icon

Tipy na cenovo dostupný príručný kufor 55 × 40 × 20

8. nov 2025

Dobrý den, prosim mate nejaký tipy na kufor týchto rozmerov. Nepotrebujem nič drahé. Využijeme tak raz ročne.
Normálne mate klasické kufre značky Samsonite. Ale 350 eur za kufor sa mi v danej veľkosti dávať nechce.
Potrebujem 2 kusy.
Uvítam akúkoľvek recenziu na konkrétny kus.

tilly
8. nov 2025

@anonym_autor ja mám samsonite v tej veľkosti za 100 eur z BestSecret.

deedol
8. nov 2025

lacne v tomto rozmere maju napr. v sportsdirect

valria
8. nov 2025

@anonym_autor Mám Lasocki, ale aj kufor od Číňana. Oba látkové. Prežili už pár ciest aj lietadlom. Rozhodne by som nevyhadzovala stovky eur v tvojom prípade.

muchotrafka298
8. nov 2025

Na Zalando Lounge ak su zlavy tak vies kupit napriklad American Tourister /co je lacnejsia odnoz Samsonite/ v tejto velkosti za 70 EUR. Ja mam z Lidla, ale mam ho uz dlhsie, no mozno takych 5-6 rokov, ale bol lacny, stal vtedy 30 EUR a vydrzal celkom dost. Teraz sa obcas pred letom kufre v Lidli objavuju, su ale uz drahsie. Ja uvazujem o kupe noveho a uvidim podla ceny.

autor
8. nov 2025
@muchotrafka298

Na Zalando Lounge ak su zlavy tak vies kupit napriklad American Tourister /co je lacnejsia odnoz Samsonite/ v tejto velkosti za 70 EUR. Ja mam z Lidla, ale mam ho uz dlhsie, no mozno takych 5-6 rokov, ale bol lacny, stal vtedy 30 EUR a vydrzal celkom dost. Teraz sa obcas pred letom kufre v Lidli objavuju, su ale uz drahsie. Ja uvazujem o kupe noveho a uvidim podla ceny.

Ďakujem dievčatá. Este som zabudla dodať, ze teba chcem škrupinovy kufor, nie látkový. Samozrejme co najľahší s najväčším objemom.

@muchotrafka298 tu som videla ze maju aj takú rozsirelnu verziu, kufor American Tourister. Cca teraz 100 eur v akcii.
Radšej sa vsak priznám, ze za danú cenu by som mala 2 kusy.

Náhodou niekto skúsenosti so znackou Kono a ich kuframi?

anonym_01b154
8. nov 2025
@anonym_autor

Ďakujem dievčatá. Este som zabudla dodať, ze teba chcem škrupinovy kufor, nie látkový. Samozrejme co najľahší s najväčším objemom.

@muchotrafka298 tu som videla ze maju aj takú rozsirelnu verziu, kufor American Tourister. Cca teraz 100 eur v akcii.

@anonym_autor
Ja som presiel zo skrupinoveho na latkovy, cestujem casto nic krehke neprevazam, rozdiel medzi vacsim latkovym a skrupinovym su 2 kg.

tenerifka
8. nov 2025

Dcera si z nudze na Slovensku kupila Lasocki skrupinovy, stal nejakych 50 eur, ale precestoval uz kus sveta vratane Fiji ostrovov, dokonca ho pri lete zo Singapuru do Madridu stratili a aj nasli a dorucili.... Okrem toho, ze je pekny, zda sa mi kvalitny za rozumnu cenu

muchotrafka298
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tento co mam ja z Lidla je skrupinovy a tie American Tourister tiez. V akcii stoji nejakych 70 EUR, podla toho aky. Alebo pozri na BestSecret, tam je kopa znaciek.
Ja mam dost vyhradu k tomu z Lidla, lebo ja som ho nepouzivala denne, mozno 5-6 x rocne a rucka je uz vyveklana a mam pri zipse vnutri co oddeluje dve casti dieru, co nejde zasit, lebo sa to tam cele vytahalo. Ale stal malo, takze som s tym OK.
Znackove kvalitne nieco stoja, takze tam sa nezmestis do 100 EUR za 2 sk.
So znackou KONO nemam skusenost, ale kolegyni sa roztrhol na ruksaku zips po prvom pouziti.

Nasla som na rychlo na nete v Lidli, ja mam nieco taketo, len to je hladke, nema to tie drazky na povrchu.

https://www.lidl.sk/p/topmove-prirucny-kufor-30...

slavomira236
8. nov 2025

@anonym_autor moj obycajny latkovy z hypernivy 25 rocny so mnou precestoval grecko londyn niekolkokrat aj skolu v prirode chlapcovu cyrpus egypt a neprezil az teraz cestu druhu do turecka. Ako ich nadvihovali chytili ho asi za rucku a prisiel so skrizenou ruckou a zalomenov. A to bola zaistena nech sa nevysunie. T turecku som musela kupit novy na bazari..

flowmind
8. nov 2025

@anonym_autor Ahojky, my sme kupovali tento. Je to to co zhanas - rozmer 55 a skrupinkovy. Leteli sme s nim vsetkymi nizkonakladovkami a vsade OK. American Tourister. Maximalna spokojnost. Odporucam.