icon

90 dňová diéta

31. okt 2021

Ahojte. Aký máte názor alebo skúsenosti s 90 dňovou diétou?! 🤔 Vraj je o tom aj nejaká kniha. Ja ju nájsť neviem 😔

simca35
31. okt 2021

Ahoj, ja som nemala knihu, išla som len podľa toho čo som našla na nete. Minulý rok v lete som ju držala a schudla som za dva mesiace 10kg, prvý mesiac išlo dole 7kg. Už ju nedodržujem. Tento rok som pomocou kalorických tabuliek schudla ďalších 10 kg. Za mňa odporúčam 🙂

zmrzlinka2021
31. okt 2021

autorka, a co bude po tych 90 dnoch?

hebba25
31. okt 2021

Schudla som 14 kg, ale aj prišla o žlčník. Dodržiavala som ju 100% a funguje.

simca35
31. okt 2021

@zmrzlinka2021 ja viem že to je autorke , ale tiež autorke odkazujem, že ak sa pre ňu rozhodne tak nie na 90 dní a po 90 dňoch bude jesť tak ak to bolo doteraz. Hlavne nebrať to ako diétu ale zmenu životného štýlu.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hebba25
31. okt 2021

Váhu som si udržala potom cvičením a tým, že som doobeda jedla len ovocie a po piatej už nič.

zuzubb007
31. okt 2021

Je to celo zivotny styl, nie ze drzim tri mesiace a potom jem normalne , vrati sa to dvojnasobne v naberani, nerobila by som taketo kraviny, staci ratat kaloricke tabulky tam je cely zazrak, ziadne diety, prasky, napoje co len znicia telo

janai1
31. okt 2021

A kde ju nevieš nájsť? Veď je toho plný net, na ulož.to sú obidve knihy na stiahnutie...
Pridaj sa na Fb do skupiny aj tam je celá kniha prepisana, kopu receptov a skúsenosti

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hebba25
31. okt 2021

@elizabet173 no človek si zvykne

ivkazba
31. okt 2021

Ja odporúčam kalorické tabuľky, vylúčiť z jedálnička jedlá, ktoré ti robia zle (u mňa napr. pečivo a chlieb) a zmeniť životný štýl. Všeobecne. Ja som takto schudla 30 kíl. Žiadne nezdravé riešenia ako doobeda len ovocie a pod. Večera bežne aj o 19 či dokonca o 20, ak ide človek spať o polnoci. Netreba držať žiadne diéty ani zvykať si na nenormálne veci. Ak chceš schudnúť naozaj a trvalo, tak toto je najzdravšia a najtrvácnejšia cesta.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
danielahamar
31. okt 2021

Na ulozto je celá kniha

hebba25
31. okt 2021

@elizabet173 neviem aký som mala príjem, ale nohy som mala ako paličky 😀

kotvickaa
Odpoveď bola odstránená
kotvickaa
Odpoveď bola odstránená