva letov v danu hodinu.
Letisko nenafukli, letov pridali a pozehnane.
A varj aj od smeny zalezi, jedna je na zaplakanie, povedala predavacka na letisku. A to naboso behanie, to je tiez na zamyslenie

anonym_71b397
18. feb 2026
@arieska

@arieska Podľa mňa preklep..všetci vieme o čo ide..😏

cacianka
19. feb 2026

V pravidlách je 2 hodiny pred odletom ( zahraničie), 1h do Košíc

autor
19. feb 2026
@cacianka

V pravidlách je 2 hodiny pred odletom ( zahraničie), 1h do Košíc

@cacianka hm ale neni to vpodstate jedno? Však bezpečnostná kontrola je ta ista či

anonym_efae2c
19. feb 2026
@anonym_autor

@cacianka hm ale neni to vpodstate jedno? Však bezpečnostná kontrola je ta ista či

@anonym_autor nie je

autor
19. feb 2026
@anonym_efae2c

@anonym_autor nie je

@anonym_efae2c ako to?

muchotrafka298
19. feb 2026

Zalezi aj od toho, ze kolko odlieta lietadiel plus minus v tvojom case. Lebo je rozdiel, ci ide jedno lietadlo o danom case a ked idu napriklad v rozpati 1 hodiny lietadla 4. Lebo ti ludia sa tam proste nakumuluju na tu bezpecnostnu kontrolu a nie je tam 10 skenerov.

janamoto78
19. feb 2026
@anonym_efae2c

Stacilo hodinu, teraz podla mnozstva letov v danu hodinu.
Letisko nenafukli, letov pridali a pozehnane.
A varj aj od smeny zalezi, jedna je na zaplakanie, povedala predavacka na letisku. A to naboso behanie, to je tiez na zamyslenie

@anonym_efae2c na letisku neexistujú zmeny v zmysle toho, že tam stále nastúpia v opakujúcich sa periódach rovnakí zamestnanci. To nie je DF predajňa. Tak pani predavačka nech sa stará o svoje..

cacianka
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to sa spýtaj na letisku, raz sú také pravidlá, netuším prečo..

autor
19. feb 2026
@cacianka

@anonym_autor to sa spýtaj na letisku, raz sú také pravidlá, netuším prečo..

@cacianka možno aby to dobre znelo ako rýchlo je to do Košíc 😂

anonym_efae2c
19. feb 2026
@anonym_autor

@cacianka možno aby to dobre znelo ako rýchlo je to do Košíc 😂

@anonym_autor a ved je to rychlo, autom tam za tolko neprides, ani, keby si sa pototo. Ale teda, potom este taxi. To uz vlak je podla mna lepsi

autor
19. feb 2026
@anonym_efae2c

@anonym_autor a ved je to rychlo, autom tam za tolko neprides, ani, keby si sa pototo. Ale teda, potom este taxi. To uz vlak je podla mna lepsi

@anonym_efae2c a veď jasne je to rýchlo aj pohodlne 🙂len dve hodiny a hodina na letisku k tomu letu spraví rozdiel, lepšie to znie predsa

anonym_efae2c
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_efae2c a veď jasne je to rýchlo aj pohodlne 🙂len dve hodiny a hodina na letisku k tomu letu spraví rozdiel, lepšie to znie predsa

@anonym_autor ale, ani za scitane hodiny BA -KE nedas