icon

90 dňová diéta a dojčenie

ywto
30. jan 2014

Baby mam na vas prosbu.co myslite mozem zacat 90-dnovku ked dojcim? Maly ma 3 mesiace.ma to vplyv na mlieko? Resp. je tu nejaka mamina ktora ju mala a uspesne dojcila? Dakujem za kazdu reakciu 🙂

sabina1975
30. jan 2014

@ywto aj ja mam 3 mesacne babo (5.11) a mam nie par kg navyse ale mozno aj 30 kg ale tuto dietu a vobec ziadnu didtu pocas dojcenia kila po tehu (10) som zhodila hned ale tie co som mala s tymi bojujem uz 20 rokov vyskusala som aj tuto dietu a uhnala som si kolisavy cukor ,ak ju budes dodrziavat z coho chces mat mliecko je to nevyvazene a ochudobnuje telo neprimas to co teraz treba dieta ta vycica a ty skolabujes skus viac pohybu a menej cukrov tukov je to tazke ale pomali sa dopracujes k zelanemu vysledku ja napr. teraz nemozem mlieko ,mala ma z neho krce ,a uz badam ze aj po tehu a aj teraz sami zacinaju viac kazit zuby si neviem predstavit dobrovolne sa ochudobnovat len kvoli postave

bosoriak
30. jan 2014

@ywto Pocas kojenia sa ziadne diety neodporucaju. Dojcit mozes uspesne, ale mozes si aj uspesne znicit imunitu. V case dojcenia je vyssi energeticky vydaj, potrebujes sa normalne najest. A castokrat aj vdaka hormonom neschudnes, akurat co si vypestujes peknu chudkorvnost. Telo bude mlieko vyrabat rovnake, akurat si vezme potrebne zlozky z tvojho tela a nie zo stravy.
Ja urcite neodporucam. Este to tych par mesiacov vydrz.

mirkapramukova
30. jan 2014

Ja som ju drzala a dojcila som .Uspesne do 10 mesiacou.Citila som sa lepsie a na mliecku mi to neubralo.Ale jedla som kolko som potrebovala a nie podla presnej davky.A kg isli pekne dole.Myslim,ze v tejto dietke nieje nic zle...

katkas1
30. jan 2014

@mirkapramukova viete mi dat jedalnicek?raz som to mala vytlacene a stratila som aj ja potrebujem schudnut 30 kil ☹

mirkapramukova
30. jan 2014

@katkas1 ked si date ....90-dnova dieta II.pokracujeme......tak tam najdete na stranke 1560 u lydka84 vseeeetko o dietke a este aj receptiky k diete.Tak skuste.Od zajtra mi v skupine zaciname bielkovinovim dnom tak sa hned mozte pridat