Ak sa žena prezentuje ako krv a mlieko, tak aký protiklad názvu je k mužovi?
Ak sa zena prezentuje ako krv a mlieko. Aky protiklad nazvu je k muzovi?.. Co je preboha krv a mlieko ak chlapa s bruchom a jedmnou nadvahou volate pupkac?? ak 175 cm vysoka zena ma 100 kilo a je krv a mlieko.. co je 175cm vysoky chlap co ma 100 kilo?
O 100-kilovej by som nepovedala, ze je krv a mlieko, to max.tak 70- 80-kilovej. To už je nadváha, dokonca aj obezita. A ano, aj chlap 100-kilový ak má len brucho, tak má nadváhu, resp.obezitu.
@anonym_autor tak 100kg uuurcite nie je krv a mlieko
Je jednoducho tučná
@minenkaa a ak ma 160 cm a 80 kilo?
@anonym_autor nik z nich nie je krv a mlieko obaja sú už na prvom stupni obezity. Tým pomenovaním sa len tučné ženy ukľudňujú, až kým nie sú morbídne obézne ale to keď im niekto povie ich veľmi urazí 😅🙈
ja som krv a mlieko a mám 164 a 70 kíl… mám cici aj rici a pás mám 72 cm…
@anonym_autor pri chlapovi to závisí od jeho finančného statusu...
- ak je chudobný, je to tučné prasa
- ak je bohatý, je to môj macko ❤
@anonym_autor ako uz bolo spomínané, znamená to, že ma výraznejšie prsia a zadok, nie ze ma veľké brucho a vyslovene vidíš, že tuku je viac než dosť. No chlap s výraznými prsiami a zadkom asi neexistuje, takže protiklad nie je. Ak už ma muž veľké prsia, tak už musí byť obézny
Dámy, krv a mlieko vôbec neznamená nadváha, ale veľké pekné prsia, primerane boky so zadkom 🙃. To je ideál ženská postava, žiadna chudá ani obezna...
@anonym_autor ako uz bolo spomínané, znamená to, že ma výraznejšie prsia a zadok, nie ze ma veľké brucho a vyslovene vidíš, že tuku je viac než dosť. No chlap s výraznými prsiami a zadkom asi neexistuje, takže protiklad nie je. Ak už ma muž veľké prsia, tak už musí byť obézny
@marhulka13 oprava, chlap s veľkými prsnymi svalmi existuje... len sa prizri lepšie 😎
nemoze mat protiklad, lebo to je pomenovanie pre zenske casti tela
@marhulka13 oprava, chlap s veľkými prsnymi svalmi existuje... len sa prizri lepšie 😎
@telefon00 a síce keď cvičí tak hej, ma pekne prsné svaly, mne hneď napadol chlap, čo ma prsia jak plandaky
presne tak, krv a mlieko je ženská postava s pekným dekoltom a nejakým tým % tuku…
Niektoré obézne ženy sa tak radi nazývajú,ale krv a mlieko je pekná sexy postava, kde sú výrazne veĺké prsia a zadok,boky.-presýpacie hodiny.Nie previsajúce veĺké brucho ,či 2,3 pneumatiky.
@anonym_autor nik z nich nie je krv a mlieko obaja sú už na prvom stupni obezity. Tým pomenovaním sa len tučné ženy ukľudňujú, až kým nie sú morbídne obézne ale to keď im niekto povie ich veľmi urazí 😅🙈
@a0 A nie? Ja tiez chudobnemu nepoviem, ze je zobrak. Tomu, co ma iba zakladne vzdelanie, ze je sprosty? Tebe nepoviem, ze si netaktna. Ja mam kilo navyse, ale takt mi nechyba. Tiez zene , ktora nosi podprsenku 0, nepoviem, ze je ako chlap.
@anonym_autor krv a mlieko je sexy žena s krivkami, nie vešiak na handry, aj rici aj cici ako moja babka hovorievala… to nie je obézna žena!
Krv a mlieko určite nie je tučná žena. Ani som nepočula žiadnu obeznu ženu povedať, že je krv a mlieko. Je to žena, ktorá má zadok, prsia, vyžaruje z nej taká tá živočíšna sexualita, spojená s plodnosťou. U chlapa sú iné prirovnania: napr. chlap ako repa, poriadny kus chlapa....
Krv a mlieko zena je sice objemnejsia zena ale na spravnych miestach. Taky krv a mlieko chlap podla tohto je sice mohutnejsie, ale na spravnych miestach. Manžel svaly, ale aj s tukom, nie cista rysovacka. To bude podla mna chlap samec.
Mňa označujú "krv a mlieko"mám 175 cm a 71 kíl. Mám široké boky,a veľké prsia,no pás mám užší,aj keď som vážila viac kil, pás bol stále "tenší"v porovnaní s bokmi. Všetky ženy v rodine máme takú postavu,to už asi fakt genetika,sestra má napríklad 168 cm a váži 68 kíl,a tiež by som ju označila ako "ženskú postavu"
Krv a mlieko je postava presypacie hodiny… nie je to o vahe, ale o rozlozeni. 100 kg zena so 170 cm je bue obezna alebo ma telo ako Terminator na anabolikach (urcite by sa nejaka rarita nasla, ale nie bezne) chlap 170 cm a 100 kg je pravdepodobnejsi … od nabuchaneho … k vypracovaneho s nejakym tukom az po tucneho mlandraveho … svaly obalene vrstvou tuku = kus chlapa. Kus chlapa a zena krv a mlieko - ok. Ako kriterium by som brala … za kazdych okolnosti by som mala mal vacsie prsia ako chlap.
@anonym_autor Žena krv a mlieko je žena s kilami navyše síce, má väčší zadok, väčšie prsia, ale nie tučná. Taká "ubitá "ako sa to u nás hovori. Čo má aj rici aj cici ako sa yo tiež hovorí. A mne sa také páčia osobne .
Stále ešte pre mnoho mužov sexi. Muž to netuším.
Ja si pod tymto pojmom predstavim herecku Vicu Kerekes a ta ziadnu obezitu nema. Zalezi od stavby tela. Ja by som nikdy nebola krv a mlieko (vacsie prsia a boky), lebo ak priberiem, tak som skor hruska a to by som krv a mlieko nenazvala.
Ja mam postavu krv a mlieko a to mam 178 a cca 70 kil(+-2 kg)
Prsia nemam velke ja brucho mam rovne, ale mam velky zadok.

@anonym_autor tak 100kg uuurcite nie je krv a mlieko
Je jednoducho tučná