icon

Máme si kúpiť nové letenky?

Včera o 11:35

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Mame ísť s priateľom na dovolenku vrámci EÚ. Ale jemu do toho niečo vošlo. Ide lietadlo aj v ten deň odchodu ale až večer. Už mame kúpené letenky na ráno. Je to o pár týždňov, tak už sú drahšie. Myslite že mám ísť ja ráno a on večer alebo si mame obaja kúpiť novú letenku? Čo by ste vy robili?

anonym_708c2b
Včera o 11:49

Ja som už tak letela sama , lebo nakoniec manžel v deň odletu nemohol. Prišiel ďalší deň. Ja s tým problém nemám, dohovorím sa, taxi ma dopraví kam potrebujem..

anonym_8ea0cc
Včera o 11:52

Letela by som sama.

autor
Včera o 11:55

Dakujem 🙂 trochu sa bojim aj o seba lebo tak predsa žena v cudzom meste, ale ja by som letela ráno tak večer by som už von nešla ale aj o neho že tak dobre nevie anglicky či to zvládne no zas ide z ba tam fajn a potom mu môžem tam letisko nafotiť ako sa dostane z neho, a zas jedna vec je peniaze za nové letenky a druhá celý deň navyše ktorý tam môžem sama stráviť

anonym_708c2b
Včera o 11:59
@anonym_autor

Dakujem 🙂 trochu sa bojim aj o seba lebo tak predsa žena v cudzom meste, ale ja by som letela ráno tak večer by som už von nešla ale aj o neho že tak dobre nevie anglicky či to zvládne no zas ide z ba tam fajn a potom mu môžem tam letisko nafotiť ako sa dostane z neho, a zas jedna vec je peniaze za nové letenky a druhá celý deň navyše ktorý tam môžem sama stráviť

@anonym_autor v Ba na letisku sa nemá kde stratiť, na príletovom stačí nasledovať dav z lietadla. A určite mu niekto pomôže ak by potreboval. Ak s tým on nemá problém, letela by som sama.
Ale tak je to na vás.

barka1
Včera o 11:59

Nikdy som sa faktu "žena sama v cudzom meste" nebála. Može ta to posunut.
Stále sa nieco ho bát musí byť vycerpavajuce.
A priatel je snad svojpravny, nohy-ruky má a cestu z letiska najde sám.

autor
Včera o 12:01
@barka1

Nikdy som sa faktu "žena sama v cudzom meste" nebála. Može ta to posunut.
Stále sa nieco ho bát musí byť vycerpavajuce.
A priatel je snad svojpravny, nohy-ruky má a cestu z letiska najde sám.

@barka1 áno to je pravda, zas aj to že tam pôjdem sama ma môže v niečom posunut akoby - že to zvládnem

anonym_d8f18a
Včera o 12:07
@anonym_autor

@anonym_autor
A to letite do Mogadishu v Somalsku ?

anonym_98996b
Včera o 12:08
@anonym_autor

@anonym_autor žena v cudzom meste. Keby si letela niekde do tramtarie ale si v EU. Myslím, že si tá ani nikto nevšimne

anonym_f6e2e8
Včera o 12:24

Nech si stiahne prekladač do mobilu aj mapy a nestratí sa. Alebo ak sa bojí zavoláte si a ho znaviguješ.

lindous
Včera o 12:33

Záleží ako moc to zabolí vašu peňaženku, keby peniaze vidlami prehadzujem, išli by sme asi radšej spolu, ale to môj prípad nie je, takže by sme išli kľudne zvlášť... mala som mierny stres pred tým, než som prvýkrát sama niekam letela a celkovo cestovala, ale s navigáciou naozaj žiadny problém, obaja to isto dáte 🙂

autor
Včera o 12:44

Dakujem vám 🙂 peňaženku by to zas tak nebolelo ale tak si vravím že za tu jednu moju letenku môžeme ísť radšej 2 alebo 3x na obed, snáď to zvládneme, dakujem za povzbudenie

anonym_8b8e42
Včera o 13:16

uplne v pohode zalezi kde letite v europe je to pohodicka

tenerifka
Včera o 13:37
@anonym_d8f18a

@anonym_autor
A to letite do Mogadishu v Somalsku ?

@anonym_d8f18a co sa ti nezda na Mogadishi? 🤣

nelka93
Včera o 16:02

Úplne v pohode. Išla by som sama a počkala na partnera bud na ubytku alebo išla pozrieť okolie hotela a zorientovať sa. Idete v rámci EÚ, takže pokiaľ nebudeš vyhľadávať geta tak by som sa nebala

viera27
Včera o 16:15

Inak chat gpt a nepochybujem aj ine AI nastroje su v tomto genialne. Vystupila som v Londyne, napisala kam sa chcem dostat a presne ma vynavigoval. Cisl a casy spojov, cena, nazvy zastavok

zuzanka.zuzu
Včera o 16:29

mne tiež trošku príde že ľudstvo nejde dopredu ale cúva 😀 v 16 som išla sama do sveta, podpisovala u gynekológa a iných lekárov úkony... dnes do 18r všetko riešia mamičky 🙈 viem že do 18 musia, kedysi nemuseli a potom nám tu vyrastá generácia snehových vločiek 🤷

namornicka
Včera o 18:00

@anonym_autor priatel si moze letenku prebookovat na vecer za poplatok. Treba zvazit, co vyjde lepsie cenovo. A ty chod rano, uzijes si den sama, sadnes na kavu s knihou a zrelaxujes. A kde letite? Mozno ti tu baby daju tipy kde v danom meste ist.

autor
Včera o 18:03
@namornicka

@anonym_autor priatel si moze letenku prebookovat na vecer za poplatok. Treba zvazit, co vyjde lepsie cenovo. A ty chod rano, uzijes si den sama, sadnes na kavu s knihou a zrelaxujes. A kde letite? Mozno ti tu baby daju tipy kde v danom meste ist.

@namornicka sú to dve rôzne spoločnosti, ta stará je Ryanair ešte sme rozmýšľali že by som sla s kamarátkou ale tam aj ta zmena mena je 115€ takže asi lacnejšie bude kúpiť druhu letenku, ale dakujem!

lenkahvh
Včera o 19:05
@tenerifka

@anonym_d8f18a co sa ti nezda na Mogadishi? 🤣

@tenerifka to sa pýtaš vážne?