Skúsenosti s lyžovačkou autobusom cez cestovku
Ahojte, vždy si všetko organizujem, zabezpečím cez booking..., ale občas idem v lete aj s cestovkou, napadlo ma ale, či má niekto skúsenosť aj so zimou, cez cestovku a to lyžovačku autobusom,/ roky nešoférujem /, na pár dní, viem, že také existuje, ale ponúkané agentúry väčšinou nepoznám /jasné, že okrem známych Satur apod. /, máte skúsenosti prosím?... Ďakujem veľmi pekne vopred 😊🙏🏽
Oprava DMC Slovakia.
Naši jazdia s Hitkou už roky do Francúzska. Odkedy je tatino sám vodič, tak už to nejazdí sám ale chodia busom.
tiez ck Hitka, robia zimne lyzovacky,
fu to by ma omrzela cela lyzovacka ak by som sa s batohom a lyzami trepala 2 - 3 x z vlaku hore dole s prestupmi. A vzdy vyberame take ubytovanie aby som zaparkovala rovno pred apartmanom, ziadne ze ma vyhodi niekde na zachytnom a potom sa teperit kdesi so vsetkym. Stale je na vyber kopec ubytovani, kde sa dostanes autom s dveram a aj autom na parkovisko pod lanovky.
Švajciarsku by som sa lyzovacke vyhla. Nie preto, ze by nemali strediska, ale preto ze ta cena je naozaj vysoka, pritom nemas vobec istotu, ze ako pisu vyssie - zaparkujes hned pri apartmane, proste oni to tak maju s parkovanim, nepustia si auta do stredisk.
Tie ich strediska nie su zase taka topka. Za mna urcite Taliansko, Francuzsko, a aj rakusko je super. A vies to dat aj cez CK.
Pozri tu Hitka a ak nie ste nutení riesit prazdniny, tie ceny sa daju v pohode zaplatit
Ja som vyuzival Turancar na Simmering. Uplna spokojnost. Vyzdvihli este za tmy, polizujes a odvezu naspät odkial si prisla.
Naši jazdia s Hitkou už roky do Francúzska. Odkedy je tatino sám vodič, tak už to nejazdí sám ale chodia busom.
@anonym_4343c4 ďakujem veľmi pekne, cize mate s nimi dobre skusenosti?...
@anonym_4343c4 ďakujem veľmi pekne, cize mate s nimi dobre skusenosti?...
@hoohoo áno. Môžem len odporúčať. Raz sa dokonca stalo, že na francúzskej strane nastala chyba a vlastne sme nemali ubytovanie. Do hodiny nám CK vybavila iné, dokonca ešte lepšie. Kým sme zistili, kde je problém, boli sme na inej izbe, takže úplne super. A teda naši konkrétne s nimi idú v zime už tuším 12. rok.
@hoohoo áno. Môžem len odporúčať. Raz sa dokonca stalo, že na francúzskej strane nastala chyba a vlastne sme nemali ubytovanie. Do hodiny nám CK vybavila iné, dokonca ešte lepšie. Kým sme zistili, kde je problém, boli sme na inej izbe, takže úplne super. A teda naši konkrétne s nimi idú v zime už tuším 12. rok.
@anonym_4343c4 ďakujem veľmi pekne, presne taketo doporucenie som potrebovala🙏🏽👌🏽👌🏽👌🏽🙏🏽🙏🏽❤️
Ja som vyuzival Turancar na Simmering. Uplna spokojnost. Vyzdvihli este za tmy, polizujes a odvezu naspät odkial si prisla.
@martinmmartin fiha, Turancar aj toto ma v ponuke? 🙏🏽👌🏽👌🏽🎉Ďakujem veľmi pekne 👌🏽🙏🏽
@anonym_4343c4 ďakujem veľmi pekne, presne taketo doporucenie som potrebovala🙏🏽👌🏽👌🏽👌🏽🙏🏽🙏🏽❤️
@hoohoo aby som upresnila. Tak tam často delegátka je vlastne rodina majiteľa a oni si dávajú extra bacha aby sa niečo neposralo. Dokonca prvé lyžovačky poskytovali také ako skupinové lyžovanie. Oboznámenie so strediskom, keďže to nie sú strediská s dvomi vlekmi ale sú tam kilometre a kilometre zjazdoviek. Je super keď Ti to niekto ukáže.
@martinmmartin fiha, Turancar aj toto ma v ponuke? 🙏🏽👌🏽👌🏽🎉Ďakujem veľmi pekne 👌🏽🙏🏽
@hoohoo takto bolo dieta tuto zimu tusim so slovak lines. v cene bol aj lyziarsky listok. rano vyrazili z niv, veci si mohli nechat v buse, ten tam cely cas bol a potom ich zaviezol nazad na nivy. isli decka z triedy, nikto z nich este nesoferuje, ale uz maju vek, ze mozu ist sami, tak je to takto super.
@hoohoo Turancar uz nema autobusove lyzovacky😥

Ak ste z okolia Prievidza, tak Beátka Hornová z FMC Slovakia robieva zájazd v zime lyžovačku.