Aká je kniha Jedálniček na chudnutie od Mira Veselého?
pozna niekto tu knihu? vyskusal niekto? 😎
odporucam aj ja
knihu mam, je fajn, len mne viac vyhovuju zivocisne bielkoviny, pricom Miro za ostatne roky zacal viac inklinovat k rastlinnym, co je aj fajn, ma pravdu, len mne fakt viac vyhovuju zivocisne (cottage, sunky, vajcia atd), tak neviem, ci pre uplneho zaciatocnika to nebude prilis odradzajuce... 😉
Ahojte, je tu este niekto kto skusa jest podla knihy? Naucili ste sa potom varit aj ine jedla podla jeho zasad? Uvazujem nad knihou, potrebujem zmenit stravovanie. A varili ste takto celej rodine? Mam male deti, neviem ako to skombinovat. Zasa vyvarat kazdemu ine nemam cas. A aj sa bojim aby mi deti na tej strave neschudli, uz teraz su to take sparatka 😵 Ak ma niekto skusenosti, postrehy, budem vdacna

jo, vyborna, VYBORNA. Mam odskusane - za necely rok 15 kg dolu.
Zial potom som mala ine, zavazne starosti a prestala som davat pozor (nepravidelna strava, nahadzana do seba atd) a nabrala som cca 5 kg naspat. Kazdopadne to funguje a je to jediny sposob, ktory aspon u mna skutocne fungoval a nemala som pocit nejakeho tryznenia a zufalej chute na kopec "zakazanych veci" a desivu nudu z neustaleho sledovania, ci sa zemiaky hodia k tomu ci k tomu. Nie je plna nezmyselnych pravidiel, vsetko je vysvetlene jasne, logicky - a ak vidis, citis hned rozdiel, tak je to super pocit. Za seba odporucam.