icon

Nepríjemná skúsenosť s vodičom Bolt

Včera o 15:23

AHojte, dnes sa mi stala nepríjemná vec. Som na pracovnej ceste. Objednala som si Bolt taxík na adresu firmy s cielovou adresou hl. stanica. Ja mesto nepoznam a neviem, kam sa vodic vie dostat a kam uz nie. Pozeram podla aplikacie a on je niekde uplne inde. Tak mu volam, kde sa nachadza, ze ho cakam na adrese. On, ze je tam, kde som to zadala v aplikacii. Ja som tam zadala inu adresu, ako tu, co tam zrazu v appke bola. Hovorim mu ok, ja som na tejto ulici, viem vam ist niekde naproti? Nie ostante tam, ja za vami pridem, lebo toto je Bolt a vy nemozete chodit za mnou. Tak som cakala. Volam mu znovu a on vraj bol na adrese, ktoru som mu nadiktovala ale nikto tam nebol. Povedala som mu, ze nemohol byt na tej adrese, lebo tam stojim pred preto nech mi povie, kam mam prist a ja tam pridem. Potom som isla na roh dvoch inych ulic, aby sa ku mne vedel dostat autom a povedala som mu, co vidim pred sebou a co moze byt zachytny bod pre neho. Na to mi povedal, ze takto to nefunguje, musim zadat ulicu. Tam vsak, kde som bola neboli popisne cisla, iba ulica a jeden objekt. Na co povedal, ze mam ist na ulicu, kde som mu povedala a tam pride. Stale som bola na konci tej ulice. Na to mi po 20 min zrusil jazdu. Ja som sa nedostala nacas na stanicu. musela som si kupit druhy listok na vlak. Pridem na miesto urcenia neskoro. Pisala som Boltu na podporu, oni s tym nic nemaju, vodic je externy dodavatel. Ja teda neviem, podpora nekomunikuje, oni nepochybili a za nich je vsetko ok.

Strana
z2
lindusss2016
Včera o 15:54

No ja chapem, ze to bolo neprijemne, ale zial, naozaj oni nepochybili a ty si zadala zlu adresu, tak on sa tiez len riadi podla appky a nemoze ta nahanat kade tade.

autor
Včera o 15:57
@lindusss2016

No ja chapem, ze to bolo neprijemne, ale zial, naozaj oni nepochybili a ty si zadala zlu adresu, tak on sa tiez len riadi podla appky a nemoze ta nahanat kade tade.

@lindusss2016 ja som nezadala zlú adresu, ja som zadala dobrú adresu. Oni ju prehodili, keďže tam vodič nemohol ísť. Tak to zmenili na nejaké parkovisko. Na čo keď som chcela, aby ma tam navigoval, tak povedal, ze on musí ísť za mnou a mám čakať na konkrétnej adrese on príde. Na to mi klamal, že na tej adrese bol a ja som tam nebola. Čo nie je pravda. Chcela som kooperovať a ísť na nejaké miesto, prípadne mu zadať iné miesto, kde by vedel prísť ale on trval na tom, že príde na ulicu, ktorú mu hovorím. Neprišiel, trvalo to 20 min ( bol odo mňa 3 min jazdy) a tak som žiaľ nestihla vlak.

anonym_753812
Včera o 15:58
@anonym_autor

@lindusss2016 ja som nezadala zlú adresu, ja som zadala dobrú adresu. Oni ju prehodili, keďže tam vodič nemohol ísť. Tak to zmenili na nejaké parkovisko. Na čo keď som chcela, aby ma tam navigoval, tak povedal, ze on musí ísť za mnou a mám čakať na konkrétnej adrese on príde. Na to mi klamal, že na tej adrese bol a ja som tam nebola. Čo nie je pravda. Chcela som kooperovať a ísť na nejaké miesto, prípadne mu zadať iné miesto, kde by vedel prísť ale on trval na tom, že príde na ulicu, ktorú mu hovorím. Neprišiel, trvalo to 20 min ( bol odo mňa 3 min jazdy) a tak som žiaľ nestihla vlak.

@anonym_autor Toto je tvoja verzia príbehu. A teraz by sme radi počuli tú verziu od vodiča Boltu.

Môj názor je taký, že som presvedčený, že vodič taxíka pozná Bratislavu lepšie ako ty a aj podľa mapy sa vie orientovať lepšie.

