90 dňová diéta
Ahojte. Aký máte názor alebo skúsenosti s 90 dňovou diétou?! 🤔 Vraj je o tom aj nejaká kniha. Ja ju nájsť neviem 😔
autorka, a co bude po tych 90 dnoch?
Schudla som 14 kg, ale aj prišla o žlčník. Dodržiavala som ju 100% a funguje.
@zmrzlinka2021 ja viem že to je autorke , ale tiež autorke odkazujem, že ak sa pre ňu rozhodne tak nie na 90 dní a po 90 dňoch bude jesť tak ak to bolo doteraz. Hlavne nebrať to ako diétu ale zmenu životného štýlu.
Váhu som si udržala potom cvičením a tým, že som doobeda jedla len ovocie a po piatej už nič.
Je to celo zivotny styl, nie ze drzim tri mesiace a potom jem normalne , vrati sa to dvojnasobne v naberani, nerobila by som taketo kraviny, staci ratat kaloricke tabulky tam je cely zazrak, ziadne diety, prasky, napoje co len znicia telo
A kde ju nevieš nájsť? Veď je toho plný net, na ulož.to sú obidve knihy na stiahnutie...
Pridaj sa na Fb do skupiny aj tam je celá kniha prepisana, kopu receptov a skúsenosti
@elizabet173 no človek si zvykne
Ja odporúčam kalorické tabuľky, vylúčiť z jedálnička jedlá, ktoré ti robia zle (u mňa napr. pečivo a chlieb) a zmeniť životný štýl. Všeobecne. Ja som takto schudla 30 kíl. Žiadne nezdravé riešenia ako doobeda len ovocie a pod. Večera bežne aj o 19 či dokonca o 20, ak ide človek spať o polnoci. Netreba držať žiadne diéty ani zvykať si na nenormálne veci. Ak chceš schudnúť naozaj a trvalo, tak toto je najzdravšia a najtrvácnejšia cesta.
Na ulozto je celá kniha
@elizabet173 neviem aký som mala príjem, ale nohy som mala ako paličky 😀

Ahoj, ja som nemala knihu, išla som len podľa toho čo som našla na nete. Minulý rok v lete som ju držala a schudla som za dva mesiace 10kg, prvý mesiac išlo dole 7kg. Už ju nedodržujem. Tento rok som pomocou kalorických tabuliek schudla ďalších 10 kg. Za mňa odporúčam 🙂