icon

Trenčín alebo Bratislava na život

23. aug 2025

Ahojte,
aké mesto by ste si vy vybrali na život? BA alebo TN? Za predpokladu, že prácu by ste si našli dobrú tam i tam, tak čisto len podľa mesta keby máte vyberať.

autor
23. aug 2025

Bratislava

autor
23. aug 2025

Trenčín

autor
23. aug 2025

A ak sa niekomi chce rozpísať, zaujímalo by ma, že prečo práve to mesto 🙂

zmrzlinka2021
23. aug 2025

@anonym_autor Bratislava.

Pre mňa krásne a hlavne pokojne mesto. Blízko Rakúsko, letiska...

Druhý dôvod. Ak človek v Bratislave dobrý job stratí, je podstatne vyššia pravdepodobnosť, že si dobrý job tam nájde opätovne. V menších mestách strata dobrej práce vie riadne skomplikovať život.

anonym_cfce80
23. aug 2025

@anonym_autor akékoľvek okrem Bratislavy

anonym_e82383
23. aug 2025

Bratislava, viac možností, bližšie hranice.

sissy27
23. aug 2025

@anonym_autor BA, rodne mesto a v ramci slovenska si neviem predstavit zit inde, nedavalo by mi to zmysel.

biba_18
23. aug 2025

lebo nie som ani z ba ani z tn - a v ba je to také - že idem do hlavného mesta 😂

anonym_83ec1e
23. aug 2025

Jednoznačne Bratislava

denkabemommy
23. aug 2025

Po mojom poslednom pobyte v BA, určite Bratislava. Spoznala som to mesto trošku inak a páči sa mi 😊👌.

anonym_ad8553
23. aug 2025

Porovnávaš neporovnateľné. Bratislava samozrejme. 3 štáty nablízku, rieka, lesy, cyklotrasy, letisko, história, kopec vyžitia, pracovné príležitosti

anonym_cd68e5
23. aug 2025

trencin zas ma blizsie k inym atrakciam na slovensku...

anonym_111a07
23. aug 2025

Z TN sa do BA dostanes vlakom za 1,5h,mas blizko k CZ hraniciam.

barka1
23. aug 2025

TN. Bratislava mi nikdy nebola sympatická.

curlie
23. aug 2025

Trenčín, prekrásne kľudné mesto kde nájdeš všetko 🙂 Všade máš blízko, hneď si na diaľnici. Cyklotrasy sú, moderné bary, kuchyňa ale aj prekrásne historické centrum hneď pod hradom. Veľa vyžitia aj pre deti 😊

minto3
24. aug 2025

@anonym_autor Piešťany 😁…za mne ideálna poloha. Kúsok do TN, BA, TT, NR. Takže robotu môžeš poriešiť na všetky svetové strany. Malé mestečko ale pekné. Kúsok od Moravy a kopaníc kde je krásna príroda.

andrea2667
25. aug 2025

@anonym_autor Tam kde sa cítim doma.

maya_hi
30. aug 2025

@anonym_autor Trenčín je taká väčšia dedina. Nič v zlom ale ľudia sú tam rovnakí malomeštiaci ako v hocijakej zakapanej obci. Ak nie si Trenčanka, neprijmú ťa. Sú to také uzavreté komunity. V BA sú skoro všetci odinakiaľ tak sú aj viac otvorení utváraniu nových priateľstiev, prijatiu nových členov do komunity Mesto je inak pekné, už niekoľko rokov vkuse rozkopané, ale tak aspoň sa niečo robí. Na také veľké mesto a priestory mi chýba viac možností na kvalitné športové krúžky. Je tu hlavne futbal, hokej. Ako všade. Ostatné sú veľmi málo podporované, fungujú v zlých podmienkach. Oproti Bratislave je plus asi len tá bezpečnosť. 🫤

anonym_30bb1d
30. aug 2025

@anonym_autor moje rodné mesto Trnavu 🤗 do BA mám pocit že sa chodí len robiť a na víkendy a prázdniny vsetci utekajú domov

blaazi
30. okt 2025

@anonym_autor Trencin, skusila som obe, a urcite TN, vlakom za chvilu v BA