To, že niekto zmenil adresu, tvrdíš ty.

anonym_0ca120
Včera o 16:01

@anonym_autor no to je divne, nikdy nezadavam adresu pri objednavani boltu. Ved sofer vidi kde sa nachadzam. Ale raz, ci dva sa mi stalo, ze ma to zle zameralo. Vtedy som zrusila jazdu a objednala znovu.

autor
Včera o 16:01
@anonym_753812

@anonym_autor Toto je tvoja verzia príbehu. A teraz by sme radi počuli tú verziu od vodiča Boltu.

Môj názor je taký, že som presvedčený, že vodič taxíka pozná Bratislavu lepšie ako ty a aj podľa mapy sa vie orientovať lepšie.

To, že niekto zmenil adresu, tvrdíš ty.

@anonym_753812 velmi by som bola rada, ak by nase hovory boli nahrate a normalne by som to pustila boltu. Lebo tu naozaj vodic klamal a zavadzal. Tvrdil, ze na ulici, ktoru som mu povedala bol a on tam nikoho s kufrom nevidel. Nemohol tam byt. Na co aj Bolt napisal, ze na tu adresu sa on dostat nemohol, ale odmietol ma navigovat na miesto, kde mi ma pockal.

anonym_106dd1
Včera o 16:03
@anonym_autor

@anonym_753812 velmi by som bola rada, ak by nase hovory boli nahrate a normalne by som to pustila boltu. Lebo tu naozaj vodic klamal a zavadzal. Tvrdil, ze na ulici, ktoru som mu povedala bol a on tam nikoho s kufrom nevidel. Nemohol tam byt. Na co aj Bolt napisal, ze na tu adresu sa on dostat nemohol, ale odmietol ma navigovat na miesto, kde mi ma pockal.

@anonym_autor no a z akej ulice si sa teda potrebovala dostať?
To kde je šofér v appke vidíš, tak musíš vedieť či tam bol alebo nie a hlavne teda kde

autor
Včera o 16:03
@anonym_0ca120

@anonym_autor no to je divne, nikdy nezadavam adresu pri objednavani boltu. Ved sofer vidi kde sa nachadzam. Ale raz, ci dva sa mi stalo, ze ma to zle zameralo. Vtedy som zrusila jazdu a objednala znovu.

@anonym_0ca120 ja vzdy zadavam adresu presnu. Zadala som naozaj firmy, adresa xy. Naslo mi to, potvrdila som. Cielova stanica Hl. stanica. Potvrdila som. A cakala. Sofer bol odo mna nedaleko, cize boli sme casovo v pohode. Ak by ma pockal na povodnom mieste, kde zastal a navigoval ma tam, mohla som tam byt za 2 min.

lalala2020
Včera o 16:04

realita je taká, že vodiči sú nútení prijímať objednávky, ktoré sú pre nich nevýhodné, častokrát jednoducho “narábajú” tak, ako je s nimi “narábané”… Bolt ma na háku - zo sumy berú nemalé percento, len za sprostredkovanie a za neprijímanie objednávok sú vodiči postihovaní… to nie je taxikár, na koho sa treba hnevať

autor
Včera o 16:05
@anonym_106dd1

@anonym_autor no a z akej ulice si sa teda potrebovala dostať?
To kde je šofér v appke vidíš, tak musíš vedieť či tam bol alebo nie a hlavne teda kde

@anonym_106dd1 nie nevidela som. Na wifi som nebola a data som uz mala vycerpane, cize som ho nemohla sledovat, kde sa nachadza vodic. Ked nechodil, musela som ist do firmy, tam sa pripojit na wifi kde som videla, ze vodic jazdu zrusil.

anonym_0ca120
@anonym_autor

@anonym_0ca120 ja vzdy zadavam adresu presnu. Zadala som naozaj firmy, adresa xy. Naslo mi to, potvrdila som. Cielova stanica Hl. stanica. Potvrdila som. A cakala. Sofer bol odo mna nedaleko, cize boli sme casovo v pohode. Ak by ma pockal na povodnom mieste, kde zastal a navigoval ma tam, mohla som tam byt za 2 min.

@anonym_autor zaujimave, ja zadavam vzdy len cielovu adresu alebo ciel

autor
@lalala2020

realita je taká, že vodiči sú nútení prijímať objednávky, ktoré sú pre nich nevýhodné, častokrát jednoducho “narábajú” tak, ako je s nimi “narábané”… Bolt ma na háku - zo sumy berú nemalé percento, len za sprostredkovanie a za neprijímanie objednávok sú vodiči postihovaní… to nie je taxikár, na koho sa treba hnevať

@lalala2020 ja som písala Boltu a oni tvrdia, že to ich chyba nie je, že je to chyba vodiča a oni s tým nemajú nič.

