Má niekto skúsenosť s rezerváciou Regiojet do Prahy?
Ahojte. Chcem sa spýtať či nemal niekto v poslednej dobe problém so zajednanim vlaku na letné prázdniny. Chcem si dať rezerváciu z PN vlakom do Prahy a výsledok je, že nie je k dispozícii žiadne spojenie. Pritom chodíme skoro každý rok do Prahy a nikdy problém nebol. Skúšala som dať aj termín niekedy v októbri a tiež žiadny spoj. Niečo Regiojet zmenil? Ďakujem za odpovede.
Z Bratislavy ide vlak do Prahy 4 krat za den. To je taky problem ist prinajhorsom hocicim do Bratislavy a odtial regiojetom? Malokedy je regio z Ba plny, vzdy su miesta.
Z Bratislavy ide vlak do Prahy 4 krat za den. To je taky problem ist prinajhorsom hocicim do Bratislavy a odtial regiojetom? Malokedy je regio z Ba plny, vzdy su miesta.
@anonym_cd0056 z piestan chodi takisto kazdy den. Ona ma problem s kupou listka. Ale ten ani z BA nekupi uz teraz ak chce na leto az.
@anonym_cd0056 z piestan chodi takisto kazdy den. Ona ma problem s kupou listka. Ale ten ani z BA nekupi uz teraz ak chce na leto az.
@sabrinka26 Ona ho chce kupit uz teraz, aby mala miesto. Ako bolo povedane, iba 2 mesiace vopred. Kedze z Ba ide 4krat za den, nie je problem s miestami ani v iny cas.
@sabrinka26 Ona ho chce kupit uz teraz, aby mala miesto. Ako bolo povedane, iba 2 mesiace vopred. Kedze z Ba ide 4krat za den, nie je problem s miestami ani v iny cas.
@anonym_cd0056 jaj tak. Ale zas asi do BA to ma daleko. Ale chapem ako to myslis. 🩵
neviem ako je to s regiojetom, my sme kupovali tie listky za 5€ s leoexpress a v pohode aj 4 mesiace dopredu

@ivka79 vacsinou su spoje cca 2 mesiace vopred. Podla mna hladas termin, ktory nespada to tohto limitu. Na jul budu nahodene spoje koncom aprila, zaciatkom maja