90-dňová dieta II. Pokračujeme...
tak babulky tu mozte pokracovat..... 🙂
Ahojte kocenky. Tak ja mam dnes 6 den, vcera som bola cely den v skole, takze k ranajkam bol dzus, k obedu brokolica so syrom a na veceru zeleninovy salat zo syrom...no medzitym som bola este hladna tak som zjedla banan 😀 dnes by som si chcela trosku zacvicit a zajtra sa odvazim. rozmyslam co bude s dnesnymi obedom 😖
@zdenkaxyz sme na tom tusim presne aj co sa tyka dlzky diety na rovnako 🙂
dobre ranko baby 🙂 tak dneska po bielkovinách o 0,3 viac ako po ovocnom, uz ma to stve 😠 nejde vobec nic dolu, ale mozno to bude tym bliziacim sa menzesom, dufam, ze sa to potom rychlejsie spusti, lebo by som chcela za ten prvy msiac dat dolu aspon 8 kg
vcera som skoncila 90 dnovu dietu s vysledkom -12 kg,mohlo to byt aj lepsie,ale predsa to vidim ako uspech
posielam receptik onedlho je hotova moja polieka dnes 🙂
drzim vam dalej palce,vydrztre!
Ja idem z 85 kg, vysk 168, konfekcna velkost 44-46. Na zaplakanie 😀 to som takto priadral po porode z vahy 70 kg. Lepsie som vyzerala po porode, ako teraz.
@zdenkaxyz jasom mala opekane zemiaky 🙂 vcera bola brokolica v restike lebo cely den som bola v skole ☹ ☹ ale doma robim tak, ze uvarim brokolicu, spravim omacku z bambina, tvrdeho syra a slahackovej smotany, do toho nejaku bazalku......pomer tych surovin si musis nejako sama prisposobit, aby to bolo dost huste....polejem brokolicu s tym a papam. a prave rozmyslam, ze mozno keby som tu brokolicu dala s touto omackou aj zapiect, tak by to nebolo zle + poukladat na to platky syra....musim vyskusat 🙂 idem dole zo 63,7 kg, a zajtra sa idem odvazit konecne 🙂 som zvedava na vysledok
@zdenkaxyz a ako zatiaľ v pohode? ja som sa už vážila..a už teraz som prekvapená🙂 snáď to nie je iba voda..🙂 dieta mi vyhovuje...aj keď som hladná niekedy...ale jem menej a je to fajn..recepty zatiaľ podľa knihy...chutí mi to...🙂 odmeraná som...už aby prešiel jeden mesiac aspoň...🙂
baby so mna uz tie kila ani nelezu prec....dnes je 7 den a dole je necele kilo....na svojich vysnivanych 60 sa budem asi velmi velmi tazko dostavat ☹
pijem dost, jem prevazne zeleninu a ovocie, zo vsetkeho si davam len trosku + kopa zeleniny. denne vypijem cca 3 litre a hlavne chodim peso, cvicim. no ja idem z vahy 63,7 kg pri vyske 170 cm tak to bude asi tym, ze nechudnem...mozno uz velmi nie je ani co. inak uz neviem
Baby pomoc, ja mám dnes vitaminovy den, zatiaľ sa držím, ale mame doma forneti aj tvarohovy kolac .... Neviem ako to vydrzim do večera 😒
baby drzte sa stji to za ten pocit 🙂 ,vitaminky su tiez fajnucke treba pekne pestro nachystat vsetko,mozno pridat med.hrozno je tiez dobre doda energiu a aj oriesky zasytia pekne
@klemberka ahoj moja zlatá 🙂 Tak to si ma veľmi potešila, že si si na mňa spomenula 🙂 Veru sme sa na to cvičenie nejako vyprdli, sakriš!! Ja dietujem tak na pol úväzku, lebo každý deň s niečim zhreším. Váha mi, samozrejme, stojí 🙂 ale ja ani nečakám žiadne zázraky. Gratulujem ti k suprovým výsledkom.. Ide ti to fakt výborne! Ja sa musím zase nejako nakopnúť, lebo to posledný mesiac úplne ale úplne flákam 🙂
@ivka2903 som rada, že som ťa potešila, ja už som sa zľakla, že sa niečo stalo, keď si sa tak vyparila 😕 😀 no a moje výsledky po tretej vode celkom ujdú, ja som sa teraz dala znova na ďalšie 3 mesiace, akoby odznova, ale poviem ti, už to nedodržujem tak, ako kedysi 😅 teda, doobeda mám vždy len to ovocie a každý deň varím presne podľa toho, čo mám mať, ale občas sa stane, že zobnem aj niečo iné, ako by som mala, hlavne už asi 2 týždne po sebe som si akosi z vitamínových dní spravila taký všehodeň 😀 alebo teda väčšinou bielkovinový, ako mi to vyhovuje 😀 a neviem či mi váha stojí alebo stúpa, no kiežby klesala, potvora 😠 ale oblečenie cítim stále voľnejšie, tak to ma nejak "uspokojuje" 😉 a odvážiť sa plánujem asi až po "prvej", teda u mňa po štvrtej vode, skôr asi nemám odvahu 🤐
ahojte..som rada, ze sa to tu zasa rozbehlo 🙂 dneska mam ovocie a potrebovala som nejaku energiu, tak som na posedenie zozrala 100 g susenych bananov :D...a neuverite, ale na zajtra som si kupila kuraciu tlacienku :D
Ahojte. Tak ja dnes teším. Postavila som sa na vahu a 3 kg su dole po 7 dňoch. Dufam, že to takto pojde dalej 🙂

@zdenkaxyz ahoj, sme skoro narovnako, je dnes 4den..vitaminy...vaha isla už dole?🙂