anonym_106dd1
Včera o 16:06
@anonym_0ca120

@anonym_0ca120 no lebo máš zapnutú GPS... či čo si myslíš, že si to z prsta vycucajú

anonym_0ca120
Včera o 16:07
@anonym_106dd1

@anonym_0ca120 no lebo máš zapnutú GPS... či čo si myslíš, že si to z prsta vycucajú

@anonym_106dd1 ved jasne, ze mam zapnutu gps. Veci a procesy si treba zjednodusovat. Evidentne je to dost podstatne pri objednavani boltu.

autor
Včera o 16:07
@anonym_0ca120

@anonym_0ca120 ja zadávam aj miesto vyzdvihnutia, lebo neraz ukazovala somariny a iné miesto, na akom som bola. Cize som si 100% ista, ze som adresu zadala spravnu. Stacilo mi zavolat a dohodnut sa. Volala som ja, 2x a on nespolupracoval vobec. Este som mu povedala, co vidim pred sebou, ci sa tu vie dostat alebo nie. Alebo kam mam prist, aby ma mohol vyzdvihnut. Mam ostat na mieste a on tam pride. Neprisiel.

anonym_106dd1
Včera o 16:08
@anonym_autor

@anonym_106dd1 nie nevidela som. Na wifi som nebola a data som uz mala vycerpane, cize som ho nemohla sledovat, kde sa nachadza vodic. Ked nechodil, musela som ist do firmy, tam sa pripojit na wifi kde som videla, ze vodic jazdu zrusil.

@anonym_autor keď si chceš s taxikármi vyvolávať a dohadovať sa (a nemáš internet), tak si volaj klasickú taxi službu

autor
Včera o 16:09
@anonym_106dd1

@anonym_autor keď si chceš s taxikármi vyvolávať a dohadovať sa (a nemáš internet), tak si volaj klasickú taxi službu

@anonym_106dd1 samozrejme, ze to, ze mi dosli data riesim s firmou a dnes sme to navysili u dodavatela. Nie som na SLovensku, cize data som precerpala.

thereisabear
Včera o 16:11

Tak ja už som stretla vodiča Boltu, ktorý Bratislavu vôbec nepoznal. Ak ide o BA, nabudúce skús radšej Hopin.

autor
Včera o 16:15

Bolt som využívala pravidelne, vždy 30-40 eur mesačne na jazdy a cez Bolt food aj 150 eur mesačne. Po tejto skúsenosti ich už využívať nebudem a aktuálne po docestovaní idem na hotel cez klasickú taxislužbu. @thereisabear včera som išla s ukrajincom aj s indom, žiadny problém. Tento pán bol miestny, lokálny (ten prízvuk nezaprieš). Stačilo mi povedať, že na túto ulicu sa nedostanem, poďte 100 m rovno a potom doľava a tu vás budem čakať /napríklad/. Ráno som do firmy išla tiež Boltom a odviezol ma pár metrov od firmy, dostal sa najbližšie, kde mohol.

lalala2020
Včera o 16:17
@anonym_autor

@lalala2020 ja som písala Boltu a oni tvrdia, že to ich chyba nie je, že je to chyba vodiča a oni s tým nemajú nič.

@anonym_autor samozrejme, že sa nepriznajú… čo si čakala? Že povedia: „Áno, zdierame ho. Nič zvláštne, že je znechutený a že tak koná.” ???

anonym_8a0b9c
Včera o 16:22

@anonym_autor
Vidiet ze nebyvas v Bratislave pouzivam Bolt kazdy to uz by ma slaktrafil keby som taketo hovadiny riesil, bud rada ze ti dakdo odpovedal vacsinou su to Ukrainci a ty tiez nemaju ani sajnu kde su plus neodpovedaju, plus vela krat robi chybu aj navigacia, takze mozes sa ist stazovat na lamparen, zabudni

hopsas
Včera o 16:35

@anonym_autor tiež sa mi to stalo a vodič zavádzal, písala som na podporu, dostala som peniaze naspäť a kredit naviac.

sissy27
Včera o 16:46
@anonym_autor

Bolt som využívala pravidelne, vždy 30-40 eur mesačne na jazdy a cez Bolt food aj 150 eur mesačne. Po tejto skúsenosti ich už využívať nebudem a aktuálne po docestovaní idem na hotel cez klasickú taxislužbu. @thereisabear včera som išla s ukrajincom aj s indom, žiadny problém. Tento pán bol miestny, lokálny (ten prízvuk nezaprieš). Stačilo mi povedať, že na túto ulicu sa nedostanem, poďte 100 m rovno a potom doľava a tu vás budem čakať /napríklad/. Ráno som do firmy išla tiež Boltom a odviezol ma pár metrov od firmy, dostal sa najbližšie, kde mohol.

