Trenčín alebo Bratislava na život
Ahojte,
aké mesto by ste si vy vybrali na život? BA alebo TN? Za predpokladu, že prácu by ste si našli dobrú tam i tam, tak čisto len podľa mesta keby máte vyberať.
Trenčín
A ak sa niekomi chce rozpísať, zaujímalo by ma, že prečo práve to mesto 🙂
@anonym_autor Bratislava.
Pre mňa krásne a hlavne pokojne mesto. Blízko Rakúsko, letiska...
Druhý dôvod. Ak človek v Bratislave dobrý job stratí, je podstatne vyššia pravdepodobnosť, že si dobrý job tam nájde opätovne. V menších mestách strata dobrej práce vie riadne skomplikovať život.
@anonym_autor akékoľvek okrem Bratislavy
Bratislava, viac možností, bližšie hranice.
@anonym_autor BA, rodne mesto a v ramci slovenska si neviem predstavit zit inde, nedavalo by mi to zmysel.
lebo nie som ani z ba ani z tn - a v ba je to také - že idem do hlavného mesta 😂
Jednoznačne Bratislava
Po mojom poslednom pobyte v BA, určite Bratislava. Spoznala som to mesto trošku inak a páči sa mi 😊👌.
Porovnávaš neporovnateľné. Bratislava samozrejme. 3 štáty nablízku, rieka, lesy, cyklotrasy, letisko, história, kopec vyžitia, pracovné príležitosti
trencin zas ma blizsie k inym atrakciam na slovensku...
Z TN sa do BA dostanes vlakom za 1,5h,mas blizko k CZ hraniciam.
TN. Bratislava mi nikdy nebola sympatická.
Trenčín, prekrásne kľudné mesto kde nájdeš všetko 🙂 Všade máš blízko, hneď si na diaľnici. Cyklotrasy sú, moderné bary, kuchyňa ale aj prekrásne historické centrum hneď pod hradom. Veľa vyžitia aj pre deti 😊
@anonym_autor Piešťany 😁…za mne ideálna poloha. Kúsok do TN, BA, TT, NR. Takže robotu môžeš poriešiť na všetky svetové strany. Malé mestečko ale pekné. Kúsok od Moravy a kopaníc kde je krásna príroda.
@anonym_autor Tam kde sa cítim doma.
@anonym_autor Trenčín je taká väčšia dedina. Nič v zlom ale ľudia sú tam rovnakí malomeštiaci ako v hocijakej zakapanej obci. Ak nie si Trenčanka, neprijmú ťa. Sú to také uzavreté komunity. V BA sú skoro všetci odinakiaľ tak sú aj viac otvorení utváraniu nových priateľstiev, prijatiu nových členov do komunity Mesto je inak pekné, už niekoľko rokov vkuse rozkopané, ale tak aspoň sa niečo robí. Na také veľké mesto a priestory mi chýba viac možností na kvalitné športové krúžky. Je tu hlavne futbal, hokej. Ako všade. Ostatné sú veľmi málo podporované, fungujú v zlých podmienkach. Oproti Bratislave je plus asi len tá bezpečnosť. 🫤
@anonym_autor moje rodné mesto Trnavu 🤗 do BA mám pocit že sa chodí len robiť a na víkendy a prázdniny vsetci utekajú domov
@anonym_autor Trencin, skusila som obe, a urcite TN, vlakom za chvilu v BA

Bratislava