icon

Acai NaturSlim lieky na chudnutie

lauramezeiova
9. jan 2017

Dobrý deň, volám sa Laura a mám 11 rokov.Chcela by som sa opýtať že či nemáte niekto skúsenosti s výrobkom Acai NaturSlim to sú tablety na chudnutie.Internet mi nechce ukázať presné údaje tak sa pítam tu

moni244
9. jan 2017

@lauramezeiova ved prazdniny skoncili, preco zase dalsia pofiderna tema? Chod radsej za mamou

hivanik
9. jan 2017

@lauramezeiova V tvojom veku nieje vhodne siahat po liekoch na chudnutie. Mozes si viac poskodit ako pomoct. Viac pohybu a vhodna strava bude lepsie riesenie. Ked bola dcera v tvojom veku tiez mala par kil naviac, teraz sa vytiahla a vaha sa zastavila.

dai
9. jan 2017

@lauramezeiova ahoj. v 11tich urcite neskusaj tabletky na chudnutie - tvoje telo len vstupuje do puberty, zacina sa menit, naberas tuk, rastu ti prsia, tvoria sa boky... - skus sa zdravo stravovat, neprehanat so sladkym a zapoj pohyb - najlepsie ak mas moznost plavanie, beh, skakat cez svihadlo - detto v skole - hyb sa, cez prestavky chod von, prechadzaj sa... a jedz - ziadne diety - tvoje telo musi dospiet... budes mat zachvilu ( ak uz nemas ) zrychleny rast, kosti potrebuju ziviny...

@moni244 normalne s tebou suhlasim ale ak je to realne dievcatko tak tu mam pochopenie kedze mam podobne staru dceru a viem ake su dievcata v tomto veku na urcite veci haklive... zial , nie kazda ma stastie na dostatocne vzdelanu, ci ustretovu mamu...

majkapatko
9. jan 2017

Ahoj moja, osobnú skúsenosť menám, ale ver mi, že ak by niečo na svete okrem cvičenia a zmeny stravovania na chudnutie fungovalo, na tejto planéte by už neexistovali obézni ľudia.... Výnimkou by boli azda len tí, ktorí majú zvýšenú váhu z liekov, a pod.

lauramezeiova
autor
10. jan 2017

Ahojte ďakujem za vaše rady veľmi som vám za to vďačná a ďakujem že ste ma odhovorili od tej úplnej kraviny vďaka vašim radám si neublížim už tak skoro na zdraví🙂

majkapatko
11. jan 2017

Nech sa Ti dari 🙂 Nadvaha neznamena koniec sveta, ani skoru smrt. Aj ked je pravda, ze v Tvojom veku sa to javi inak. Prajem ti, nech si najdes kamaratov, ktori ta budu mat radi i tak a ak si budes priat usmernit ci uz v stravovani alebo pohybe, nech najdes toho praveho dospeleho, ktory ti v tom jemne a spravne pomoze 🙂