@anonym_autor xy dobrych skusenosti ale zrazu na zaklade jednej, ktoru si si mimochodom sposobila sama, ich uz vyuzivat nebudes? Zaujimavy postoj.
Mimochodom, rano si prisla do tej firmy takze si zistila, ze sa tam neda dostat autom a zrazu o par hodin neskor to bola pre teba nova informacia a nepoznas bratislavu? A dosli ti data? Tie sa predsa daju navysit jednou smskou ci kliknutim v appke, netreba to nijak specialne riesit s operatorom.
V celom tomto zle vymyslenom pribehu si jediny vadny clanok ty 🤷‍♀️

anonym_b219c2
Včera o 16:48

@anonym_autor Bolt by som nikdy nepoužil. Slovensky hovoriaci taxikár tam je rarita, väčšina z nich sa v BA neorientuje. Plus počúvať islamské modliby počas toho, ako sa ťa snaží vodič niekam doviesť, nie je pre mňa dvakrát príjemné. A riziko, že sa nejaký šofér pokúsi znásilniť cestujúcu priamo v aute, je tam vyššie, ako v normálnej taxi službe.

bbbublina
Včera o 16:54

Mne sa stal podobný zážitok, ale s inou taxislužbou. Takže ťa úplne chápem.

anonym_8a0b9c
Včera o 17:04
@anonym_b219c2

@anonym_autor Bolt by som nikdy nepoužil. Slovensky hovoriaci taxikár tam je rarita, väčšina z nich sa v BA neorientuje. Plus počúvať islamské modliby počas toho, ako sa ťa snaží vodič niekam doviesť, nie je pre mňa dvakrát príjemné. A riziko, že sa nejaký šofér pokúsi znásilniť cestujúcu priamo v aute, je tam vyššie, ako v normálnej taxi službe.

@anonym_b219c2
Tak potom sa v zahranici neodvezies ani autobusom
V Bratislave mam tri appky Bolt, Uber, Hop In, a kliknem kdo je lacnejsi a moze hovorit ako chce a ked mu bezi daaka drbnuta hudba tak mu poviem nech to vypne

anonym_ef8a56
Včera o 17:14

Nevieš kam sa vie dostať a kam nie a pritom píšeš ze už si išla tak taxi
A možno aj bol na adrese ale sama si písala ze si musela ísť do firmy kvoli wifi
Takže neviem no čo napísať

autor
Včera o 17:20
@sissy27

@anonym_autor xy dobrych skusenosti ale zrazu na zaklade jednej, ktoru si si mimochodom sposobila sama, ich uz vyuzivat nebudes? Zaujimavy postoj.
Mimochodom, rano si prisla do tej firmy takze si zistila, ze sa tam neda dostat autom a zrazu o par hodin neskor to bola pre teba nova informacia a nepoznas bratislavu? A dosli ti data? Tie sa predsa daju navysit jednou smskou ci kliknutim v appke, netreba to nijak specialne riesit s operatorom.
V celom tomto zle vymyslenom pribehu si jediny vadny clanok ty 🤷‍♀️

@sissy27 cim som si to sposobila sama?

autor
Včera o 17:23
@anonym_ef8a56

Nevieš kam sa vie dostať a kam nie a pritom píšeš ze už si išla tak taxi
A možno aj bol na adrese ale sama si písala ze si musela ísť do firmy kvoli wifi
Takže neviem no čo napísať

@anonym_ef8a56 viem kam sa dostal vodic rano. O ulicu dalej na rohu ma vysadil. Tam som chcela ist, on ze mam ostat kde som. Chcela som ist za nim, tam kde bol, ale nenavigoval ma.

anonym_8fc802
Včera o 17:25
@anonym_autor

@anonym_ef8a56 viem kam sa dostal vodic rano. O ulicu dalej na rohu ma vysadil. Tam som chcela ist, on ze mam ostat kde som. Chcela som ist za nim, tam kde bol, ale nenavigoval ma.

@anonym_autor keby si mala dáta tak snáď by v appke videl kde si a lepšie by ste sa zhodli kde sa stretnete a nie po telefóne navigovať opisovaním miesta

autor
Včera o 17:27
@anonym_8fc802

@anonym_autor keby si mala dáta tak snáď by v appke videl kde si a lepšie by ste sa zhodli kde sa stretnete a nie po telefóne navigovať opisovaním miesta

@anonym_8fc802 ja som tam mala zobrazene presne to, kde som si ho objednala. Takto zastala appka, ked sa spomalii data a uz som mu mohla iba volat.

Strana
z2